Lær deg spansk – Enkelt & Raskt | Spansk Språkkurs for Alle ✓

Lær spansk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg spansk - enkelt og raskt - spansk sprakkurs for alle

Lær spansk og kommuniser flytende på kort tid! Med vårt nettbaserte spansk-kurs tilpasset din læringsstil, kan du lære hvor som helst og når som helst. Vårt kurs tilbyr varierte og engasjerende oppgaver som vil hjelpe deg å lære på den mest effektive og morsomme måten mulig.

Bli med oss på denne spennende reisen og la oss hjelpe deg med å nå dine språklige mål!

“Lær spansk mye raskere med vårt spanske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

spanish language course
Hva gjør vårt spanske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen spansk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det spanske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på spansk

Lær spansk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære spansk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære sansk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Har du alltid ønsket å lære spansk, men har aldri funnet den perfekte læringsmetoden? Vel, vi har det du trenger!

Lær spansk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Vi bruker en unik læringsmetode for langtidshukommelse som lar deg lære et nytt språk på en komfortabel måte, og på kortest mulig tid. Du vil kunne kommunisere flytende på bare noen få uker. Vi gir deg varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder som motiverer deg til å fortsette å lære hver dag.

Men vi gir deg mer enn bare læringsmetoder. Vi tilbyr også et språklæringssamfunn for språkelever, tilgjengelig 24 timer i døgnet, der du kan kontakte andre som også lærer språket. Dette vil hjelpe deg å skape relasjoner og vennskap med andre språkelever, og dermed forbedre læringsprosessen.

Vår spansk kurs inneholder et basiskurs som gir deg et grunnvokabular som inneholder mer enn 1,300 ord. Du vil lære ordene riktig ved hjelp av dialogtekster og mange uttrykk som plasseres i en tematisk kontekst med fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes. I tillegg vil du lære ny grammatikk i hver øvelse og få en fullstendig forståelse av språket.

Når du har gått gjennom vårt basiskurs, vil du få mange fordeler. Du vil kunne utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Spania, forstå alle menneskene du møter og kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. Du vil ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter ved hjelp av din flytende og bedriftsflytende spansk. Du vil kunne se filmer og TV-programmer på spansk, lese bøker på spansk og til og med flørte på spansk. I et tospråklig forhold, vil du kunne kommunisere bedre med partneren din ved hjelp av din perfekte spansk.

Og sist, men ikke minst, vil læring av et nytt språk hjelpe deg å opprettholde en sunn hjerne. Studier viser at det er mindre sannsynlighet for at språkelever får demens og Alzheimers senere i livet. Så hvorfor ikke ta steget og starte på et spansk kurs i dag? Du vil ikke bare lære et nytt språk, men du vil også forbedre livskvaliteten og forventet levetid.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det spanske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær spansk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Leter du etter det perfekte spansk-kurset, men er usikker på hva som passer best for deg? Ikke bekymre deg, vi har deg dekket.

Vi forstår at individer har forskjellige preferanser når det kommer til læring, og derfor tilbyr vi et nettbasert spansk-kurs som passer til alle dine behov. Uansett om du foretrekker å lære hjemme, på kollektivtransport, i hagen eller mens du reiser, har vi en læringsmetode som vil fungere for deg.

Vi gir deg muligheten til å lære spansk hvor som helst og når som helst. Vil du lære hjemmefra? Ingen problem, vårt kurs kan tilpasses for hjemmeundervisning. Vil du lære mens du lager mat på kjøkkenet? Det kan vi ordne. Vil du lære mens du nyter et avslappende bad? Det er også en mulighet. Vil du lære om kvelden når du ligger i senga? Vårt kurs kan tilpasses for å passe til din læringsstil og ditt personlige tidsskjema.

Vi tilbyr en fleksibel læringsmetode som passer til deg. Med vår tilpassede tilnærming kan du lære på en måte som passer best for deg. Du vil få varierte og engasjerende oppgaver, inkludert dialogtekster, uttrykk og grammatikk, slik at du kan lære på en morsom og effektiv måte.

Vi forstår også at det å lære et nytt språk kan være utfordrende, og derfor tilbyr vi et læringsfellesskap for språkelever der du kan få støtte og råd fra andre som også lærer spansk. Dette fellesskapet er tilgjengelig 24 timer i døgnet, slik at du kan lære når som helst og hvor som helst.

Så uansett hvor og hvordan du vil lære spansk, har vi en læringsmetode som passer for deg. Ikke vent lenger, begynn på vårt nettbaserte spansk-kurs i dag og la oss hjelpe deg med å nå dine språklige mål.

spansk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et spansk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

spansk online språkkurs

Lær spansk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær spansk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige spanske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende spanskkurs til meg selv.

spansk språkkurs på sofaen

Lær spansk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det spanske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online spanskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

spanish language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær spansk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk spanskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette spanskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

spansk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære spansk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen spansk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

spanish language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære spansk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære spansk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på spansk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære spansk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær spansk

Spanskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

spanish language course

Selv på de minste stedene kan du lære spansk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det spanske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på spansk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære spansk

Hva er den beste måten å lære spansk på nettet?

Den beste måten å lære spansk på nettet er gjennom et kurs som er tilpasset din læringsstil og som tilbyr varierte og engasjerende oppgaver. Vårt nettbaserte spansk-kurs er skreddersydd for å passe til dine preferanser og behov, og vårt læringsfellesskap for språkelever gir deg støtte og råd fra andre som også lærer spansk.

Kan jeg lære spansk på 3 måneder?

Ja, du kan lære spansk på 3 måneder. Med vårt nettbaserte spansk-kurs og daglige øvelser kan du lære kjernevokabulæret innen spansk og nå nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser på kort tid. Våre effektive læringsmetoder vil hjelpe deg å lære spansk raskt og enkelt.

Hvor lett er det å lære spansk med bare 17 minutter om dagen?

Det er mulig å lære spansk med bare 17 minutter om dagen. Vårt nettbaserte spansk-kurs tilbyr en tilpasset læringsmetode som er skreddersydd for å passe til din personlige tidsplan og læringstil. Med daglige oppgaver og engasjerende øvelser vil du lære spansk på den mest effektive måten på kort tid.

Hvorfor er det bra å lære spansk?

Det er mange fordeler ved å lære spansk. Å lære spansk kan hjelpe deg å utvide dine horisonter mens du reiser i Spania og kommunisere med lokalbefolkningen. Det kan også forbedre dine karriere- og forfremmelsesmuligheter, og hjelpe deg å se filmer og TV-programmer på spansk eller lese bøker på spansk. Å lære et nytt språk kan også forbedre hjernens helse og øke livskvaliteten og forventet levetid.


Relaterte lenker om emnet “Lære spansk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: