Tren opp taleforståelsen din samtidig

Det er kjempe lett å trene opp forståelsen din av et språk samtidig

Lær mens du lytter til musikk

Liker du å høre på musikk? Bare velg en sang på språket du vil lære. På internett kan du finne teksten til sangen, som du burde skrive ut for å bedre få med deg teksten. Lytt til sangen, prøv å synge med og huske teksten. Dette vil hjelpe underbevisheten din med å lære idiomer, grammatikk og timing. Hjernen din oppfatter talemønstrenene og lagrer dem. Lignende fraser vil derfor også føles mer naturlig ut senere, I tillegg til at du trener du utalen din.

Tren opp taleforståelsen din samtidig

Internettradio gjør det mulig å lytte på frokostradioen i et annet land, noe som du bør gjøre

UP TO 51% DISCOUNT – Just click here to get access to your language course or get your free demo*

Lær med tegneserier

Liker du å lese tegneserier når du slapper av? Du kan bestille tegneserier på et fremmedspråk fra internett. Du kan lese dem på sengen eller mens du slapper av på sofaen. For de som lærer et nytt språk kan dette funke ganske bra fordi tegneserier ofte bruker et enkelt språk, og hjernen setter sammen nye ord med bilder.

Lær med bøker

Når du begynner å lære det nye språket med hjelp av bøker. I begynnelsen er barnebøker anbefalt for de som lærer et nytt språk. Hvis du møter på et ukjent ord kan du slå det opp i ordboken. Du kan også skrive oversettelsen i margen til boken. Selv om de første sidene kommer til å bli fylt med oversettelser kommer du til å merke at du forstår mer og mer for hvert kapittel, og ikke trenger å finne betydningen til så mange ord lenger.

Les nyheter fra land som snakker språket

Alle land har egne aviser. Søk etter aviser som skriver på det språket du holder på å lære på internett. Det er best å ta en enkel avis eller nyhetsside. Nyheter eller magasiner med et spesifikt tema kan være vanskelig å forstå for nybegynnere. Marker nyhetssiden som hjemmesiden i internett leseren din. Så kan du begynne å lese en eller to artikler hver dag, eller så kan du skrive dem ut og lese dem når du er på farten.

Tren opp taleforståelsen din samtidig

På internett finnes det mange portaler hvor du kan se på utalandske serier på det originale talespråket … og du kan trene forståelsen din.

Se på utalandske filmer

Se på favoritt situasjonskomedien din på nytt, på komediens originale språk i stedet for å se den på engelsk. For å følge talen bedre kan du skru underteksten på DVD-en på språket du holder på å lære. Så mens du trener taleforståelsen din blir du også kjent med forskjellig slanguttrykk og dialekter. Det finnes også morsomme videoer på andre språk på YouTube.

Utenlandske radiostasjoner

Nesten alle lytter på radioen daglig. Du kan lytte på mange utenlandske radiostasjoner på internett. Du kan høre på dem for å trene forståelsen din av det nye språket. Det finnes også vanlige radioer som kobler seg inn i det lokale trådløse nettverket, slik at du kan lytte på utenlandske radiostasjoner når og hvor du vil uten en datamaskin.

UP TO 51% DISCOUNT – Just click here to get access to your language course or get your free demo*

Også interessant for deg:

  1. De forskjellige måtene å lære et språk på
  2. Lære gloser suksessfullt
  3. Motiverende læring
  4. Tren taleforståelsen din samtidig
  5. Å lære språk raskt. – Er det mulig?
  6. De forskjellige måtene måtene folk lærer språk på

Du vil få denne artikkelen også på: