Lær deg kantonesisk – Enkelt & Raskt | Kantonesisk Språkkurs for Alle ✓

Lær kantonesisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg kantonesisk - enkelt og raskt - kantonesisk sprakkurs for alle

Er du klar til å ta et dykk ned i en verden av nye lyder, tegn og uttrykk?

Utforsk de rike tonene i kantonesisk, et språk som gir deg en dypere forståelse av en kultur med tusenårige tradisjoner. Med dette kantonesiske nettkurset kan du lære språket på dine egne premisser, uansett om du er hjemme, på bussen, ute i hagen eller på reise.

La oss begynne reisen sammen mot flytende kantonesisk!

“Lær kantonesisk mye raskere med vårt kantonesiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt kantonesiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen kantonesisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det kantonesiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på kantonesisk

Lær kantonesisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære kantonesisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære kantonesisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Ønsker du å “Lære kantonesisk” eller er du på utkikk etter et “Kantonesisk nettkurs”? Da er du på riktig sted! La oss dykke dypere inn i hva dette spennende og effektive kantonesiske språkkurset har å by på.

Læringsmetodene i dette kurset er unike og utviklet for å maksimere din evne til å beherske et nytt språk. Med en spesiell fokus på langtidshukommelse, er kursstrukturen designet for at du skal kunne lære kantonesisk på en behagelig måte, og det på kortest mulig tid. Forestill deg muligheten til å kommunisere flytende på kantonesisk i løpet av bare noen få uker.

Lær kantonesisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Videre gir kurset deg varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, som holder motivasjonen høy. Og skulle du trenger ekstra støtte, er læringssamfunnet alltid tilgjengelig 24/7, og gir deg mulighet til å knytte bånd med andre språkstudenter.

Innenfor det kantonesiske kurset vil du bygge et solid grunnvokabular på over 1,300 ord. Kursmaterialet, inkludert dialogtekster og uttrykk, sørger for at du lærer ordene i en relevant kontekst. Morsmålstalere har utviklet alle tekstene og vokabularene, noe som sikrer at du lærer det autentiske språket, akkurat slik det brukes i virkeligheten. Videre vil du tilegne deg full forståelse av språket ved å lære ny grammatikk i hver øvelse.

Ved å fullføre dette basiskurset, kan du nyte flere fordeler i ulike aspekter av livet ditt:

Mens du reiser: Utforsk den kantonesiske verden med en ny forståelse, og opplev en rikere reise ved å kommunisere flytende med de lokale innbyggerne.

På jobb: Med flytende kantonesisk kan du oppnå bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter. Språkferdighetene dine kan tillate deg å arbeide i kantonesisk-talende regioner når som helst.

Under avslapning: Nyt filmer og TV-programmer på kantonesisk og fordyp deg i bøker skrevet på det opprinnelige språket.

I forhold: Møt nye mennesker og utvid din sosiale sirkel. Med ditt nye språk kan du også flørte på kantonesisk og kanskje møte den rette for resten av livet.

Hjerne helse: Studier har vist at å lære et nytt språk kan bidra til å holde hjernen sunn og redusere risikoen for demens og Alzheimers senere i livet.

Ta skrittet i dag og begynn reisen mot å mestre kantonesisk med dette anbefalte nettkurset!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det kantonesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær kantonesisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Dra nytte av den friheten å “Lære kantonesisk” eller “Ta et kantonesisk nettkurs” gir deg! La oss se på hva dette engasjerende og innovative kantonesiske språkkurset kan tilby deg.

Mennesker er unike og varierte, noe som reflekteres i deres foretrukne læremåter. Når du skal velge et språkkurs, er det viktig å tenke nøye over hvilket kurs som passer best for din læringsstil.

Foretrekker jeg å lære hjemme? Dette språkkurset tilbyr fleksibiliteten til å lære hjemmefra, i komforten av ditt eget hjem.

Foretrekker jeg å lære på kollektivtransport – på bussen eller på toget? Hvorfor ikke gjøre reisetid til læretid? Du kan lære kantonesisk når og hvor det passer deg med dette nettbaserte kurset.

Foretrekker jeg å lære ute i hagen? Du kan gjøre studietiden til en avslappende stund i naturen, takket være fleksibiliteten som følger med nettbasert læring.

Eller foretrekker jeg å lære mens jeg reiser? Med dette kurset kan du forvandle reiser til en læringsopplevelse, noe som gjør hvert nytt sted til en del av språkreisen din.

Når du har bestemt deg for at du vil lære kantonesisk, kan det fortsatt være spørsmål om hvor du lærer best:

Lærer jeg best på hjemmekontoret? Transformere kontorplassen din til et læringssenter med dette nettbaserte kantonesiske kurset.

Lærer jeg best på kjøkkenet mens jeg lager mat? Kombiner kreativiteten på kjøkkenet med det kreative i å lære et nytt språk.

Lærer jeg best under et avslappende bad? Lær deg nye uttrykk og forbedre dine kantonesiske språkferdigheter mens du slapper av og lader opp.

Eller lærer jeg best på kvelden, når jeg ligger i senga? Gjør sengen din til et klasserom! Lær kantonesisk før du legger deg, og la drømmene dine på kantonesisk begynne!

Utforsk den fascinerende kulturen og språket til det kantonesiske folk med dette nettkurset, og forvandle hverdagen din til en språklæringsopplevelse!

kantonesisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et kantonesisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

kantonesisk online språkkurs

Lær kantonesisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær kantonesisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige kantonesiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende kantonesiskkurs til meg selv.

kantonesisk språkkurs på sofaen

Lær kantonesisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det kantonesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online kantonesiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær kantonesisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk kantonesiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette kantonesiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

kantonesisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære kantonesisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen kantonesisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære kantonesisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære kantonesisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på kantonesisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære kantonesisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær kantonesisk

Kantonesiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære kantonesisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det kantonesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på kantonesisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære kantonesisk

Hva er den beste måten å lære kantonesisk på nettet?

Den beste måten å lære kantonesisk på nettet er ved å bruke et strukturert nettkurs som kombinerer forskjellige læremetoder. Dette inkluderer lytting til morsmål, repetisjon av vokabular og bruk av tematisk kontekst. Sosiale læringssamfunn kan også være en stor bonus.

Kan jeg lære kantonesisk på 3 måneder?

Det er mulig å få en grunnleggende forståelse av kantonesisk på 3 måneder, spesielt med konsistent daglig øving. Imidlertid avhenger fremdriften av flere faktorer, inkludert den enkeltes læringstempo og engasjement.

Hvor lett er det å lære kantonesisk med bare 17 minutter om dagen?

Læring i små doser hver dag kan faktisk være veldig effektivt for å bygge langtidshukommelse. 17 minutter daglig med dette kantonesiske nettkurset kan hjelpe deg å lære og huske nye ord og setninger, noe som fører til varig mestring over tid.

Hvorfor er det bra å lære kantonesisk?

Å lære kantonesisk åpner dører til nye muligheter, både personlig og profesjonelt. Du vil kunne engasjere deg mer dypt i kantonesisk kultur, bedre din karriere, utvide dine sosiale nettverk, og i tillegg er det bra for hjernen din å lære et nytt språk.


Relaterte lenker om emnet “Lære kantonesisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: