Lær deg koreansk – Enkelt & Raskt | Koreansk Språkkurs for Alle ✓

Lær koreansk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg koreansk - enkelt og raskt - koreansk sprakkurs for alle

Oppdag en helt ny verden med det koreanske språket! Med dette nettbaserte språkkurset kan du ta din koreanske læringsreise til neste nivå. Enten du lærer best på kjøkkenet, på toget, i hagen, eller i senga – dette kurset tilbyr en skreddersydd opplevelse designet for å passe din livsstil. Begynn reisen mot flytende koreansk i dag!

“Lær koreansk mye raskere med vårt koreanske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt koreanske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen koreansk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det koreanske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på koreansk

Lær koreansk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære koreansk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære koreansk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na


Er du på utkikk etter en fascinerende måte å dykke inn i koreansk språk og kultur på? Da har vi akkurat den riktige ressursen for deg! Dette språkkurset i koreansk på nett er designet med det mål å gi deg en solid forståelse av språket på kortest mulig tid, og det med metoder som er både engasjerende og effektive.

Lær koreansk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Dette online språkkurset bruker en unik læringsmetode for langtidshukommelse, noe som gjør at du kan lære koreansk på en komfortabel måte. Så komfortabel, faktisk, at du vil være i stand til å kommunisere flytende på bare noen få uker. Det tilbyr varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, slik at du føler deg motivert til å fortsette å lære hver dag.

I tillegg gir dette koreanske nettkurset deg mulighet til å bli en del av et læringssamfunn for språkelever. Dette er en digital møteplass som er åpen 24 timer i døgnet, og her kan du koble deg til andre som lærer koreansk, og kanskje til og med danne varige vennskap.

Dette koreanske språkkurset kommer med et basiskurs som gir deg et grunnvokabular på over 1,300 ord. Dette er paret med dialogtekster og eksempler på uttrykk, slik at du kan forstå hvordan ordene brukes i en tematisk kontekst. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, så du vil lære det autentiske språket og få et realistisk bilde av hvordan det faktisk brukes. Hver øvelse tar for seg ny grammatikk, noe som sikrer en fullstendig forståelse av språket.

Å mestre koreansk vil åpne opp en verden av muligheter for deg. Mens du reiser kan du utvide horisontene dine ved å kommunisere flytende med lokale innbyggere. På jobben vil dine koreanske språkferdigheter gi deg bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter. Du kan også bruke koreansk for avslapning, ved å se filmer og TV-programmer, eller lese bøker på språket. Er du i et tospråklig forhold? Din perfekte koreansk kan hjelpe deg å kommunisere bedre med partneren din.

Ifølge forskning kan språklæring bidra til å opprettholde en sunn hjerne, redusere risikoen for demens og Alzheimer’s, og til og med øke livskvaliteten og den forventede levetiden.

Dette nettbaserte språkkurset i koreansk er mer enn bare en læringsressurs. Det er en dør til en helt ny verden av kulturell forståelse og personlig vekst. Ta spranget og begynn reisen din med koreansk læring i dag!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det koreanske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær koreansk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Å lære koreansk har aldri vært mer tilgjengelig, takket være dette flotte online språkkurset. Med tanke på individets unike behov og lærestiler, tilbyr dette koreanske nettkurset en unik tilnærming til språklæring som lar deg lære når som helst, hvor som helst.

Det er en kjent sak at alle har forskjellige preferanser når det kommer til læring. Det kan være at du foretrekker å lære hjemme i stua, på kollektivtransport på vei til jobb, ute i hagen i det vakre været, eller mens du reiser og utforsker nye steder. Dette koreanske språkkurset gir deg friheten til å lære på den måten som passer deg best.

Kanskje du lurer på hvor du lærer best. Noen trives best med å lære på hjemmekontoret, mens andre finner roen på kjøkkenet mens de lager mat. Kanskje du finner deg selv mest mottakelig for ny informasjon mens du tar et avslappende bad, eller på kvelden når du ligger i senga. Uansett hvor du velger å lære, gjør dette koreanske nettkurset det mulig for deg å tilpasse læringsopplevelsen til dine individuelle behov.

Dette online språkkurset i koreansk er mer enn bare en tradisjonell læringsressurs. Det forstår at hver person er unik, og tilbyr derfor en personlig læringsopplevelse som lar deg lære på dine egne premisser. Er du klar til å utforske en ny kultur og et nytt språk på dine egne vilkår? Da er dette koreanske språkkurset på nett noe du bør prøve. Bli med i dag, og oppdag gleden ved å lære koreansk på din egen måte!

koreansk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et koreansk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

koreansk online språkkurs

Lær koreansk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær koreansk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige koreanske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende koreanskkurs til meg selv.

koreansk språkkurs på sofaen

Lær koreansk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det koreanske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online koreanskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær koreansk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk koreanskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette koreanskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

koreansk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære koreansk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen koreansk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære koreansk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære koreansk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på koreansk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære koreansk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær koreansk

Koreanskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære koreansk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det koreanske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på koreansk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære koreansk

Hva er den beste måten å lære koreansk på nettet?

Den beste måten å lære koreansk på nettet er gjennom et strukturert og engasjerende språkkurs. Dette koreanske nettkurset er ideelt, da det kombinerer teori, praksis og interaksjon, samtidig som det gir deg frihet til å lære i eget tempo.

Kan jeg lære koreansk på 3 måneder?

Selv om det avhenger av individets engasjement og forutgående språkkunnskap, gir dette nettkurset deg verktøyene for å oppnå grunnleggende flytende koreansk på bare 3 måneder. Systematisk praksis og konsistent engasjement er nøkkelen.

Hvor lett er det å lære koreansk med bare 17 minutter om dagen?

Med bare 17 minutter om dagen kan du gjøre store fremskritt i koreansk læring. Dette språkkurset er designet for å være effektivt og fleksibelt, slik at du kan få mest mulig ut av den tiden du har til rådighet.

Hvorfor er det bra å lære koreansk?

Å lære koreansk åpner opp for en rik kultur og historie. Det kan også forbedre jobbmuligheter, øke kognitiv funksjon, og gi deg en dypere forståelse når du reiser til koreansk-talende land. Det er en investering i livslang læring og kulturell forståelse.


Relaterte lenker om emnet “Lære koreansk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: