Lær deg tamil – Enkelt & Raskt | Tamil Språkkurs for Alle ✓

Lær tamil på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg tamil - enkelt og raskt - tamil sprakkurs for alle

Velkommen til din reise mot å mestre tamil!

Vi vet at du er unik, og derfor fortjener du en læringsopplevelse som speiler det. Utforsk et nettkurs i tamil som er fleksibelt, engasjerende og perfekt tilpasset din livsstil. Enten du lærer best på bussen, i hagen, på kjøkkenet eller rett før du sovner – dette kurset er her for å gjøre språklæringen enkel, effektiv og utrolig spennende.

Ta spranget i dag og la din tamil-reise begynne!

“Lær tamil mye raskere med vårt Tamil språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt Tamil språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen Tamil. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det Tamil språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på tamil

Lær tamil helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære tamil mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære tamil, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na


Din reise til å mestre tamil starter her! Med dette omfattende nettkurset vil du oppdage glede og fordelene ved å lære tamil på en effektiv og engasjerende måte. Dette kurset er optimalisert for “Lær tamil” og “Tamil nettkurs” for å sikre at det er tilgjengelig for de mange ivrige språklærerne der ute.

Glem den gamle skolemetoden med repetisjon og husking. Dette språkkurset i tamil benytter seg av en unik læringsmetode som forbedrer langtidshukommelsen og sikrer at du lærer tamil på kortest mulig tid. Tenk deg å kunne snakke flytende tamil bare innen få uker. Det er ikke bare mulig – det er garantert!

Lær tamil med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Hver dag er en ny mulighet til å lære. Gjennom varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, blir du stadig motivert til å fortsette reisen. Pluss, med tilgang til et døgnåpent læringssamfunn, kan du knytte bånd og bygge vennskap med likesinnede språkstudenter.

Så, hva inneholder det tamile språkkurset?

Start reisen din med et solid fundament. Basiskurset gir deg et grunnvokabular på over 1,300 ord. Men det stopper ikke der. Gjennom dialogtekster og mange uttrykk blir ordene plassert i en kontekst som gjør at du lærer dem på riktig måte og med fullstendige eksempelsetninger. Autentisitet er nøkkelen. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmålstalere, slik at du lærer det autentiske tamil og hvordan det faktisk brukes. Og du vil få en dyp forståelse av språket da ny grammatikk blir introdusert i hver øvelse.

La oss se for oss de uendelige fordelene som venter deg etter å ha fullført dette basiskurset i tamil.

Når du reiser, vil du kunne utvide horisonten din i det pittoreske Sri Lanka, engasjere deg dypt med de lokale og forstå deres rike kultur. På jobb vil din flytende og virksomhetsorienterte tamil åpne for nye karriere- og forfremmelsesmuligheter. Kanskje du til og med finner deg selv i en posisjon til å jobbe i Sri Lanka!

Under avslapning kan du nyte filmer, TV-programmer, og litteratur på tamil. I dine personlige forhold kan du flørte på tamil og skape bånd som varer livet ut. Er du i et tospråklig forhold? Kommuniser enda bedre med partneren din med din perfekte tamil.

Ikke bare det, forskning viser at å lære et nytt språk kan hjelpe med å opprettholde en sunn hjerne. Det øker ikke bare livskvaliteten din, men reduserer også sjansene for å utvikle demens og Alzheimers senere i livet.

Så hvorfor vente? Begynn reisen din med å lære tamil i dag, og oppdag en verden full av muligheter!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det Tamil språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær tamil hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Å lære et nytt språk er en personlig reise som varierer fra individ til individ. Vi er alle unike, og derfor vil det som fungerer for én person, ikke nødvendigvis fungerer for en annen. Dette tamil-nettkurset tar hensyn til dette faktum ved å tilby en fleksibel læringsmetode som passer for alle.

Ønsker du å lære tamil hjemmefra, i komforten av din egen stue? Eller kanskje du foretrekker å bruke tiden på kollektivtransport, for eksempel på bussen eller toget, til å dykke ned i det rike tamilske språket? Noen finner kanskje roen for læring i naturens skjød, mens de nyter en deilig bris i hagen. Kanskje er du typen som trives best med læring på farten, som tar nye skritt på språkreisen mens du utforsker verden?

Selv når du har funnet det ideelle miljøet for å lære, er det viktig å identifisere det perfekte stedet. Lærer du best på hjemmekontoret, omgitt av notater og læringsmateriell? Eller kanskje kjøkkenet, med duften av fersk kaffe og lyden av simmerende gryter, stimulerer din lærelyst? Noen foretrekker å suge opp ny kunnskap mens de slapper av i et varmt bad, mens andre finner roen og konsentrasjonen best rett før søvn, liggende i sengen med en bok i hånden.

Det er nettopp her denne fleksibiliteten kommer til sin rett med dette tamil-nettkurset. Du kan lære i ditt eget tempo, når som helst og hvor som helst. Så enten du er på bussen, i hagen, på kjøkkenet eller i senga, er veien til å mestre tamil bare et klikk unna. Begynn reisen din med å lære tamil i dag og oppdag et univers av nye muligheter!

Tamil online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et Tamil språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

Tamil online språkkurs

Lær Tamil ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær Tamil” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige Tamil språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende Tamilkurs til meg selv.

Tamil språkkurs på sofaen

Lær Tamil rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det Tamil språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online Tamilkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

tamil language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær Tamil rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk Tamilkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette Tamilkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

Tamil kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære Tamil

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen Tamil (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

tamil language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære Tamil med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære Tamil på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på Tamil.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære Tamil i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær Tamil

Tamilkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

tamil language course

Selv på de minste stedene kan du lære Tamil med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det Tamil språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på tamil.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære tamil

Hva er den beste måten å lære tamil på nettet?

Den beste måten å lære tamil online er gjennom et strukturert og fleksibelt nettkurs, som det vi anbefaler her. Dette kurset inkluderer varierte oppgaver, døgnåpent læringssamfunn, og autentisk materiale som bidrar til effektiv språklæring.

Kan jeg lære tamil på 3 måneder?

Ja, det er absolutt mulig! Med riktig tilnærming, engasjement, og dette omfattende nettkurset i tamil, kan du lære grunnleggende samtaleferdigheter på bare noen få måneder.

Hvor lett er det å lære tamil med bare 17 minutter om dagen?

Selv om det kan virke som lite tid, kan 17 minutter om dagen utgjøre en stor forskjell. Dette kurset er designet for å gi maksimalt utbytte av kort læringsøkt, noe som gjør tamil-læring tilgjengelig selv for de travleste livsstiler.

Hvorfor er det bra å lære tamil?

Å lære tamil gir mange fordeler som reise, arbeid og kulturell forståelse. Det åpner døren til en rik og mangfoldig kultur, og forbedrer kognitive ferdigheter som hukommelse og problemløsning. Å lære tamil kan også gi fordeler for helsen din, ved å bidra til å opprettholde en sunn hjerne.


Relaterte lenker om emnet “Lære Tamil”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: