Lær deg bosnisk – Enkelt & Raskt | Bosnisk Språkkurs for Alle ✓

Lær bosnisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg bosnisk - enkelt og raskt - bosnisk sprakkurs for alle

Velkommen til din port til bosnisk språk!

Har du noen gang drømt om å snakke bosnisk flytende, eller ønsker du å utforske det rike og mangfoldige kulturlandskapet i Bosnia? Da har du kommet til rett sted!

Vi har funnet det perfekte bosniske nettkurset for deg, et kurs som tilpasser seg din livsstil og læringspreferanser. La oss sammen åpne døren til din spennende språkreise.

“Lær bosnisk mye raskere med vårt bosniske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt bosniske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen bosnisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det bosniske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på bosnisk

Lær bosnisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære bosnisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære bosnisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Er du klar for en spennende reise til språkets verden? Har du noen gang drømt om å lære bosnisk? Hvis svaret er ja, har vi funnet det perfekte nettkurset i bosnisk for deg. Det vil ikke bare gi deg muligheten til å lære dette fascinerende språket, men også la deg dykke dypt inn i en kultur som er så rik og mangfoldig.

Det utvalgte nettkurset i bosnisk anvender en unik læringsmetode designet for langtidshukommelse. Denne metoden sikrer at du lærer et nytt språk på den mest komfortable måten, og i tillegg på kortest mulig tid. Faktisk kan du begynne å kommunisere flytende på bare noen få uker! Gled deg over varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder som holder deg motivert og ivrig etter å lære hver dag.

Lær bosnisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Noe av det som virkelig gjør dette bosniske språkkurset unikt, er læringssamfunnet som er tilgjengelig 24/7. Dette gir deg en sjelden mulighet til å knytte bånd med likesinnede språkentusiaster, utveksle ideer og skape vennskap.

Det bosniske nettkurset tilbyr en solid base med over 1,300 ord i grunnvokabularet. Dialogtekster og uttrykk plasserer disse ordene i en tematisk kontekst, slik at du lærer riktig bruk av ord og uttrykk gjennom fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularet er formulert av morsmåltalere, noe som sikrer at du lærer det autentiske bosniske språket som det faktisk brukes.

Klar til å forvandle livet ditt med bosnisk språk? Tenk deg fordelen ved å kunne kommunisere flytende med de lokale innbyggerne neste gang du reiser til Bosnia. Eller forestill deg hvordan du kan fremme karrieren din ved å ha flytende bosnisk på CV-en din. I fritiden kan du nyte bosniske filmer, bøker, og kanskje til og med flørte på bosnisk!

Som bonus, ved å opprettholde et aktivt språklæring, vil du bidra til å holde hjernen din sunn. Studier har vist at språklæring kan bidra til å redusere sjansen for å utvikle demens og Alzheimers senere i livet.

Er du klar til å åpne døren til et helt nytt språk og kultur? Ikke vent, begynn din bosniske språkreise i dag med dette anbefalte nettkurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det bosniske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær bosnisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Er du klar til å oppdage det fascinerende bosniske språket? Har du noen gang drømt om å kunne forstå og snakke bosnisk flytende? Hvis ja, er dette en gylden mulighet. Vi har funnet det perfekte bosniske nettkurset som passer akkurat dine behov.

Vi er alle unike og lærer på forskjellige måter. Dette bosniske nettkurset tar hensyn til dette, og tilbyr fleksibilitet i læringsprosessen som passer for alle livsstiler. Enten du foretrekker å lære hjemme, på kollektivtransport, i hagen, eller mens du reiser – dette kurset tilpasser seg din læringsstil og komfort.

Tenk nøye gjennom hvor og når du lærer best. Kanskje du absorberer informasjon mest effektivt på hjemmekontoret, eller kanskje du foretrekker å lære mens du lager mat på kjøkkenet. Du kan til og med lære bosnisk under et avslappende bad, eller når du slapper av i sengen før du sovner. Med dette nettkurset i bosnisk er det ikke begrensninger. Du bestemmer hvor, når og hvordan du vil lære.

Dette bosniske nettkurset er designet for å være like fleksibelt og tilpasningsdyktig som deg. Uansett hvor travelt livet ditt er, gir det deg friheten til å lære bosnisk på dine egne premisser. Begynn å lære bosnisk i dag, og opplev friheten til å uttrykke deg selv på et nytt og spennende språk. Med dette anbefalte nettkurset er din bosniske språkreise bare et klikk unna.

bosnisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et bosnisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

bosnisk online språkkurs

Lær bosnisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær bosnisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige bosniske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende bosniskkurs til meg selv.

bosnisk språkkurs på sofaen

Lær bosnisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det bosniske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online bosniskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær bosnisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk bosniskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette bosniskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

bosnisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære bosnisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen bosnisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære bosnisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære bosnisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på bosnisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære bosnisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær bosnisk

Bosniskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære bosnisk med dette online kurset.

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på bosnisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære bosnisk

Hva er den beste måten å lære bosnisk på nettet?

Den beste måten å lære bosnisk på nettet er gjennom et interaktivt og fleksibelt nettkurs. Det anbefalte bosniske kurset gir deg strukturerte leksjoner, muligheten til å praktisere med morsmåltalere og fleksibilitet til å lære i ditt eget tempo.

Kan jeg lære bosnisk på 3 måneder?

Ja, det er absolutt mulig! Med det riktige kurset og konsistent innsats, kan du oppnå et godt grunnleggende nivå i bosnisk på bare 3 måneder. Din suksess avhenger av hvor mye tid og engasjement du legger i studiene dine.

Hvor lett er det å lære bosnisk med bare 17 minutter om dagen?

Å lære bosnisk med bare 17 minutter om dagen er fullt mulig med det riktige nettkurset. Selv om det kan ta litt mer tid å oppnå flyt, kan regelmessig og konsistent praksis over tid resultere i betydelig fremskritt.

Hvorfor er det bra å lære bosnisk?

Å lære bosnisk gir deg ikke bare en dypere forståelse av bosnisk kultur, men det kan også åpne dører til nye personlige og profesjonelle muligheter. I tillegg kan språklæring bidra til mental skarphet og økt kognitiv funksjon.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det bosniske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Relaterte lenker om emnet “Lære bosnisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: