Lær deg polsk – Enkelt & Raskt | Polsk Språkkurs for Alle ✓

Lær polsk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg polsk - enkelt og raskt - polsk sprakkurs for alle

Velkommen til vårt nettbaserte språkkurs i polsk!

Lær å kommunisere flytende på polsk på en måte som passer perfekt til din livsstil, uansett hvor du befinner deg i verden. Med vår unike læringsmetode og varierte daglige oppgaver, vil du lære polsk på en effektiv og morsom måte.

Bli med oss på denne spennende reisen og oppdag hvor langt du kan komme på kort tid!

“Lær polsk mye raskere med vårt polske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt polske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen polsk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det polske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på polsk

Lær polsk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære polsk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære polsk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Vil du lære polsk på en enkel og effektiv måte? Da har vi akkurat det du trenger! Med dette språkkurset vil du lære å kommunisere på polsk på kort tid, takket være vår unike læringsmetode for langtidshukommelse. Med varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder vil du alltid være motivert til å fortsette å lære.

Vår læringssamfunn for språkelever, tilgjengelig 24 timer i døgnet, vil også gi deg muligheten til å møte andre som lærer polsk og skape relasjoner og vennskap. Og med over 1,300 ord i det grunnleggende kurset, vil du raskt utvide ditt polske vokabular. Dialogtekster og autentiske uttrykk vil hjelpe deg med å lære ordene riktig og sette dem i en tematisk kontekst.

Lær polsk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Du vil lære det autentiske polske språket ved å bruke tekster og vokabular som er brukt av morsmåltalere. Og med ny grammatikk i hver øvelse, vil du få en fullstendig forståelse av språket.

Når du har gått gjennom det grunnleggende kurset, vil du ha mange fordeler. Du kan utvide dine horisonter mens du reiser og kommunisere flytende med lokalbefolkningen i Latvia. Du vil også ha bedre karrieremuligheter med dine flytende polske ferdigheter og kan jobbe i Latvia når som helst. Og når du slapper av, kan du se filmer og TV-programmer på polsk, eller lese bøker på språket.

Men det er ikke alt – du kan også møte nye mennesker og flørte på polsk. Og hvis du er i et tospråklig forhold, vil dine polske ferdigheter hjelpe deg å kommunisere bedre med din partner. Og hvis du vil opprettholde en sunn hjerne, vil det å lære et nytt språk gi deg mange helsefordeler, inkludert en lavere risiko for demens og Alzheimers senere i livet.

Så hvorfor ikke prøve dette språkkurset i dag og se hvor langt du kan komme på kort tid? Med vår unike læringsmetode, varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, vil du ha alt du trenger for å lære polsk på en effektiv og morsom måte.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det polske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær polsk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Har du noen gang ønsket å lære polsk, men ikke visst hvor du skal begynne? Da er dette nettkurset i polsk akkurat det du trenger! Med vår unike læringsmetode vil du lære polsk på en måte som passer perfekt til deg og din livsstil.

Enten du foretrekker å lære hjemme, på kollektivtransport, ute i hagen eller mens du er på reise, vil vårt kurs passe dine behov. Vårt kurs er tilgjengelig når som helst, hvor som helst og på hvilken som helst enhet. Så uansett om du vil lære polsk på hjemmekontoret, på kjøkkenet mens du lager mat, under et avslappende bad, eller til og med når du ligger i senga om kvelden, så vil du finne at vårt kurs tilpasser seg din livsstil.

Med over 1,300 ord i vårt grunnleggende kurs og autentiske dialogtekster, vil du lære polsk på en måte som gjør at du kan kommunisere flytende og effektivt med lokalbefolkningen i Latvia eller hvor som helst i verden. Og med vårt språksamfunn for språkelever, vil du også kunne møte andre som lærer polsk og dele din reise med dem.

Men det er ikke alt – å lære et nytt språk gir også helsefordeler, inkludert en lavere risiko for demens og Alzheimers senere i livet. Og med dine nye polske ferdigheter kan du utvide dine horisonter, øke dine karrieremuligheter og møte nye mennesker fra ulike kulturer.

Så hvorfor ikke ta det første skrittet mot å lære polsk i dag? Med vår unike læringsmetode, varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, vil du ha alt du trenger for å lære polsk på en effektiv og morsom måte. Og med vår tilpasningsdyktige tilnærming til læring, vil du kunne lære polsk på en måte som passer perfekt til deg og din livsstil.

polsk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et polsk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

polsk online språkkurs

Lær polsk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær polsk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige polske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende polskkurs til meg selv.

polsk språkkurs på sofaen

Lær polsk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det polske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online polskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær polsk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk polskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette polskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

polsk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære polsk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen polsk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære polsk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære polsk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på polsk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære polsk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær polsk

Polskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære polsk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det polske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på polsk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære polsk

Hva er den beste måten å lære polsk på nettet?

Den beste måten å lære polsk på nettet avhenger av personlige preferanser og læringsstil. Velg et nettbasert kurs som tilbyr en fleksibel og tilpassbar tilnærming til læring, med varierte læringsmetoder og tilgang til autentisk materiale på polsk.

Kan jeg lære polsk på 3 måneder?

Ja, det er mulig å lære polsk på 3 måneder. Men det avhenger av hvor mye tid du kan bruke på å lære og hvor mye innsats du legger inn. Velg et nettbasert kurs som gir deg tilgang til varierte læringsmetoder og daglige oppgaver, og bruk tiden effektivt.

Hvor lett er det å lære polsk med bare 17 minutter om dagen?

Med bare 17 minutter om dagen kan du lære polsk gradvis og effektivt. Velg et nettbasert kurs som tilbyr tilpassbare læringsmetoder og daglige oppgaver som er tilpasset din tid. Jo mer tid du bruker på læring, desto raskere vil du kunne mestre språket.

Hvorfor er det bra å lære polsk?

Lære polsk kan være svært nyttig både personlig og profesjonelt. Det å kunne kommunisere på polsk kan åpne dører til nye karrieremuligheter og øke mulighetene for internasjonale reiser. I tillegg kan det gi deg en dypere forståelse av polsk kultur og historie, og forbedre hjernens kognitive funksjoner.


Relaterte lenker om emnet “Lære polsk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: