Lær deg thailandsk – Enkelt & Raskt | Thailandsk Språkkurs for Alle ✓

Lær thailandsk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg thailandsk - enkelt og raskt - thailandsk sprakkurs for alle

Velkommen til din språklige oppdagelsesreise!

Uansett hvor du er, når du vil, og hvordan du lærer best, er din vei til å mestre thailandsk bare et klikk unna. Utforsk vårt anbefalte nettkurs og begynn å lær thailandsk på den mest engasjerende og effektive måten – skreddersydd for deg!

“Lær thailandsk mye raskere med vårt thailandske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt thailandske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen thailandsk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det thailandske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på thailandsk

Lær thailandsk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære thailandsk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære thailandsk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Er du klar for å dykke inn i det fascinerende thailandske språket? Vil du lære thailandsk på en morsom, interaktiv og effektiv måte? La oss hjelpe deg å oppdage det ideelle språkkurset for å mestre thailandsk – raskt og effektivt!

Læringsmetodene som tilbys i dette språkkurset er unike og utformet for å maksimere din læring. Langtidshukommelsesmetoden lar deg lære thailandsk komfortabelt og på kortest mulig tid. Tenk deg å være i stand til å kommunisere flytende på thailandsk i løpet av bare noen få uker!

Lær thailandsk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Daglige oppgaver og en variert miks av læringsmetoder er inkludert for å holde deg motivert og ivrig etter å lære hver eneste dag. Og det beste? Du er ikke alene på denne reisen. Det er et globalt språklæringsfellesskap som er tilgjengelig 24/7, klar til å knytte bånd, dele erfaringer og bygge vennskap.

Når det gjelder innholdet i det thailandske språkkurset, vil det bygge et solid grunnlag for din språkforståelse. Basiskurset gir deg et grunnvokabular som inneholder mer enn 1300 ord. Ved hjelp av dialogtekster og mange uttrykk, blir ordene satt inn i en tematisk kontekst, slik at du lærer ordene på riktig måte, og med fullstendige eksempelsetninger.

Ikke bekymre deg for autentisitet – alle tekstene og vokabularene er utformet og brukt av thailandske morsmålstalere. Du lærer språket slik det faktisk blir brukt i det virkelige liv.

Hva er fordelene ved å fullføre dette thailandske språkkurset, spør du?

Reis med selvtillit gjennom Thailand, hvor du forstår folkene du møter og kan kommunisere med de lokale innbyggerne.

Forbedre dine karrieremuligheter ved å bli flytende i thailandsk. Jobb i Thailand når som helst – enten nå eller i fremtiden.

Bruk fritiden til å fordype deg i thailandsk film og litteratur, møte nye mennesker, og kanskje til og med flørte litt på thailandsk.

Er du i et tospråklig forhold? Kommuniser bedre med partneren din på deres morsmål.

Og til slutt, oppretthold en sunn hjerne! Din høyere utdanning vil øke livskvaliteten din og din forventede levetid. Ifølge studier er det mindre sannsynlighet for at språkelever utvikler demens og Alzheimers senere i livet.

Så hva venter du på? Begynn å lære thailandsk med dette fantastiske nettkurset i dag og åpne døren til en ny verden av muligheter!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det thailandske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær thailandsk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Ønsker du å mestre thailandsk språk? Uavhengig av læringsstilen og -stedet ditt, er det thailandske nettkurset vi anbefaler laget for å passe til dine individuelle behov.

Individer er unike, og dermed har vi alle forskjellige læringspreferanser. Når det er på tide å velge det riktige språkkurset, er det viktig å vurdere hvilken metode som passer best for deg. Vi har noen spørsmål til deg:

Er det mest komfortabelt for deg å lære hjemme, eller kanskje du foretrekker å utnytte pendletiden din til å lære thailandsk på bussen eller toget? Kanskje du finner roen og konsentrasjonen i hagen din, eller kanskje du ønsker å utnytte ferietiden til å dykke ned i det thailandske språket?

Men læringspreferansene dine stopper ikke ved hvor – det handler også om når og hvordan.

Er hjemmekontoret ditt stedet hvor du kan konsentrere deg best? Eller finner du glede ved å lære thailandsk mens du lager middag på kjøkkenet? Kanskje et avslappende bad inspirerer deg til å absorbere ny kunnskap, eller kanskje sengetid er det ideelle øyeblikket for deg å lære nye ord og setninger?

Dette thailandske nettkurset vi anbefaler er fleksibelt og kan tilpasses dine unike læringspreferanser. Uansett om du er en morgenfugl som lærer best med en kopp kaffe ved skrivebordet, eller en nattugle som absorberer thailandsk fra komforten av sengen din, dette kurset passer for deg.

Lær thailandsk i ditt eget tempo, på din egen tid, og på et sted som passer best for deg. Ta steget mot flytende thailandsk i dag med dette anbefalte nettkurset!

thailandsk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et thailandsk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

thailandsk online språkkurs

Lær thailandsk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær thailandsk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige thailandske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende thailandskkurs til meg selv.

thailandsk språkkurs på sofaen

Lær thailandsk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det thailandske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online thailandskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

thai language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær thailandsk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk thailandskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette thailandskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

thailandsk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære thailandsk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen thailandsk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

thai language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære thailandsk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære thailandsk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på thailandsk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære thailandsk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær thailandsk

Thailandskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

thai language course

Selv på de minste stedene kan du lære thailandsk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det thailandske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på thailandsk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære thailandsk

Hva er den beste måten å lære thailandsk på nettet?

Den beste måten å lære thailandsk på nettet er å bruke et omfattende og interaktivt nettkurs, slik som det vi anbefaler. Dette kurset inkluderer varierte læringsmetoder, autentiske dialogtekster og en dedikert læringsfellesskap.

Kan jeg lære thailandsk på 3 måneder?

Med riktig dedikasjon og tilnærming, kan du oppnå betydelig fremgang i thailandsk på bare tre måneder. Selv om full mestring krever mer tid, vil du være i stand til å håndtere grunnleggende samtaler og uttrykk i løpet av denne perioden.

Hvor lett er det å lære thailandsk med bare 17 minutter om dagen?

Med bare 17 minutter om dagen kan du gjøre store fremskritt i det thailandske språket. Selv om det kan virke lite, vil konsekvent praksis og engasjement over tid gi overraskende resultater.

Hvorfor er det bra å lære thailandsk?

Å lære thailandsk åpner opp for et vell av muligheter, både profesjonelt og personlig. Du vil kunne kommunisere mer effektivt med thailandske talere, forstå thailandsk kultur bedre, og det kan også gi karrieremuligheter i Thailand.


Relaterte lenker om emnet “Lære thailandsk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: