Lær deg russisk – Enkelt & Raskt | Russisk Språkkurs for Alle ✓

Lær russisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg russisk - enkelt og raskt - russisk sprakkurs for alle

Lær russisk på en enkel og fleksibel måte med vårt nettbaserte språkkurs!

Uansett om du vil lære hjemme, på toget eller mens du reiser, tilbyr vi en unik læringsmetode som lar deg lære russisk på kort tid. Oppdag alle fordelene ved å lære et nytt språk, inkludert bedre karrieremuligheter, utvidede horisonter og en sunnere hjerne.

Velkommen til en spennende læringsreise!

“Lær russisk mye raskere med vårt russiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt russiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen russisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det russiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på russisk

Lær russisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære russisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære russisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Velkommen til dette spennende russiske nettkurset! Enten du ønsker å reise, forbedre karrieren din eller bare ønsker å lære et nytt språk, så er dette kurset det perfekte valget for deg. Vi tilbyr en unik læringsmetode som lar deg lære russisk på en effektiv og behagelig måte, og på kortest mulig tid. Med vårt omfattende kursinnhold vil du få en fullstendig forståelse av det russiske språket og kunne kommunisere flytende i løpet av bare noen få uker.

Vi tilbyr et bredt spekter av læringsmetoder og varierte daglige oppgaver som vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag. I tillegg til dette får du tilgang til et læringsamfunn for språkelever som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, der du kan få kontakt med andre språkelever og skape relasjoner og vennskap.

Lær russisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Vårt basiskurs innen russisk vil gi deg et grunnvokabular med mer enn 1,300 ord og dialogtekster som plasserer ordene i en tematisk kontekst. Dette hjelper deg med å lære ordene riktig og med fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes. I tillegg vil du lære ny grammatikk i hver øvelse for en fullstendig forståelse av språket.

Med vårt kurs vil du ha mange fordeler. Du kan utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Latvia, hvor du vil forstå alle menneskene du møter og kunne kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. Du vil ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter takket være dine flytende og bedriftsflytende russiske ferdigheter. Og når du slapper av kan du se filmer og TV-programmer på russisk, eller lese bøker på russisk.

Hvis du er i et tospråklig forhold, kan du kommunisere bedre med partneren din med dine perfekte russiske ferdigheter. Og det er også bevist at læring av et nytt språk kan opprettholde en sunn hjerne og redusere sjansen for å utvikle demens og Alzheimers senere i livet.

Bli med på dette spennende russiske nettkurset, og opplev alle fordelene ved å lære et nytt språk!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det russiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær russisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Ønsker du å lære russisk på en enkel, effektiv og fleksibel måte? Da er dette russiske nettkurset det perfekte valget for deg! Uansett om du foretrekker å lære hjemme, på toget, i hagen eller mens du reiser, tilbyr vi en læringsmetode som passer til dine behov og preferanser.

Med vårt kurs vil du få tilgang til varierte daglige oppgaver og en unik læringsmetode for langtidshukommelse. Dette gjør det enklere og mer komfortabelt for deg å lære det russiske språket på kortest mulig tid. I tillegg vil du ha tilgang til et læringsamfunn for språkelever som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, der du kan få kontakt med andre språkelever og skape relasjoner og vennskap.

Vårt basiskurs innen russisk vil gi deg et grunnvokabular med mer enn 1,300 ord og dialogtekster som plasserer ordene i en tematisk kontekst. Dette hjelper deg med å lære ordene riktig og med fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes. I tillegg vil du lære ny grammatikk i hver øvelse for en fullstendig forståelse av språket.

Enten du foretrekker å lære på kjøkkenet mens du lager mat, eller på kvelden mens du ligger i senga, tilbyr vårt kurs fleksible læringsmuligheter som passer til dine preferanser. Du kan lære hjemme, på bussen eller på toget, eller til og med mens du reiser. Med vår læringsmetode vil du kunne lære russisk på en enkel og effektiv måte uansett hvor du befinner deg.

Opplev alle fordelene ved å lære et nytt språk, inkludert å utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Latvia, ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter, og ha muligheten til å se filmer og TV-programmer på russisk eller lese bøker på russisk. Lær et nytt språk og oppretthold en sunn hjerne med vårt russiske nettkurs. Velkommen til en spennende læringsreise!

russisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et russisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

russisk online språkkurs

Lær russisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær russisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige russiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende russiskkurs til meg selv.

russisk språkkurs på sofaen

Lær russisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det russiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online russiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær russisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk russiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette russiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

russisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære russisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen russisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære russisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære russisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på russisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære russisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær russisk

Russiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære russisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det russiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på russisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære russisk

Hva er den beste måten å lære russisk på nettet?

Den beste måten å lære russisk på nettet er å velge et nettbasert språkkurs som tilbyr en effektiv og fleksibel læringsmetode, tilpasset dine preferanser og behov. Velg en læreplan med varierte daglige oppgaver og tilgang til en læringsplattform der du kan få kontakt med andre språkelever og skape relasjoner og vennskap.

Kan jeg lære russisk på 3 måneder?

Ja, det er fullt mulig å lære russisk på 3 måneder. Med en dedikert innsats og en effektiv læringsmetode, vil du kunne lære et grunnvokabular og kommunisere på enkel nivå på kort tid. Det er viktig å holde motivasjonen oppe og øve regelmessig for å oppnå best mulig resultat.

Hvor lett er det å lære russisk med bare 17 minutter om dagen?

Selv om 17 minutter om dagen kan høres lite ut, kan det være en effektiv måte å lære russisk på lang sikt. Med en læringsmetode som er tilpasset korte økter, vil du kunne øke ditt russiske vokabular og grammatikk over tid. Det er viktig å være dedikert og øve jevnlig for å oppnå gode resultater.

Hvorfor er det bra å lære russisk?

Læring av russisk kan gi mange fordeler, inkludert bedre karrieremuligheter, utvidede horisonter, forbedret kulturell forståelse og en sunnere hjerne. Russisk er også et viktig språk innen internasjonale relasjoner og diplomati, og å kunne kommunisere på russisk kan åpne dører til nye muligheter både personlig og profesjonelt.


Relaterte lenker om emnet “Lære russisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: