Lær deg indonesisk – Enkelt & Raskt | Indonesisk Språkkurs for Alle ✓

Lær indonesisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg indonesisk - enkelt og raskt - indonesisk sprakkurs for alle

Velkommen til din nye reise inn i det fargerike språket indonesisk!

Her kan du dykke inn i en skreddersydd læringsopplevelse som møter deg der du er, og tar deg dit du vil være. Bli med oss i denne oppdagelsesreisen og utforsk gleden ved å lære indonesisk online. La eventyret begynne her!

“Lær indonesisk mye raskere med vårt indonesiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt indonesiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen indonesisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det indonesiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på indonesisk

Lær indonesisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære indonesisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære indonesisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Oppdag gleden ved å lære indonesisk online! Dette omfattende og engasjerende nettbaserte språkkurset vil hjelpe deg å navigere i indonesisk kultur, samfunn og språk med letthet og tillit.

Dykk inn i en unik læringsmetode designet for langtidshukommelse. Denne metoden gjør det mulig å lære indonesisk på en behagelig måte, og på kortest mulig tid. Fantastisk, ikke sant? Forestill deg å kunne snakke flytende indonesisk etter bare noen få uker!

Lær indonesisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Hva mer? Dette språkkurset tilbyr en bredde av læringsmetoder, alt fra varierte daglige oppgaver til engasjerende læringsaktiviteter, som motiverer deg til å fortsette å lære hver eneste dag. Pluss, det er et 24/7 læringssamfunn for språkelever som deg, der du kan koble deg til, bygge relasjoner, og til og med danne vennskap med likesinnede språkelever.

Når det gjelder innholdet i det indonesiske språkkurset, starter du med et basiskurs i indonesisk, som gir deg et solid grunnlag på mer enn 1300 ord. Gjennom dialogtekster og mange uttrykk blir ordene plassert i en tematisk kontekst. Du lærer ordene på riktig måte, i sammenheng med fullstendige eksempelsetninger. Alt dette blir presentert av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske indonesisk språket og hvordan det faktisk brukes. Og selvfølgelig, du vil få en komplett forståelse av språket ettersom du vil lære ny grammatikk i hver øvelse.

Når du har fullført dette basiskurset, vil du oppdage mange fordeler i forskjellige aspekter av livet ditt. Reiser gjennom Indonesia blir en spennende opplevelse når du kan forstå alle menneskene du møter og kommunisere flytende med de lokale. På jobben vil du se bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter takket være din flytende og profesjonelle bruk av indonesisk. Fritiden din blir mer interessant når du kan nyte filmer, TV-programmer og bøker på indonesisk. Og for de romantiske blant oss, flørting på indonesisk og muligheten til å møte nye mennesker vil krydre livet ditt enda mer.

Det stopper ikke der. Å lære indonesisk bidrar også til en sunn hjerne. Din høyere utdanning vil øke livskvaliteten din og din forventede levetid. Ifølge studier, er det mindre sannsynlighet for at språkelever får demens og Alzheimers senere i livet.

Så, hva venter du på? Bli med på denne spennende reisen for å lære indonesisk på nettet og opplev fordelene med å kunne snakke et annet språk flytende. Ditt indonesiske eventyr begynner her!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det indonesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær indonesisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Å lære et nytt språk som indonesisk kan være en fascinerende og givende reise, men den beste måten å starte den reisen på avhenger av hvem du er som individ. Vi har alle forskjellige preferanser og læringsstiler, og når det kommer til valg av språkkurs, er det viktig å finne det som best passer dine behov. Dette indonesiske nettkurset tar høyde for dette, og gir deg fleksibiliteten til å lære når og hvor det passer deg best.

Stiller du deg spørsmål som: “Foretrekker jeg å lære hjemme?” eller “Kan jeg lære mer effektivt på kollektivtransport, som på bussen eller toget?” kanskje du tenker “Kan jeg nyte å lære ute i hagen?” eller “Vil jeg kunne lære mens jeg reiser?” Dette online indonesiske språkkurset gir deg friheten til å velge akkurat det som passer for deg.

Ikke bare det, men det tar også hensyn til hvor du lærer best. Kanskje du lærer best på hjemmekontoret, hvor du kan skape et rolig og fokusert læringsmiljø. Eller kanskje du foretrekker å utnytte tiden mens du lager mat på kjøkkenet, eller mens du slapper av i et avslappende bad. Noen finner til og med at de lærer best på kvelden, mens de ligger i senga. Uansett hvilket miljø du finner mest effektivt, vil dette indonesiske språkkurset hjelpe deg å maksimere din læring.

Ved å velge dette nettkurset i indonesisk, velger du en tilpasningsdyktig læringsopplevelse som passer til din livsstil, dine behov, og dine læringspreferanser. Så hvorfor vente? Begynn din reise med å lære indonesisk i dag, og se hvor langt din lidenskap for læring kan ta deg.

indonesisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et indonesisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

indonesisk online språkkurs

Lær indonesisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær indonesisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige indonesiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende indonesiskkurs til meg selv.

indonesisk språkkurs på sofaen

Lær indonesisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det indonesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online indonesiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

indonesian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær indonesisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk indonesiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette indonesiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

indonesisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære indonesisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen indonesisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

indonesian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære indonesisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære indonesisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på indonesisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære indonesisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær indonesisk

Indonesiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

indonesian language course

Selv på de minste stedene kan du lære indonesisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det indonesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på indonesisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære indonesisk

Hva er den beste måten å lære indonesisk på nettet?

Den beste måten å lære indonesisk online er ved å velge et kurs som tilbyr en balanse mellom grammatikk, vokabular, lytting, og snakking. Dette indonesiske språkkurset gir en strukturert og fleksibel tilnærming, som gjør det mulig for deg å lære i ditt eget tempo.

Kan jeg lære indonesisk på 3 måneder?

Det avhenger av din dedikasjon og tilgjengelig tid. Dette online indonesiske språkkurset er designet for å gi deg et solid grunnlag i språket, men fremskritt varierer. Regelmessig praksis og engasjement kan føre til betydelig forbedring på tre måneder.

Hvor lett er det å lære indonesisk med bare 17 minutter om dagen?

Å lære indonesisk med bare 17 minutter om dagen er en realistisk tilnærming. Dette kurset er utformet for å optimalisere hvert minutt av læringen din, noe som gjør det mulig å se betydelig fremgang med konsistente, korte økter.

Hvorfor er det bra å lære indonesisk?

Å lære indonesisk åpner dører til en rik kultur, forbedrer reiseopplevelser og gir nye karrieremuligheter. Det gir også mental trening som forbedrer hukommelse og kognitiv funksjon, og bidrar til økt livskvalitet og forventet levealder.


Relaterte lenker om emnet “Lære indonesisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: