Lær deg gresk – Enkelt & Raskt | Gresk Språkkurs for Alle ✓

Lær gresk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg gresk - enkelt og raskt - gresk sprakkurs for alle

Velkommen til din gateway til det greske språket!

Uansett hvor du er, uansett når, finn den ideelle læringsopplevelsen med dette spennende greske nettkurset. Mestringen av et nytt språk venter deg bare et klikk unna – så hvorfor ikke starte reisen mot å “Lære gresk” i dag?

Dykk ned i den rike kulturen og det fascinerende språket, helt i din egen takt, akkurat der du vil. La oss åpne døren til Hellas for deg!

“Lær gresk mye raskere med vårt greske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt greske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen gresk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det greske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på gresk

Lær gresk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære gresk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære gresk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Drømmer du om å lære gresk? Åpne dørene til Hellas’ rike språk og kultur med dette nettkurset i gresk! Enten du ønsker å besøke Hellas, arbeide der, eller bare vil utvide dine språkkunnskaper, er dette greske språkkurset veien til å realisere drømmen din.

Med en unik læringsmetode fokuserer dette språkkurset på langtidshukommelse, og sikrer at du lærer gresk på en effektiv og komfortabel måte. Er du klar for å begynne å snakke flytende gresk på bare noen uker? Med daglige oppgaver og et stort spekter av læringsmetoder, holder dette språkkurset deg motivert og engasjert hver dag.

Lær gresk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Forsterk ditt språklige eventyr ved å bli en del av det globale læringssamfunnet. Her kan du knytte kontakter og bygge vennskap med andre språkelever, noe som gjør læringsprosessen enda mer spennende og givende.

Det greske språkkurset tilbyr et basiskurs i gresk med et solid grunnvokabular på over 1,300 ord. Dialogtekster og varierte uttrykk setter ordene i en kontekst som hjelper deg å forstå og bruke dem korrekt. Autentiske tekster og vokabularer brukt av morsmåltalere sikrer at du lærer det ekte greske språket slik det faktisk brukes. I tillegg lærer du ny grammatikk i hver øvelse, som gir deg en helhetlig forståelse av språket.

Når du har fullført basiskurset, vil dørene til den greske verden stå vidåpne for deg! Reis i Hellas med selvsikkerhet, forstå og kommuniser effektivt med lokalbefolkningen. Hvis du jobber i et internasjonalt miljø, vil din flytende gresk åpne nye karrieremuligheter. Avslappet hjemme? Se filmer, les bøker på gresk, og flørt på gresk for å krydre ditt sosiale liv.

Å lære et nytt språk er også en investering i din mentale helse. Studier har vist at språkelever har en lavere risiko for å utvikle demens og Alzheimer’s senere i livet. Så hvorfor ikke ta vare på helsen din samtidig som du lærer gresk?

La dette greske nettkurset være din veiviser til Hellas og dens språk. Begynn reisen din i dag, og opplev gleden ved å mestre et nytt språk!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det greske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær gresk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Leter du etter det perfekte greske språkkurset på nettet? Kanskje du lurer på om du kan “Lær gresk” mens du er på farten, i hjemmet ditt, eller selv mens du slapper av i badekaret. Vi forstår at alle lærer forskjellig. Derfor vil vi presentere et språkkurs som er tilpasset din individuelle læringsstil.

Hvis du svarer ja til noen av disse spørsmålene, er dette greske nettkurset perfekt for deg:
– Liker du å lære i komforten av ditt eget hjem?
– Er du typen som utnytter hver ledige stund, selv på kollektivtransport?
– Er din ideelle læringsplass en rolig plass utendørs, som hagen din?
– Foretrekker du å utnytte tiden mens du reiser for å lære noe nytt?

Du kan være den mest organiserte personen, som elsker å lære fra hjemmekontoret, eller du kan være den multitaskende typen, som vil lære gresk mens du lager mat på kjøkkenet. Kanskje du finner dyp læring i avslapning og ønsker å lære gresk mens du tar et avslappende bad. Eller kanskje du er en nattugle, som foretrekker å lære like før du sovner.

Uansett hva din læringsstil er, dette nettkurset i gresk kan tilpasses dine behov og preferanser. Det tilbyr fleksibilitet og en mulighet til å tilpasse læringsopplevelsen til din egen unike livsstil.

La oss hjelpe deg med å starte din reise for å lære gresk, akkurat der du vil, akkurat når du vil. Fordyp deg i det rike greske språket med dette tilpassede nettkurset, og begynn å utforske de fascinerende aspektene ved den greske kulturen i ditt eget tempo og på dine egne vilkår!

gresk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et gresk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

gresk online språkkurs

Lær gresk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær gresk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige greske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende greskkurs til meg selv.

gresk språkkurs på sofaen

Lær gresk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det greske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online greskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær gresk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk greskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette greskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

gresk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære gresk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen gresk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære gresk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære gresk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på gresk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære gresk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær gresk

Greskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære gresk med dette online kurset.

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på gresk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære gresk

Hva er den beste måten å lære gresk på nettet?

Den beste måten å lære gresk på nettet er ved å velge et omfattende nettkurs som passer din læringsstil og hverdag. Dette greske nettkurset gir deg varierte oppgaver, autentiske dialoger, og støtte fra et globalt læringssamfunn for å sikre en engasjerende og effektiv læringsprosess.

Kan jeg lære gresk på 3 måneder?

Ja, du kan absolutt få en god forståelse av gresk på 3 måneder. Med dette greske nettkurset og regelmessig øvelse, vil du raskt bygge opp et solid grunnvokabular og begynne å snakke gresk på kort tid.

Hvor lett er det å lære gresk med bare 17 minutter om dagen?

Å lære gresk kan være enklere enn du tror, selv med bare 17 minutter om dagen. Dette greske nettkurset er designet for å gjøre læringsprosessen enkel og morsom, og lar deg lære effektivt, uansett hvor mye tid du har til rådighet.

Hvorfor er det bra å lære gresk?

Å lære gresk åpner opp en verden av muligheter. Det gir deg tilgang til en rik kultur og historie, kan forbedre dine jobbmuligheter, og bidrar til å holde hjernen din sunn og aktiv. Dessuten er det et flott språk for reise og internasjonale relasjoner.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det greske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Relaterte lenker om emnet “Lære gresk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: