Lær deg filippinsk – Enkelt & Raskt | Filippinsk Språkkurs for Alle ✓

Lær filippinsk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg filippinsk - enkelt og raskt - filippinsk sprakkurs for alle

Dybden av dine opplevelser er ofte avgrenset av språkets grenser. Bryt barrierene og utvid horisonten med det filippinske språket! Utforsk en skreddersydd og fleksibel læringsopplevelse med et online språkkurs vi varmt anbefaler. Fordi læringsreisen din fortjener å være like unik som du er!

“Lær filippinsk mye raskere med vårt filippinske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt filippinske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen filippinsk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det filippinske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på filippinsk

Lær filippinsk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære filippinsk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære filippinsk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Vil du åpne en ny verden av opplevelser og muligheter? Du kan starte reisen din med å lære filippinsk! Vi vil gjerne anbefale et språkkurs som effektivt og engasjerende kan hjelpe deg med å mestre det filippinske språket.

Denne filippinske språkutdanningen benytter en unik læringsmetode for langtidshukommelse. Det betyr at du vil kunne absorbere og beholde nytt språkinnhold på en komfortabel måte, og på kortest mulig tid. Innbiller du deg å kunne kommunisere flytende på filippinsk på bare noen få uker? Med dette kurset, er det helt mulig!

Lær filippinsk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Du blir også oppfordret til å lære hver dag med varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder. Ikke bare det, du vil være del av et globalt læringssamfunn, tilgjengelig 24 timer i døgnet. Her kan du bygge forbindelser og vennskap med andre språkelever, og dra nytte av felles erfaringer og støtte.

Med det filippinske basiskurset, vil du bygge et solid grunnvokabular bestående av over 1,300 ord. Dialogtekster og uttrykk gir disse ordene en tematisk sammenheng, noe som lar deg lære dem riktig, og i komplette eksempelsetninger. I tillegg er alt innholdet levert av morsmåltalere, slik at du lærer autentisk filippinsk akkurat slik det brukes i virkeligheten.

Når du har fullført basiskurset, vil du åpne en ny verden av muligheter. På reiser, vil du kunne kommunisere flytende med lokalbefolkningen, noe som utvider dine kulturelle horisonter. På jobben kan din flytende filippinsk lede til bedre karrieremuligheter, eller til og med jobbmuligheter i Filippinene. Under avslapning kan du nyte filmer, TV-programmer og bøker på filippinsk. Hvis du er i et tospråklig forhold, vil din forbedrede filippinsk bidra til bedre kommunikasjon.

I tillegg til alle disse fordelene, vil læring av et nytt språk hjelpe deg å opprettholde en sunn hjerne. Studier har vist at språkelever er mindre sannsynlige til å utvikle demens eller Alzheimers sykdom senere i livet.

Så, hvorfor vente? Start reisen din for å lære filippinsk nå og åpne en verden av nye opplevelser og muligheter!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det filippinske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær filippinsk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Er du klar for å utvide horisonten og åpne en verden av nye opplevelser ved å lære filippinsk? La oss introdusere et nettbasert filippinsk språkkurs vi anbefaler, tilrettelagt for å møte individuelle læringspreferanser og behov.

Det er en kjent sannhet at alle mennesker er unike, og dette gjelder også for lærestiler. Når du skal ta et språkkurs, er det viktig å velge et som passer til dine personlige preferanser og livsstil.

Kanskje du lurer på:

• Trives jeg best med å lære hjemmefra? • Foretrekker jeg å bruke pendletiden til å lære, kanskje på bussen eller toget? • Er den friske luften i hagen min ideelle læreplass? • Eller finner jeg glede i å lære mens jeg reiser?

Selv når du har bestemt deg for hvor du liker å lære, er det fortsatt andre aspekter å vurdere. For eksempel:

• Fungerer jeg best når jeg lærer på hjemmekontoret mitt? • Kanskje jeg er mest produktiv når jeg lærer på kjøkkenet mens jeg lager mat? • Finner jeg kanskje ro i sinnet og bedre fokus under et avslappende bad? • Eller er jeg en nattugle som lærer best når jeg ligger i sengen på kvelden?

Dette filippinske språkkurset tar hensyn til dine unike preferanser, og gir deg frihet til å lære hvor og når det passer deg best. Det legger til rette for en individuell og fleksibel læringsopplevelse, samtidig som det opprettholder høy kvalitet og effektivitet i undervisningen.

Så, hvorfor vente? Ta steget nå og begynn å lær språket som vil åpne en ny verden for deg. Lær filippinsk, og oppdag de uendelige mulighetene som følger med det!!

filippinsk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et filippinsk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

filippinsk online språkkurs

Lær filippinsk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær filippinsk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige filippinske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende filippinskkurs til meg selv.

filippinsk språkkurs på sofaen

Lær filippinsk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det filippinske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online filippinskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

filipino language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær filippinsk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk filippinskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette filippinskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

filippinsk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære filippinsk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen filippinsk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

filipino language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære filippinsk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære filippinsk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på filippinsk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære filippinsk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær filippinsk

Filippinskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

filipino language course

Selv på de minste stedene kan du lære filippinsk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det filippinske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på filippinsk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære filippinsk

Hva er den beste måten å lære filippinsk på nettet?

Den beste måten å lære filippinsk online er ved å ta et strukturert nettkurs, som det vi anbefaler. Dette kurset blander forskjellige læringsmetoder, tilbyr daglige øvelser, og gir deg et sterkt fundament av ord og uttrykk for effektiv kommunikasjon.

Kan jeg lære filippinsk på 3 måneder?

Ja, det er absolutt mulig å oppnå betydelig fremgang i filippinsk på 3 måneder. Dette nettkurset vi anbefaler bruker metoder for langtidshukommelse som kan hjelpe deg med å lære effektivt og hurtig.

Hvor lett er det å lære filippinsk med bare 17 minutter om dagen?

Å bruke bare 17 minutter om dagen til å lære filippinsk kan være svært effektivt. Konsistent daglig praksis styrker langtidshukommelsen og bidrar til raskere læring. Dette nettkurset er designet for å maksimere læringen i hver økt.

Hvorfor er det bra å lære filippinsk?

Å lære filippinsk åpner dører for nye opplevelser, reiser og jobbmuligheter. I tillegg styrker det kognitive ferdigheter, og studier viser at det kan bidra til bedre hjerne helse på lang sikt. Læring av filippinsk er en berikende og verdifull investering i deg selv.