Lær deg litauisk – Enkelt & Raskt | Litauisk Språkkurs for Alle ✓

Lær litauisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg litauisk - enkelt og raskt - litauisk sprakkurs for alle

Vil du lære et nytt språk og utvide horisontene dine?

Prøv vårt nettbaserte språkkurs i litauisk! Uansett om du foretrekker å lære hjemme, på farten eller mens du reiser, har vi tilpasset kurset for å passe dine behov. Lær raskt og effektivt med vår unike læringsmetode, og opplev fordelene ved å kommunisere flytende med lokalbefolkningen og å ha bedre karrieremuligheter.

Bli med på reisen og oppdag det spennende litauiske språket og kulturen!

“Lær litauisk mye raskere med vårt litauiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

lithuanian language course
Hva gjør vårt litauiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen litauisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det litauiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på litauisk

Lær litauisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære litauisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære litauisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Lær litauisk på kort tid og på en komfortabel måte med dette unike nettkurset! Våre læringsmetoder for langtidshukommelse gjør at du kan lære flytende på bare noen få uker, og du vil aldri ønske å stoppe læringen. Vi gir deg varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, som vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

Som en del av vårt læringssamfunn for språkelever, har du også muligheten til å kommunisere med andre språkelever og skape relasjoner og vennskap.

Lær litauisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Innholdet i dette litauiske språkkurset vil gi deg en fullstendig forståelse av språket. Med over 1,300 ord i grunnvokabularet, dialogtekster og uttrykk plassert i en tematisk kontekst, lærer du riktig uttale og grammatikk i hver øvelse. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes.

Når du har fullført basiskurset i litauisk, vil du oppleve en verden av fordeler. Du kan utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Latvia, forstå alle menneskene du møter og kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. For karriere- og forfremmelsesmuligheter, kan du bruke din flytende litauisk til å jobbe i Latvia når som helst.

Du kan også slappe av mens du ser på filmer og TV-programmer på litauisk, eller lese bøker på språket. For de som er i et tospråklig forhold, kan du kommunisere bedre med partneren din med din perfekte litauisk. Og det stopper ikke der – å lære et språk kan også bidra til å opprettholde en sunn hjerne og redusere risikoen for demens og Alzheimers senere i livet.

Ikke nøl med å prøve dette språkkurset i litauisk. Du vil oppleve en verden av muligheter og forbedre livskvaliteten din på så mange forskjellige måter.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det litauiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær litauisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Uansett hvordan du foretrekker å lære, har vi tilrettelagt for deg. Vi forstår at alle individer har ulike preferanser når det gjelder læring, og derfor har vi designet kurset vårt for å passe dine behov.

Hvis du foretrekker å lære hjemme, vil du sette pris på vårt hjemmebaserte læringsprogram. Du kan lære og øve på litauisk når som helst, og tilpasse læringen til din personlige timeplan. Hvis du foretrekker å lære mens du er på farten, kan du ta kurset på kollektivtransporten din. Lær ord og uttrykk mens du pendler til jobben, og gjør tiden din mer produktiv.

Hvis du er en person som foretrekker å lære utendørs, vil du elske vår mulighet til å lære i hagen din. Sett deg ned i en koselig uteplass mens du lærer om litauisk språk og kultur. Og hvis du vil ha en mer spennende læringsopplevelse, kan du lære litauisk mens du reiser. Utforsk Latvia mens du praktiserer språket og forbedrer ferdighetene dine.

Uansett hvor du velger å lære, vil vårt kurs gi deg en grundig forståelse av det litauiske språket. Vi gir deg et bredt spekter av læringsmetoder, inkludert dialogtekster, uttrykk og grammatikk, som vil gjøre at du kan lære raskt og effektivt.

Du vil ha tilgang til over 1,300 ord i vårt grunnvokabular, og alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere. Det betyr at du vil lære det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes.

Det beste med å lære litauisk er at du vil ha en verden av fordeler. Du kan forstå og kommunisere flytende med lokalbefolkningen mens du reiser gjennom Latvia. Du vil ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter med flytende litauisk, og du kan slappe av med filmer og TV-programmer på språket.

Ikke vent lenger med å lære litauisk. Prøv vårt nettbaserte språkkurs i dag, og opplev den spennende verden av det litauiske språket og kulturen.

litauisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et litauisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

litauisk online språkkurs

Lær litauisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær litauisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige litauiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende litauiskkurs til meg selv.

litauisk språkkurs på sofaen

Lær litauisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det litauiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online litauiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

ggggg language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær litauisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk litauiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette litauiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

litauisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære litauisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen litauisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

ggggg language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære litauisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære litauisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på litauisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære litauisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær litauisk

Litauiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

ggggg language course

Selv på de minste stedene kan du lære litauisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det litauiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på litauisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære litauisk

Hva er den beste måten å lære litauisk på nettet?

Den beste måten å lære litauisk på nettet er å finne et nettbasert språkkurs som tilbyr varierte læringsmetoder, dialogtekster og autentiske vokabularer og grammatikk. Det er også viktig å ha tilgang til et fellesskap med andre språkelever for å øve og forbedre ferdighetene dine.

Kan jeg lære litauisk på 3 måneder?

Det er fullt mulig å lære litauisk på 3 måneder hvis du har en intensiv og fokusert læreplan og har tilgang til et effektivt og grundig nettbasert språkkurs. Med daglige øvelser og kontinuerlig øvelse av dialogtekster, vokabular og grammatikk, kan du oppnå en høy grad av flyt i løpet av kort tid.

Hvor lett er det å lære litauisk med bare 17 minutter om dagen?

Selv om det er best å lære litauisk med lengre og mer regelmessige økter, kan du fortsatt lære språket med bare 17 minutter om dagen hvis du er konsekvent og dedikert. Hvis du bruker tiden din effektivt, kan du fortsatt lære og øve på dialogtekster, vokabular og grammatikk som vil forbedre ferdighetene dine over tid.

Hvorfor er det bra å lære litauisk?

Det er mange grunner til å lære litauisk, inkludert å utvide horisontene dine når du reiser gjennom Latvia, forstå og kommunisere flytende med lokalbefolkningen, og å ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter. Å lære et nytt språk kan også bidra til å opprettholde en sunn hjerne og redusere risikoen for demens og Alzheimers senere i livet.


Relaterte lenker om emnet “Lære litauisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: