Lær deg nepalsk – Enkelt & Raskt | Nepalsk Språkkurs for Alle ✓

Lær nepalsk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg nepalsk - enkelt og raskt - nepalsk sprakkurs for alle

Er du klar til å åpne døren til en helt ny verden?

Velkommen til vår anbefalte læringsplattform for det fascinerende nepalske språket! Her får du muligheten til å lære på dine egne premisser – hvor du vil, når du vil og hvordan du vil. Start ditt språkeventyr nå, og oppdag gleden ved å mestre et nytt språk!

“Lær nepalsk mye raskere med vårt nepalske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt nepalske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen nepalsk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det nepalske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på nepalsk

Lær nepalsk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære nepalsk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære nepalsk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Lyst til å bryte språkbarrieren og dykke inn i det fargerike språket og kulturen til Nepal? Da er dette nettbaserte nepalske språkkurset skreddersydd for deg! La oss utforske hva dette spennende kurset har å tilby.

Effektive læringsmetoder Språkkurset i nepalsk benytter seg av en unik læringsmetode som stimulerer langtidshukommelsen. Denne metoden lar deg tilegne deg språket på en komfortabel og effektiv måte. Faktisk kan du oppnå flytende kommunikasjonsevner på bare noen få uker!

Kurset byr på varierte daglige oppgaver og et rikt utvalg av læringsmetoder, som holder deg engasjert og motivert til å lære hver dag. I tillegg gir det 24/7-tilgang til et læringsfelleskap av språkelever, der du kan knytte bånd og bygge vennskap med likesinnede.

Lær nepalsk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Innholdet i det nepalske språkkurset Dette nettbaserte kurset i nepalsk tilbyr deg et solid grunnlag med et basiskurs som gir deg over 1,300 ord i grunnvokabularet. Men det stopper ikke der. Med hjelp av dialogtekster og uttrykk blir ordene plassert i en tematisk kontekst. Slik lærer du ordene korrekt, understøttet av fullstendige eksempelsetninger.

Kursets tekster og vokabular er utarbeidet av morsmålstalere. Dermed lærer du det autentiske nepalske språket slik det faktisk brukes. Med hver øvelse du fullfører, vil du gradvis bygge en dypere forståelse av språket ved å lære ny grammatikk.

Fordeler etter å ha fullført basiskurset Etter å ha fullført dette nepalske basiskurset, vil du oppleve mange fordeler:

Reiser: Utvid horisontene dine på reisen gjennom Nepal, forstå alle menneskene du møter, og kommuniser med lokale innbyggere flytende.

Jobb: Med dine nye språkkunnskaper, kan du forbedre dine karrieremuligheter og sjanser for forfremmelse. Du vil være i stand til å jobbe i Nepal når du vil, nå eller i fremtiden.

Fritid: Nyt filmer, TV-programmer og bøker på nepalsk for en mer autentisk opplevelse.

Relasjoner: Møt nye mennesker, flørt på nepalsk, eller styrk kommunikasjonen med din tospråklige partner.

Hjerne helse: Videreutdanning kan øke livskvaliteten og levetiden din. Ifølge forskning kan det også redusere sannsynligheten for demens og Alzheimers senere i livet.

Er du klar til å ta språklæring til neste nivå? Da er dette nepalske nettkurset et flott sted å starte reisen din. Bli med på en språklæringsopplevelse som ikke bare åpner nye dører, men også beriker livet ditt på mange måter.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det nepalske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær nepalsk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Er du klar for å dykke inn i det fascinerende nepalske språket, men usikker på hvilket læringsmiljø som passer best for deg? Da er det godt å vite at det nettbaserte språkkurset i nepalsk vi anbefaler, gir deg friheten til å velge ditt ideelle læringsmiljø. La oss ta en nærmere titt på noen av valgmulighetene.

Tilpasset læring akkurat der du vil Vi er alle unike, med forskjellige behov og preferanser når det kommer til læring. Dette språkkurset i nepalsk respekterer individets unikhet og tilbyr fleksibilitet for deg å lære i komforten av ditt eget miljø.

Foretrekker du å lære hjemme, i stillheten av ditt eget rom, eller kanskje i stuen med en kopp te? Eller er du kanskje typen som liker å utnytte pendletiden din ved å lære nye ting på bussen eller toget? Kanskje du elsker å være i naturen og ønsker å fordype deg i nepalsk mens du slapper av i hagen?

Skap ditt eget læringsrom Spørsmålet er ikke bare hvor, men også når og hvordan du lærer best. Med dette nepalske språkkurset kan du tilpasse læringen din til dine daglige rutiner.

Liker du å lære mens du lager mat på kjøkkenet, eller finner du ro i å studere mens du tar et avslappende bad? Eller kanskje du er en nattugle som lærer best på kvelden, kanskje til og med i senga?

Det vakre med dette nettkurset i nepalsk er at du kan tilpasse det til dine behov. Det gir deg friheten til å lære når som helst, hvor som helst, og på den måten du trives best med. Så hvorfor ikke starte ditt språk eventyr nå? Ta det første steget mot å mestre nepalsk og oppdage nye kulturelle horisonter. La oss begynne denne spennende reisen sammen!

nepalsk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et nepalsk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

nepalsk online språkkurs

Lær nepalsk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær nepalsk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige nepalske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende nepalskkurs til meg selv.

nepalsk språkkurs på sofaen

Lær nepalsk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det nepalske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online nepalskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

nepali language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær nepalsk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk nepalskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette nepalskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

nepalsk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære nepalsk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen nepalsk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

nepali language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære nepalsk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære nepalsk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på nepalsk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære nepalsk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær nepalsk

Nepalskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

nepali language course

Selv på de minste stedene kan du lære nepalsk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det nepalske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på nepalsk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære nepalsk

Hva er den beste måten å lære nepalsk på nettet?

Den beste måten å lære nepalsk online er å bruke et strukturert nettkurs som det vi anbefaler. Det tilbyr en rekke læringsmetoder, fleksibel tidsplassering, og gir deg muligheten til å lære i ditt eget tempo.

Kan jeg lære nepalsk på 3 måneder?

Det er mulig å oppnå grunnleggende kommunikasjonsevner på nepalsk på 3 måneder med dedikert og konsekvent studie. Nøkkelen er regelmessighet og engasjement i læringsprosessen.

Hvor lett er det å lære nepalsk med bare 17 minutter om dagen?

Selv med bare 17 minutter om dagen, kan du gjøre betydelig fremgang ved å studere nepalsk. Nettbaserte språkkurs tilpasser seg dine behov og lar deg lære på en fleksibel, men strukturert måte.

Hvorfor er det bra å lære nepalsk?

Å lære nepalsk åpner døren til en rik kultur og historie. Det gir også nye muligheter for reiser, arbeid og personlige forbindelser. Dessuten kan læring av et nytt språk forbedre kognitive ferdigheter og hjernens helse.


Relaterte lenker om emnet “Lære nepalsk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: