Lær deg tysk – Enkelt & Raskt | Tysk Språkkurs for Alle ✓

Lær tysk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg tysk - enkelt og raskt - tysk sprakkurs for alle

Lær tysk på en effektiv og fleksibel måte med dette språkkurset! Uansett hvor eller når du ønsker å lære, vil du ha friheten til å tilpasse læringen til dine egne behov. Med en unik læringsmetode for langtidshukommelse og et bredt spekter av læringsmetoder, vil du lære tysk på kort tid og kunne kommunisere flytende på bare noen få uker. Meld deg på i dag og opplev gleden av å mestre et nytt språk!

“Lær tysk mye raskere med vårt tyske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

german language course
Hva gjør vårt tyske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen tysk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det tyske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på tysk

Lær tysk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære tysk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære tysk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Ønsker du å lære tysk på en effektiv måte, men samtidig ha det komfortabelt og fleksibelt? Da har vi den perfekte løsningen for deg – dette språkkurset! Med en unik læringsmetode for langtidshukommelse, vil du lære tysk på kortest mulig tid og kunne kommunisere flytende på bare noen få uker.

Lær tysk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Vi tilbyr varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder som vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag. I tillegg tilbyr vi et læringssamfunn for språkelever, som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, slik at du kan få kontakt med personer i samme situasjon som deg selv og skape relasjoner og vennskap med andre språkelever.

Innholdet i det tyske språkkurset er lagt opp slik at du får et grunnvokabular som inneholder mer enn 1,300 ord. Takket være dialogtekstene og mange uttrykk, blir ordene plassert i en tematisk kontekst. Dette gjør det lettere for deg å lære ordene riktig og med fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes. Du vil også få en fullstendig forståelse av språket, ettersom du vil lære ny grammatikk i hver øvelse.

Gjennom dette kurset vil du oppleve en rekke fordeler. Du vil utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Tyskland og forstår alle menneskene du møter, og du kan kommunisere flytende med lokale innbyggere. På jobb kan dine språkkunnskaper gi deg bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter, og du kan til og med jobbe i Tyskland når som helst – enten nå eller ved en senere anledning. I fritiden kan du se filmer og TV-programmer på tysk, lese bøker på tysk og til og med flørte på tysk og møte nye mennesker.

Men det er ikke bare dette – det å lære et nytt språk kan også opprettholde en sunn hjerne og øke livskvaliteten din og din forventede levetid. Studier viser at det er mindre sannsynlighet for at språkelever får demens og Alzheimers senere i livet.

Det beste med dette kurset er at du kan lære tysk hvor som helst og når som helst. Enten du vil lære på hjemmekontoret, på kjøkkenet mens du lager mat, under et avslappende bad eller mens du ligger i sengen på kvelden, kan du tilpasse læringen til din egen timeplan.

Så hvorfor ikke gi dette språkkurset en sjanse og åpne opp for en helt ny verden av muligheter og opplevelser på tysk? Start i dag og opplev gleden ved å lære et nytt språk! Med dette kurset vil du utvikle dine språkkunnskaper på en morsom, fleksibel og effektiv måte. Du vil lære tysk på en naturlig måte, akkurat som du lærte ditt eget morsmål, og du vil ha det gøy underveis.

Så hvorfor ikke starte i dag og lære et nytt språk som vil åpne opp for en hel verden av muligheter? Med dette språkkurset kan du lære tysk på kort tid og oppnå flytende kommunikasjon på bare noen få uker. Ikke nøl med å melde deg på nå og start reisen mot å mestre tysk!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det tyske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær tysk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Å lære et nytt språk kan være en utfordring, men det kan også være en fantastisk mulighet til å utvide dine horisonter og oppleve en ny kultur på en dypere nivå. Det finnes mange ulike måter å lære tysk på, og det er viktig å finne den læremetoden som passer best for deg.

Dette språkkurset gir deg muligheten til å lære tysk på en måte som passer til din personlige stil og timeplan. Enten du foretrekker å lære hjemme, på kollektivtransport, ute i hagen eller mens du reiser, vil du ha friheten til å tilpasse din læring til dine egne behov.

Når du har valgt din foretrukne læringssted, kan du velge når på dagen du vil lære tysk. Kanskje du liker å lære på hjemmekontoret mens du drikker din morgenkaffe, eller kanskje du vil lære på kjøkkenet mens du lager mat til familien din. Kanskje du vil slappe av i badekaret mens du lærer tyske gloser, eller kanskje du liker å lære mens du ligger i senga på kvelden.

Med dette språkkurset vil du lære tysk på en effektiv og morsom måte. Du vil lære et bredt spekter av læringsmetoder og varierte daglige oppgaver som vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag. Du vil også ha tilgang til et læringssamfunn for språkelever som vil gi deg muligheten til å skape relasjoner og vennskap med andre språkelever.

Innholdet i dette tyske språkkurset er lagt opp slik at du vil lære et grunnvokabular som inneholder mer enn 1,300 ord. Du vil også lære grammatikk i hver øvelse, og alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere slik at du vil lære det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes.

Når du har fullført dette kurset, vil du ha utvidet dine horisonter og fått muligheten til å kommunisere flytende med lokale tysktalende innbyggere. Du vil også ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter og kunne se tyske filmer og TV-programmer, lese tyske bøker og til og med flørte på tysk.

Så uansett hvor og når du ønsker å lære tysk, gir dette språkkurset deg friheten og fleksibiliteten til å gjøre det på din egen måte. Meld deg på i dag og opplev gleden av å lære et nytt språk som vil åpne opp for en helt ny verden av muligheter og opplevelser.

tysk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et tysk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

tysk online språkkurs

Lær tysk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær tysk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige tyske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende tyskkurs til meg selv.

tysk språkkurs på sofaen

Lær tysk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det tyske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online tyskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær tysk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk tyskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette tyskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

tysk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære tysk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen tysk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære tysk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære tysk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på tysk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære tysk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær tysk

Tyskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære tysk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det tyske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på tysk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære tysk

Hva er den beste måten å lære tysk på nettet?

Den beste måten å lære tysk på nettet vil variere fra person til person, avhengig av personlige preferanser og lærestil. Det er imidlertid viktig å velge en metode som gir deg tilgang til en bredt spekter av læringsmetoder, slik som en unik læringsmetode for langtidshukommelse, og tilbyr fleksibilitet i når og hvor du kan lære.

Kan jeg lære tysk på 3 måneder?

Ja, det er mulig å lære tysk på 3 måneder, spesielt hvis du er villig til å forplikte deg til en daglig øvelsesplan. Det vil kreve disiplin og hardt arbeid, men med en effektiv læringsmetode og regelmessig praksis kan du oppnå flytende kommunikasjon på kort tid.

Hvor lett er det å lære tysk med bare 17 minutter om dagen?

Selv om det kan virke som en kort tid å lære tysk, kan 17 minutter om dagen være en effektiv måte å lære på hvis du bruker tiden godt. Det er viktig å velge en læringsmetode som gir deg tilgang til varierte og engasjerende øvelser og materialer, slik at du kan lære effektivt selv i kortere tidsintervaller.

Hvorfor er det bra å lære tysk?

Det er mange fordeler med å lære tysk, inkludert åpne opp for en ny kultur og forståelse av et land og dets mennesker, øke dine karrieremuligheter i internasjonale virksomheter, og forbedre din kognitive funksjon og hjerne helse. Å lære tysk kan også gi deg en følelse av prestasjon og styrke din selvtillit og selvfølelse.


Relaterte lenker om emnet “Lære tysk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: