Lær deg italiensk – Enkelt & Raskt | Italiensk Språkkurs for Alle ✓

Lær italiensk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg italiensk - enkelt og raskt - italiensk sprakkurs for alle

Velkommen til vårt nettbaserte italienskkurs!

Vil du lære å kommunisere flytende med lokalbefolkningen, oppdage skjulte perler i Italia og utvide dine horisonter? Vårt kurs gir deg muligheten til å lære italiensk på en morsom og effektiv måte, uansett hvilken læringsstil du foretrekker.

Bli med oss på en reise mot språkkunnskap og kulturell forståelse!

“Lær italiensk mye raskere med vårt italienske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

italian language course
Hva gjør vårt italienske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen italiensk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det italienske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på italiensk

Lær italiensk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære italiensk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære itaiensk , og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Vi tilbyr varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, som vil holde deg motivert og gi deg muligheten til å lære hver dag. I tillegg har vi et læringssamfunn for språkelever, som er tilgjengelig 24/7, og hvor du kan få kontakt med personer i samme båt som deg selv, og skape relasjoner og vennskap med andre språkelever.

Lær italiensk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Med vårt basiskurs i italiensk vil du få et grunnvokabular på mer enn 1,300 ord, samt lære dialogtekster og mange uttrykk som vil plassere ordene i en tematisk kontekst. Du vil lære ordene riktig, med fullstendige eksempelsetninger, og du vil få muligheten til å lære det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes, siden alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere. I tillegg vil du få en fullstendig forståelse av språket, ettersom du vil lære ny grammatikk i hver øvelse.

Fordelene dine etter at du har fullført basiskurset er mange. Du vil kunne utvide horisontene dine mens du reiser gjennom Italia, og forstå alle menneskene du møter og kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. Du vil også ha bedre karrieremuligheter og muligheten til å jobbe i Italia når som helst. I tillegg vil du kunne slappe av og nyte italienske filmer og TV-programmer, lese bøker på italiensk, og til og med møte nye mennesker og flørte på italiensk.

Men det er ikke bare for moro skyld at du bør lære et nytt språk. Studier viser at språkelever har mindre sannsynlighet for å utvikle demens og Alzheimers senere i livet. Så ikke bare vil du lære et nytt språk og forbedre livskvaliteten din, men du vil også kunne opprettholde en sunn hjerne og øke den forventede levetiden din.

Hos oss har du også muligheten til å velge når og hvor du vil lære. Om du foretrekker å lære på hjemmekontoret, mens du lager mat på kjøkkenet, under et avslappende bad eller om kvelden når du ligger i senga, så tilbyr vi deg muligheten til å tilpasse læringen din etter dine behov.

Bli med oss og opplev en unik og effektiv måte å lære italiensk på, og bli inspirert til å utvide dine horisonter, forbedre karrieremulighetene dine, og opprettholde en sunn hjerne i mange år fremover!

SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det italienske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær italiensk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Vi forstår at mennesker er forskjellige og at vi alle lærer på ulike måter. Derfor gir vi deg muligheten til å velge den læringsmetoden som passer best for deg. Om du foretrekker å lære hjemme i ditt eget tempo, på kollektivtransport på vei til jobben, eller mens du nyter en avslappende dag i hagen – så er det ingen hindring for deg å lære italiensk med oss.

Kanskje du vil kombinere læringen din med reise og opplevelser? Vårt kurs gir deg muligheten til å lære italiensk hvor som helst, og når som helst. Du vil kunne kommunisere flytende med lokalbefolkningen, oppdage de skjulte perlene i Italia og utvide horisontene dine på en måte som vil være minnerike og spennende.

Vårt italienskkurs er laget for å gi deg en variert og underholdende læringserfaring. Du vil få tilgang til en rekke daglige oppgaver, varierte læringsmetoder og en aktiv læringsplattform. Vi er stolte av vår unike læringsmetode som er designet for langtidshukommelse, og vil gi deg muligheten til å lære italiensk på kortest mulig tid.

Med vårt basiskurs i italiensk vil du lære mer enn 1,300 ord og få en fullstendig forståelse av språket. Våre dialogtekster og uttrykk er plassert i en tematisk kontekst, slik at du vil lære ordene på en riktig og autentisk måte. Vi bruker tekster og vokabularer som er brukt av morsmåltalere, slik at du vil kunne kommunisere på en naturlig og autentisk måte.

Når du har fullført basiskurset, vil du ha en solid italiensk ferdighet som vil gi deg fordeler i alle aspekter av livet ditt. Du vil kunne nyte italienske filmer og TV-programmer, lese bøker på italiensk, og til og med møte nye mennesker og flørte på italiensk. Du vil også ha bedre karrieremuligheter, og vil kunne jobbe i Italia når som helst – nå eller senere.

Å lære et nytt språk har også vist seg å ha positive effekter på hjernen. Studier viser at språkstudenter har mindre sannsynlighet for å utvikle demens og Alzheimers senere i livet. Så ved å lære italiensk med oss, vil du ikke bare forbedre livskvaliteten din, men også holde hjernen din sunn og aktiv i mange år fremover.

italiensk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et italiensk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

italiensk online språkkurs

Lær italiensk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær italiensk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige italienske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende italienskkurs til meg selv.

italiensk språkkurs på sofaen

Lær italiensk rett fra sofaen din

SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det italienske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online italienskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

italian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær italiensk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk italienskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette italienskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

italiensk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære italiensk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen italiensk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

italian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære italiensk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære italiensk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på italiensk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære italiensk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær italiensk

Italienskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

italian language course

Selv på de minste stedene kan du lære italiensk med dette online kurset.

SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det italienske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på italiensk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære italiensk

Hva er den beste måten å lære italiensk på nettet?

Den beste måten å lære italiensk på nettet er gjennom et strukturert og tilpasset nettkurs som tilbyr varierte læringsmetoder og en aktiv læringsplattform. Velg et kurs som passer til din læringsstil og som gir deg tilgang til autentisk italiensk materiale og dialoger.

Kan jeg lære italiensk på 3 måneder?

Ja, det er fullt mulig å lære italiensk på 3 måneder ved å ta et intensivt kurs som gir deg tilgang til varierte læringsmetoder og som er strukturert for langtidshukommelse. Hvis du er dedikert og bruker litt tid hver dag på å øve, kan du lære et grunnleggende nivå av italiensk på kort tid.

Hvor lett er det å lære italiensk med bare 17 minutter om dagen?

Det kan være utfordrende å lære italiensk med bare 17 minutter om dagen, men det er fullt mulig hvis du bruker tiden effektivt. Velg et kurs som gir deg tilgang til varierte læringsmetoder og som er strukturert for langtidshukommelse. Dedikér deg til å øve regelmessig og du vil gradvis bygge opp din italienske ferdighet.

Hvorfor er det bra å lære italiensk?

Det er mange gode grunner til å lære italiensk. Det gir deg muligheten til å kommunisere med lokalbefolkningen når du reiser til Italia, og du vil kunne utvide dine horisonter og oppdage den italienske kulturen på en mer intim måte. Å lære et nytt språk kan også gi deg bedre karrieremuligheter, forbedre hjernen din og øke livskvaliteten din generelt.


Relaterte lenker om emnet “Lære italiensk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: