Lær deg finsk – Enkelt & Raskt | Finsk Språkkurs for Alle ✓

Lær finsk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg finsk - enkelt og raskt - finsk sprakkurs for alle

Bli flytende i finsk og opplev en verden av nye muligheter med dette nettbaserte språkkurset!

Uansett om du ønsker å utvide dine horisonter mens du reiser, forbedre dine karrieremuligheter eller bare nyte finsk kultur og underholdning, vil dette kurset gi deg den fleksibiliteten og effektiviteten du trenger for å lære finsk på en enkel og morsom måte.

Kom i gang nå og opplev gleden av å lære et nytt språk!

“Lær finsk mye raskere med vårt finske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

finish language course
Hva gjør vårt finske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen finsk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det finske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på finsk

Lær finsk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære finsk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære finsk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Vil du lære finsk og forbedre dine språkkunnskaper? Da har vi akkurat det du trenger! Med dette språkkurset i finsk kan du lære å kommunisere på et nytt språk på kort tid og med langtidshukommelse som gir deg mulighet til å lære på en komfortabel måte.

Vi har utviklet en unik læringsmetode som gir deg daglige oppgaver og en rekke læringsmetoder, slik at du kan lære og utvikle dine ferdigheter hver dag. I tillegg har du tilgang til et læringssamfunn for språkelever, hvor du kan møte andre språkelever og skape relasjoner og vennskap mens du lærer.

Lær finsk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

I dette finske språkkurset får du et omfattende grunnvokabular med over 1 300 ord. Ordene blir presentert i en tematisk kontekst, med dialogtekster og mange uttrykk, slik at du kan lære ordene på en riktig måte med fullstendige eksempelsetninger. Du vil også lære autentisk finsk fra morsmåltalere, noe som vil gi deg en fullstendig forståelse av språket.

Etter å ha fullført basiskurset, vil du kunne utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Finland og kommunisere flytende med lokalbefolkningen. Du vil også ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter, og du kan til og med jobbe i Finland når som helst. I tillegg kan du slappe av og nyte filmer, TV-programmer og bøker på finsk.

Men det stopper ikke der! Hva med å møte nye mennesker og flørte på finsk? Kanskje finne noen du vil kjenne for resten av livet? Hvis du allerede er i et tospråklig forhold, kan du også kommunisere bedre med din partner med dine perfekte finskkunnskaper.

Og som om ikke dette var nok, har forskning vist at språkelever har mindre sannsynlighet for å få demens og Alzheimers senere i livet. Å lære finsk vil derfor ikke bare gi deg nye ferdigheter og muligheter, men også bidra til å opprettholde en sunn hjerne og øke din forventede levetid.

Så hva venter du på? Prøv dette språkkurset i finsk i dag, og åpne dørene til nye muligheter og opplevelser!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det finske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær finsk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Ønsker du å lære finsk på en enkel, praktisk og effektiv måte? Da er dette språkkurset i finsk perfekt for deg! Vi anbefaler dette kurset fordi det gir deg muligheten til å lære finsk på dine egne vilkår, hvor som helst og når som helst.

Uansett om du foretrekker å lære hjemme, på kollektivtransport, i hagen eller mens du reiser, kan du enkelt tilpasse kursopplegget til dine preferanser. Med dette kurset kan du lære på hjemmekontoret, på kjøkkenet mens du lager mat, under et avslappende bad eller til og med i senga på kvelden.

Kurset tilbyr en unik læringsmetode som gir deg varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, som vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag. I tillegg har du tilgang til et læringssamfunn for språkelever, hvor du kan møte andre språkelever og skape relasjoner og vennskap mens du lærer finsk.

Med basiskurset innen finsk vil du få et grunnvokabular som inneholder mer enn 1,300 ord. Takket være dialogtekstene og mange uttrykk, blir ordene plassert i en tematisk kontekst, slik at du kan lære ordene riktig og med fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du vil lære autentisk finsk og hvordan det faktisk brukes.

Når du har fullført basiskurset, vil du kunne utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Finland og kommunisere flytende med lokalbefolkningen. Du vil også ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter, og du kan til og med jobbe i Finland når som helst. I tillegg kan du slappe av og nyte filmer, TV-programmer og bøker på finsk.

Ikke bare vil du lære et nytt språk og få nye muligheter, men du vil også opprettholde en sunn hjerne og øke din forventede levetid. Forskning har vist at språkelever har mindre sannsynlighet for å få demens og Alzheimers senere i livet.

Så hva venter du på? Prøv dette språkkurset i finsk i dag og opplev gleden av å lære et nytt språk på dine egne vilkår, samtidig som du forbedrer din livskvalitet og forventede levetid.

finsk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et finsk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

finsk online språkkurs

Lær finsk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær finsk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige finske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende finskkurs til meg selv.

finsk språkkurs på sofaen

Lær finsk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det finske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online finskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

finnish language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær finsk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk finskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette finskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

finsk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære finsk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen finsk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

finnish language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære finsk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære finsk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på finsk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære finsk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær finsk

Finskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

finnish language course

Selv på de minste stedene kan du lære finsk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det finske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på finsk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære finsk

Hva er den beste måten å lære finsk på nettet?

Den beste måten å lære finsk på nettet er gjennom et strukturert og effektivt språkkurs som tilbyr varierte læringsmetoder, autentisk språkbruk og tilpassede øvelser. Dette vil gi deg den fleksibiliteten og motivasjonen du trenger for å lære finsk på en enkel og morsom måte.

Kan jeg lære finsk på 3 måneder?

Ja, du kan lære finsk på 3 måneder hvis du er dedikert og konsekvent i din læring. Med et nettbasert språkkurs som tilbyr daglige øvelser og en unik læringsmetode, kan du lære finsk raskt og effektivt på kort tid.

Hvor lett er det å lære finsk med bare 17 minutter om dagen?

Selv om 17 minutter om dagen kanskje ikke høres ut som mye tid, kan det være en effektiv måte å lære finsk på nettet. Med et strukturert og tilpasset språkkurs som tilbyr daglige øvelser og varierte læringsmetoder, kan du lære finsk på en enkel og effektiv måte.

Hvorfor er det bra å lære finsk?

Å lære finsk kan gi deg mange fordeler, inkludert muligheten til å kommunisere med lokalbefolkningen når du reiser gjennom Finland, forbedrede karrieremuligheter og muligheten til å nyte finsk kultur og underholdning. I tillegg har forskning vist at læring av et nytt språk kan bidra til å opprettholde en sunn hjerne og øke forventet levetid.


Relaterte lenker om emnet “Lære finsk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: