Lær deg svensk – Enkelt & Raskt | Svensk Språkkurs for Alle ✓

Lær svensk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg svensk - enkelt og raskt - svensk sprakkurs for alle

Velkommen til det svenske nettkurset som lar deg lære svensk på en komfortabel måte, og på kortest mulig tid!

Vår unike læringsmetode for langtidshukommelse og vårt varierte utvalg av daglige oppgaver og læringsmetoder vil motivere deg til å lære hver dag. Uansett hvor eller når du foretrekker å lære, vil dette svenske nettkurset være tilpasset din livsstil.

Meld deg på i dag og lær svensk på din egen måte!

“Lær svensk mye raskere med vårt svenske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

swedish language courseHva gjør vårt svenske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen svensk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det svenske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på svensk

Lær svensk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære svensk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære svensk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Velkommen til det svenske nettkurset, hvor du kan lære å snakke svensk på kortest mulig tid. Vår unike læringsmetode for langtidshukommelse gjør at du kan lære språket på en komfortabel og effektiv måte. Med daglige varierte oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder vil du bli motivert til å fortsette å lære hver dag.

Lær svensk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Gjennom vårt læringssamfunn for språkelever, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, kan du få kontakt med andre språkelever og skape relasjoner og vennskap. Vårt basiskurs i svensk vil gi deg et grunnvokabular med mer enn 1 300 ord og takket være dialogtekster og uttrykk, vil ordene plasseres i en tematisk kontekst. Dette vil hjelpe deg med å lære ordene riktig, og med fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes. I tillegg vil du lære ny grammatikk i hver øvelse og få en fullstendig forståelse av språket.

Når du har fullført vårt basiskurs i svensk, vil du ha mange fordeler. Du vil kunne utvide horisontene dine mens du reiser gjennom Sverige, hvor du forstår alle menneskene du møter og kan kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. Du vil også ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter med din flytende og bedriftsflytende svensk. Takket være dine språkkunnskaper, kan du jobbe i Sverige når som helst – enten nå eller senere i livet.

I tillegg vil du kunne slappe av og nyte svensk kultur, ved å se filmer og TV-programmer på svensk og lese bøker på svensk. Hvis du er i et tospråklig forhold, vil du kunne kommunisere bedre med partneren din med din perfekte svensk og møte nye mennesker ved å flørte på svensk.

Ikke bare vil vårt svenske nettkurs hjelpe deg å utvide horisontene dine og forbedre karrieren din, men det vil også hjelpe deg å opprettholde en sunn hjerne. Studier viser at språkelever har mindre sannsynlighet for å få demens og Alzheimers senere i livet.

Ta sjansen i dag og meld deg på vårt svenske nettkurs for å lære språket og oppleve alle fordelene som følger med å kunne snakke svensk flytende.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det svenske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær svensk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Vil du lære å snakke svensk, men synes det er vanskelig å finne det rette språkkurset? Da er du ikke alene. Det finnes en rekke forskjellige læremåter og kurs der ute, og det kan være vanskelig å velge det som passer best for deg og din livsstil.

Med dette svenske nettkurset kan du imidlertid lære svensk på din egen måte og i ditt eget tempo. Kanskje du foretrekker å lære hjemme i fred og ro, eller kanskje du vil lære mens du pendler til og fra jobb. Uansett hva ditt valg er, vil dette kurset være tilpasset deg og din livsstil.

Vår unike læringsmetode for langtidshukommelse gjør det mulig å lære et nytt språk på en komfortabel måte, og på kortest mulig tid. Med daglige varierte oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder vil du bli motivert til å fortsette å lære hver dag. Og hvis du noen gang trenger hjelp eller veiledning, kan du alltid kontakte vårt læringssamfunn for språkelever som er tilgjengelig 24 timer i døgnet.

Når du har fullført vårt basiskurs i svensk, vil du ha lært et grunnvokabular på over 1 300 ord, og takket være dialogtekster og uttrykk vil ordene bli plassert i en tematisk kontekst, slik at du lærer ordene riktig, med fullstendige eksempelsetninger. Og det beste av alt er at alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes.

Men det stopper ikke der. Når du har fullført kurset, vil du kunne utvide horisontene dine mens du reiser gjennom Sverige, hvor du forstår alle menneskene du møter og kan kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. Du vil også ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter med din flytende og bedriftsflytende svensk.

Ved å lære et nytt språk kan du også oppleve mange helsefordeler. Studier viser at språkelever har mindre sannsynlighet for å få demens og Alzheimers senere i livet.

Så uansett hvor eller når du foretrekker å lære, vil dette svenske nettkurset hjelpe deg med å nå dine mål. Meld deg på i dag og lær svensk på din egen måte!

svensk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et svensk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

svensk online språkkurs

Lær svensk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær svensk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige svenske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende svenskkurs til meg selv.

svensk språkkurs på sofaen

Lær svensk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det svenske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online svenskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær svensk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk svenskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette svenskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

svensk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære svensk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen svensk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære svensk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære svensk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på svensk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære svensk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær svensk

Svenskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære svensk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det svenske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på svensk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære svensk

Hva er den beste måten å lære svensk på nettet?

Den beste måten å lære svensk på nettet avhenger av personlige preferanser. Noen foretrekker å lære gjennom interaktivt innhold og spill, mens andre foretrekker å lære gjennom strukturerte leksjoner. Vårt svenske nettkurs tilbyr en unik læringsmetode for langtidshukommelse og tilpassede læringsmetoder for å passe din livsstil.

Kan jeg lære svensk på 3 måneder?

Ja, det er absolutt mulig å lære svensk på 3 måneder. Det vil kreve dedikasjon og jevnlig trening. Vårt svenske nettkurs tilbyr en unik læringsmetode for langtidshukommelse og en rekke læringsmetoder for å hjelpe deg med å lære svensk på kortest mulig tid.

Hvor lett er det å lære svensk med bare 17 minutter om dagen?

Selv om 17 minutter om dagen ikke er mye tid, kan det fortsatt være effektivt hvis du bruker den riktig. Vårt svenske nettkurs tilbyr varierte daglige oppgaver og en unik læringsmetode for langtidshukommelse, slik at du kan lære svensk effektivt på kort tid, uansett hvor mye tid du har til rådighet.

Hvorfor er det bra å lære svensk?

Det er mange grunner til å lære svensk! For det første vil du kunne utvide horisontene dine og forbedre karrieremulighetene dine med flytende svensk. I tillegg vil du kunne nyte svensk kultur gjennom filmer, TV-programmer og bøker. Studier viser også at læring av et nytt språk kan ha positive effekter på hjernen, og redusere risikoen for demens og Alzheimers senere i livet.


Relaterte lenker om emnet “Lære svensk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: