Lær deg kinesisk – Enkelt & Raskt | Kinesisk Språkkurs for Alle ✓

Lær kinesisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg kinesisk - enkelt og raskt - kinesisk sprakkurs for alle

Klar for å dykke inn i det fascinerende kinesiske språket?

Med dette anbefalte nettkurset kan du mestre kinesisk på dine egne vilkår, i ditt eget tempo og i ditt eget miljø. Enten du studerer i hagen, på bussen, eller fra komforten av ditt eget hjem, er dette kurset din nøkkel til en hel ny verden av språk og kultur. La reisen begynne!

“Lær kinesisk mye raskere med vårt kinesiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt kinesiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen kinesisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det kinesiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på kinesisk

Lær kinesisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære kinesisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære kinesisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Har du lyst til å ta utfordringen og lære et nytt språk? Utforsk det rike kinesiske språket med dette innovative nettkurset! Det er designet for å gi deg den mest effektive, behagelige og rask læringsopplevelsen, slik at du kan begynne å kommunisere flytende på bare noen få uker.

Lær kinesisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Den unike læringsmetoden for langtidshukommelse gir en komfortabel og engasjerende innlæringsprosess. Med et bredt utvalg av læringsmetoder og daglige varierte oppgaver blir du motivert til å fortsette læringen hver dag. Du får tilgang til et aktivt språklæringsfellesskap tilgjengelig døgnet rundt, noe som gir deg muligheten til å knytte bånd og vennskap med andre språkelever som er i samme båt som deg.

Dette kinesiske språkkurset gir et solid grunnlag for språket ditt, med et grunnleggende vokabular på over 1300 ord. Dialogtekster og uttrykksrike setninger setter ordene i en kontekstuell ramme, slik at du lærer riktig bruk og meningsfull integrasjon i setninger. Du vil bli eksponert for autentiske tekster og vokabular uttalt av morsmåltalere, noe som hjelper deg med å lære språket slik det faktisk brukes i det daglige livet. Hver øvelse introduserer ny grammatikk, slik at du gradvis opparbeider en helhetlig forståelse av språket.

Å lære kinesisk vil utvide horisonten din på mange måter. På reise kan du glede deg over å kunne forstå og kommunisere med lokalbefolkningen. På jobben vil din flytende og profesjonelle kinesisk åpne opp for bedre karrieremuligheter og potensielle forfremmelser. Du kan til og med se frem til muligheten for å jobbe i et kinesisk-talende land.

I din fritid kan du se filmer, lese bøker, og flørte på kinesisk, åpne dørene til et vell av ny kultur og underholdning. Er du i et flerspråklig forhold? Forbedre kommunikasjonen med partneren din gjennom perfekt kinesisk.

Det er også verdt å merke seg at forskning viser en korrelasjon mellom språklæring og mental helse. Å lære et nytt språk kan bidra til en sunn hjerne og økt levetid, og redusere sannsynligheten for å utvikle demens og Alzheimer’s senere i livet.

Gi deg selv gaven av et nytt språk. Begynn reisen din med kinesisk i dag med dette unike nettkurset!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det kinesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær kinesisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Å lære kinesisk er en spennende utfordring, men hvilken metode fungerer best for deg? Alle har unike måter å lære på, og det er viktig å finne en studiemetode som passer din stil og dine behov. Dette nettkurset i kinesisk gir deg friheten til å velge akkurat hvordan, når og hvor du vil lære.

Kanskje du foretrekker å lære hjemme, i fred og ro? Eller kanskje du er typen som benytter tiden på kollektivtransport til å dykke ned i nye læringsopplevelser? Kanskje du liker å ta læringsøktene dine ute i hagen, omgitt av frisk luft og natur? Eller kanskje du er eventyreren som ønsker å lære mens du reiser verden rundt?

Så kommer spørsmålet om det ideelle læringsstedet. Kanskje du trives best med å studere på hjemmekontoret, der du kan opprette et dedikert læringsområde? Eller kanskje kjøkkenet er stedet der du lærer best, hvor du kan kombinere matlaging med språklæring? Kanskje du finner avslapning i et varmt bad, og det er der du absorberer nye ord og uttrykk best? Eller er du nattuglen som foretrekker å lære i senga om kvelden?

Dette kinesiske nettkurset gir deg fleksibiliteten til å tilpasse læringen etter dine behov. Du bestemmer hvor, når og hvordan du lærer. Uansett hvordan du velger å gjøre det, vil du finne at du kan lære kinesisk effektivt og komfortabelt med dette kurset.

Grip sjansen og start reisen med å lære kinesisk i dag! Du vil bli overrasket over hvor givende det kan være. Ta kontroll over din egen læring med dette fleksible og effektive kinesiske nettkurset.

kinesisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et kinesisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

kinesisk online språkkurs

Lær kinesisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær kinesisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige kinesiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende kinesiskkurs til meg selv.

kinesisk språkkurs på sofaen

Lær kinesisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det kinesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online kinesiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær kinesisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk kinesiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette kinesiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

kinesisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære kinesisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen kinesisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære kinesisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære kinesisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på kinesisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære kinesisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær kinesisk

Kinesiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære kinesisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det kinesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på kinesisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære kinesisk

Hva er den beste måten å lære kinesisk på nettet?

Den beste måten å lære kinesisk på nettet er gjennom et strukturert og interaktivt nettkurs, som det vi anbefaler. Det kombinerer effektive læringsmetoder med fleksibiliteten til å studere hvor som helst og når som helst, noe som gjør læringen engasjerende og bærekraftig.

Kan jeg lære kinesisk på 3 måneder?

Det avhenger av din dedikasjon og studietid. Det er mulig å oppnå en grunnleggende forståelse av kinesisk på tre måneder med konsistent studie. Vårt anbefalte nettkurs er designet for rask progresjon, men det er viktig å huske at språklæring er en prosess som tar tid.

Hvor lett er det å lære kinesisk med bare 17 minutter om dagen?

Med bare 17 minutter om dagen kan du absolutt gjøre betydelige fremskritt over tid. Vårt anbefalte nettkurs er laget for å passe inn i en travel hverdag, og lar deg lære effektivt på kort tid. Selv små daglige økter kan bygge et solid grunnlag for språket.

Hvorfor er det bra å lære kinesisk?

Å lære kinesisk gir mange fordeler, inkludert økt kulturell forståelse, bedre jobbmuligheter, og en mental hjerneøvelse. Kinesisk er et av de mest talte språkene i verden, og det å kunne det åpner dørene til en ny verden av muligheter og opplevelser.


Relaterte lenker om emnet “Lære kinesisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: