Lær deg estlandsk – Enkelt & Raskt | Estlandsk Språkkurs for Alle ✓

Lær estlandsk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg estlandsk - enkelt og raskt - estlandsk sprakkurs for alle

Velkommen til vårt nettbaserte språkkurs i estlandsk!

Med vår unike læringsmetode vil du kunne lære estlandsk på kort tid og på din egen måte. Med tilgang til et bredt utvalg av læringsmetoder og daglige oppgaver, vil du kunne kommunisere flytende på estlandsk i løpet av bare noen få uker.

Bli med i vårt læringssamfunn og oppdag en ny verden av muligheter med estlandsk språkkunnskap!

“Lær estlandsk mye raskere med vårt estlandske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

estonish language course
Hva gjør vårt estlandske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen estlandsk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det estlandske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det estlandske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær estlandsk og åpne døren til en ny og spennende verden! Med dette språkkurset kan du lære estlandsk på en unik og effektiv måte. Med en læringsmetode for langtidshukommelse kan du raskt kommunisere flytende og føle deg trygg på språket.

Kurset er designet med varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder som holder deg motivert og engasjert i læringen. I tillegg vil du ha tilgang til et læringssamfunn for språkelever, hvor du kan knytte kontakter og få støtte fra andre som også lærer estlandsk.

Grunnvokabularet i dette språkkurset inneholder over 1,300 ord, og takket være dialogtekster og uttrykk, vil du lære å plassere ordene i en tematisk kontekst. Du vil lære ordene riktig og med fullstendige eksempelsetninger, og alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes.

Etter å ha fullført kurset, vil du ha en fullstendig forståelse av språket, og du vil lære ny grammatikk i hver øvelse. Dette vil hjelpe deg med å utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Estland, forstå alle menneskene du møter, og kommunisere flytende med de lokale innbyggerne.

Språkkunnskapene dine vil også gi deg bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter i Estland, og du kan glede deg over estlandsk film, TV-programmer og bøker på din fritid. Du kan også møte nye mennesker, flørte på estlandsk og opprettholde sunn hjerneaktivitet. Studier viser at språkelever har mindre sannsynlighet for å få demens og Alzheimers senere i livet.

Lær estlandsk og åpne døren til en verden av muligheter. Prøv dette unike språkkurset i dag og bli en del av et læringssamfunn som vil støtte deg gjennom hele reisen.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det estlandske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær estlandsk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Lær estlandsk på din måte med dette fantastiske nettkurset! Uansett om du foretrekker å lære hjemme, på bussen, i hagen eller mens du reiser, vil dette kurset tilpasses dine unike behov og ønsker.

Dette språkkurset vil gi deg friheten til å lære estlandsk hvor og når det passer best for deg. Vil du lære hjemme på kontoret ditt eller mens du lager mat på kjøkkenet? Hva med å lære mens du tar et avslappende bad eller rett før du legger deg om kvelden? Dette kurset vil tilpasse seg din lærestil og gi deg muligheten til å lære estlandsk på en måte som fungerer for deg.

Gjennom kurset vil du bli introdusert for en unik læringsmetode for langtidshukommelse som vil hjelpe deg å lære et nytt språk på kortest mulig tid. Du vil bli presentert for varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder som vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

Kurset gir deg også tilgang til et læringssamfunn for språkelever som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Her kan du møte andre som også lærer estlandsk og få støtte og veiledning fra likesinnede.

Grunnvokabularet i dette kurset inneholder mer enn 1,300 ord, og takket være dialogtekster og uttrykk, vil du lære ordene i en tematisk kontekst. Du vil lære ordene riktig og med fullstendige eksempelsetninger som brukes av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes.

Etter å ha fullført kurset, vil du ha en fullstendig forståelse av språket, og du vil lære ny grammatikk i hver øvelse. Dette vil hjelpe deg med å utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Estland, forstå alle menneskene du møter, og kommunisere flytende med de lokale innbyggerne.

Med dette nettbaserte estlandsk-kurset vil du kunne utvide dine karriere- og forfremmelsesmuligheter, glede deg over estlandsk film, TV-programmer og bøker, møte nye mennesker, flørte på estlandsk og opprettholde sunn hjerneaktivitet. Studier viser at språkelever har mindre sannsynlighet for å få demens og Alzheimers senere i livet.

Lær estlandsk på din måte og åpne døren til en verden av muligheter! Prøv dette fantastiske språkkurset i dag og bli en del av et læringssamfunn som vil støtte deg gjennom hele reisen.

estlandsk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et estlandsk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

estlandsk online språkkurs

Lær estlandsk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær estlandsk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige estlandske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende estlandskkurs til meg selv.

estlandsk språkkurs på sofaen

Lær estlandsk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det estlandske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online estlandskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

estonian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær estlandsk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk estlandskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette estlandskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

estlandsk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære estlandsk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen estlandsk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

estonian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære estlandsk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære estlandsk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på estlandsk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære estlandsk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær estlandsk

Estlandskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

estonian language course

Selv på de minste stedene kan du lære estlandsk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det estlandske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på estlandsk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære estlandsk

Hva er den beste måten å lære estlandsk på nettet?

Den beste måten å lære estlandsk på nettet er gjennom et nettbasert språkkurs som tilbyr en unik og effektiv læringsmetode for langtidshukommelse. Velg et kurs som tilpasser seg din lærestil og tilbyr varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder. Det er også viktig å ha tilgang til et læringssamfunn for språkelever, hvor du kan få støtte og veiledning fra andre som også lærer estlandsk.

Kan jeg lære estlandsk på 3 måneder?

Ja, du kan lære estlandsk på 3 måneder hvis du har tilgang til et effektivt nettbasert språkkurs og bruker nok tid på å lære og praktisere språket hver dag. Med en unik læringsmetode for langtidshukommelse og daglige oppgaver og læringsmetoder, vil du kunne kommunisere flytende på estlandsk i løpet av kort tid.

Hvor lett er det å lære estlandsk med bare 17 minutter om dagen?

Det er mulig å lære estlandsk med bare 17 minutter om dagen, spesielt hvis du bruker en effektiv læringsmetode som gir deg varierte daglige oppgaver og læringsmetoder. Men det er viktig å være konsekvent og bruke disse 17 minuttene hver dag. Jo mer tid du bruker på å lære og praktisere estlandsk, jo raskere vil du kunne kommunisere flytende på språket.

Hvorfor er det bra å lære estlandsk?

Det er mange fordeler ved å lære estlandsk, både personlig og profesjonelt. Å lære et nytt språk vil utvide dine horisonter og åpne opp for nye muligheter. Estlandsk er et unikt språk som er snakket av rundt 1,3 millioner mennesker, og å lære språket vil gi deg en dypere forståelse av kulturen og historien til Estland. Det vil også forbedre karriere- og forfremmelsesmulighetene dine i Estland og gjøre det lettere å kommunisere med de lokale innbyggerne når du reiser til landet.