Lær deg portugisisk – Enkelt & Raskt | Portugisisk Språkkurs for Alle ✓

Lær portugisisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg portugisisk - enkelt og raskt - portugisisk sprakkurs for alle

Vil du lære portugisisk på en fleksibel og effektiv måte?

Vårt portugisiske nettkurs gir deg den unike læringsopplevelsen du trenger for å lære språket når og hvor du vil. Med daglige oppgaver, varierte læringsmetoder og vår unike læringsmetode for langtidshukommelse vil du lære portugisisk på kort tid og med langvarig hukommelse. Utforsk den portugisiske kulturen, bygg karrieren din og utvid dine horisonter mens du lærer portugisisk på vår fleksible nettkurs.

Start reisen mot å lære portugisisk i dag!

“Lær portugisisk mye raskere med vårt portugisiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

portugese language course
Hva gjør vårt portugisiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen portugisisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det portugisiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på portugisisk

Lær portugisisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære portugisisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære portugisisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Velkommen til vårt portugisiske nettkurs – din nøkkel til å lære portugisisk på en effektiv, praktisk og engasjerende måte! Enten du ønsker å lære språket for å forbedre karrieren din, utforske den portugisiske kulturen eller bygge forhold til de lokale, vil vårt kurs gi deg en unik mulighet til å nå dine mål.

Lær portugisisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Med vår unike læringsmetode for langtidshukommelse vil du lære portugisisk på kortest mulig tid og på en komfortabel måte. Med daglige varierte oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, vil du bli motivert til å fortsette å lære hver dag. Og med læringssamfunnet for språkelever, vil du få muligheten til å knytte bånd med andre som er på samme reise som deg selv.

Vårt kurs inneholder et omfattende basiskurs i portugisisk som vil gi deg et grunnleggende vokabular på mer enn 1,300 ord. Med dialogtekster og uttrykk vil du lære ordene i en tematisk kontekst, noe som vil hjelpe deg med å lære dem riktig og med fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du vil lære det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes. Og med ny grammatikk i hver øvelse, vil du få en fullstendig forståelse av språket.

Når du har fullført basiskurset, vil du ha en hel verden av muligheter. Du kan utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Portugal og forstå alle menneskene du møter, og kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. Du vil ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter ved hjelp av din flytende og bedriftsflytende portugisisk, og du vil kunne jobbe i Portugal når som helst. Du kan se filmer og TV-programmer på portugisisk, lese bøker på portugisisk, flørte på portugisisk og møte nye mennesker.

Men det er ikke bare det at det portugisiske språket kan gi deg mange fordeler. Forskning viser at å lære et nytt språk kan hjelpe deg med å opprettholde en sunn hjerne og redusere risikoen for demens og Alzheimers senere i livet.

Så hvorfor vente? Start reisen mot å lære portugisisk i dag, og opplev den fantastiske portugisiske kulturen og dens mennesker på en helt ny måte!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det portugisiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær portugisisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Vi forstår at alle lærer på forskjellige måter, og derfor tilbyr vi deg en unik læringsopplevelse som passer dine behov og din timeplan. Enten du vil lære hjemme, på kollektivtransport, i hagen eller mens du reiser, kan du lære portugisisk når og hvor du vil med vårt nettkurs.

Vårt portugisiske nettkurs gir deg en omfattende læreplan med daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, som vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag. Og med vår unike læringsmetode for langtidshukommelse vil du lære portugisisk på kortest mulig tid og på en komfortabel måte. I tillegg til basiskurset i portugisisk, som vil gi deg et grunnleggende vokabular på mer enn 1,300 ord, vil du også lære autentisk portugisisk gjennom dialogtekster og uttrykk. Og med ny grammatikk i hver øvelse vil du få en fullstendig forståelse av språket.

Men vår læringsopplevelse handler ikke bare om å lære portugisisk. Når du har fullført basiskurset, vil du ha en hel verden av muligheter. Du kan utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Portugal og forstå alle menneskene du møter, og kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. Du vil ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter ved hjelp av din flytende og bedriftsflytende portugisisk, og du vil kunne jobbe i Portugal når som helst. Du kan se filmer og TV-programmer på portugisisk, lese bøker på portugisisk, flørte på portugisisk og møte nye mennesker.

Så uansett hvor eller hvordan du vil lære, vil vårt portugisiske nettkurs gi deg den fleksibiliteten og friheten du trenger for å lære portugisisk på en effektiv og engasjerende måte. Og med vår unike læringsmetode vil du kunne lære språket på kort tid og med langvarig hukommelse. Så hvorfor vente? Start reisen mot å lære portugisisk i dag!

portugisisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et portugisisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

portugisisk online språkkurs

Lær portugisisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær portugisisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige portugisiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende portugisiskkurs til meg selv.

portugisisk språkkurs på sofaen

Lær portugisisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det portugisiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online portugisiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

portuguese language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær portugisisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk portugisiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette portugisiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

portugisisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære portugisisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen portugisisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

portuguese language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære portugisisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære portugisisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på portugisisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære portugisisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær portugisisk

Portugisiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

portuguese language course

Selv på de minste stedene kan du lære portugisisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det portugisiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på portugisisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære portugisisk

Hva er den beste måten å lære portugisisk på nettet?

Den beste måten å lære portugisisk på nettet avhenger av dine personlige behov og preferanser. En omfattende nettskole med daglige oppgaver og varierte læringsmetoder kan være en effektiv måte å lære språket på. Sørg også for å velge en læringsmetode som fokuserer på langtidshukommelse for en mer varig læring.

Kan jeg lære portugisisk på 3 måneder?

Ja, det er mulig å lære portugisisk på 3 måneder, spesielt hvis du er dedikert og har en effektiv læringsmetode. Med daglig praksis, varierte læringsmetoder og en solid læreplan, kan du lære portugisisk på kort tid. Men husk at læring er en individuell prosess, og det kan ta lengre tid for noen.

Hvor lett er det å lære portugisisk med bare 17 minutter om dagen?

Selv om 17 minutter om dagen kan virke lite, kan det likevel være en effektiv måte å lære portugisisk på. Hvis du velger en læringsmetode som fokuserer på effektivitet og motivasjon, kan du lære språket på kort tid. Det er viktig å ha en solid læreplan, daglige oppgaver og varierte læringsmetoder for å maksimere læringen.

Hvorfor er det bra å lære portugisisk?

Det er mange fordeler med å lære portugisisk. Først og fremst åpner det opp en hel verden av muligheter for deg, inkludert muligheten til å forbedre karrieren din, utforske den portugisiske kulturen og bygge forhold til de lokale. Læring av et nytt språk kan også hjelpe deg med å opprettholde en sunn hjerne og redusere risikoen for demens og Alzheimers senere i livet.


Relaterte lenker om emnet “Lære portugisisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: