Lær deg malaysisk – Enkelt & Raskt | Malaysisk Språkkurs for Alle ✓

Lær malaysisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg malaysisk - enkelt og raskt - malaysisk sprakkurs for alle

Oppdag magien ved å lære et nytt språk!

Velkommen til den ultimate guiden for å “lære malaysisk” online. Utforsk et banebrytende nettkurs som kombinerer fleksibilitet, brukervennlighet og en personlig tilnærming for å transformere din læringsopplevelse. La reisen din mot å mestre malaysisk starte her og nå!

“Lær malaysisk mye raskere med vårt malaysiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt malaysiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen malaysisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det malaysiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på malaysisk

Lær malaysisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære malaysisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære malaysisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Drømmer du om å lære malaysisk? Uansett om du planlegger en reise til Malaysia, ønsker å utvide dine karrieremuligheter eller bare er fascinert av det rike og varierte malaysiske språket, kan dette online språkkurset i malaysisk være det perfekte verktøyet for deg.

Lær malaysisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Med en unik læringstilnærming for langtidshukommelse, tilbyr dette malaysiske nettkurset en komfortabel og effektiv måte å mestre språket på. Du kan forvente å snakke flytende malaysisk på bare noen få uker! Daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder sørger for at du forblir engasjert og motivert gjennom hele læringsprosessen.

Men det stopper ikke der. Du blir også en del av et globalt læringssamfunn som er åpent 24/7. Her kan du danne vennskap og skape bånd med andre språkstudenter, og styrke din læringsopplevelse.

Det malaysiske språkkurset gir deg et solid fundament med et grunnvokabular på over 1,300 ord. Med fokus på dialogtekster og autentiske uttrykk, lærer du ordene i sin riktige kontekst, noe som gir dypere forståelse og bedre hukommelse.

Den mest overbevisende delen? Alle tekstene og vokabularene er uttalt av morsmålstalere. Det betyr at du lærer å snakke språket slik det faktisk brukes av malaysiske innfødte.

Og glem ikke grammatikken. Hver øvelse er designet for å forbedre din forståelse av malaysisk grammatikk. Så ikke bare lærer du å snakke språket, men du forstår det også på et dypere nivå.

Hva kan du forvente etter å ha fullført dette malaysiske nettkurset?

 • På reise: Opplev Malaysia fra en annen vinkel, forstå og kommuniser med lokalbefolkningen på en naturlig måte.
 • På jobb: Åpne opp for nye karrieremuligheter og jobb i Malaysia med selvtillit.
 • På fritiden: Nyt malaysiske filmer, bøker og musikk på originalspråket.
 • I relasjoner: Flørt på malaysisk, eller kommuniser bedre med partneren din i et tospråklig forhold.
 • Helse: Ifølge studier, kan læring av et nytt språk forbedre mental helse og redusere risikoen for demens og Alzheimers.

Lær malaysisk nå og opplev fordelene av å mestre et nytt språk! Er du klar til å begynne din reise med det malaysiske språket?

–>SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det malaysiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær malaysisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Ønsker du å “lære malaysisk”? Eller kanskje du er ute etter et “malaysisk nettkurs”? Da har vi et forslag for deg: Dette spennende, engasjerende og fleksible online språkkurset kan være akkurat det du leter etter.

Hver person er unik, og det er også læringsstilene våre. Når du skal velge det riktige språkkurset, er det viktig å finne et som passer perfekt til dine individuelle behov. Med dette språkkurset i malaysisk får du en opplevelse som er skreddersydd for å møte dine unike krav og preferanser.

Er du en person som foretrekker å lære hjemme? Kanskje du nyter å lære nye ting mens du reiser med kollektivtransport, eller kanskje du er typen som liker å slappe av i hagen med en god bok – i dette tilfellet, et malaysisk språkkurs. Uansett hvor du foretrekker å lære, er dette online språkkurset designet for å gi deg frihet til å studere hvor som helst og når som helst.

Og ikke bare det, det er ingen begrensning på hvor du kan lære. Lærer du best på hjemmekontoret, på kjøkkenet mens du lager mat, under et avslappende bad, eller i sengen før du sovner? Det spiller ingen rolle! Dette språkkurset i malaysisk gir deg muligheten til å lære i ditt eget tempo, i din egen tid, og i det miljøet som passer best for deg.

Så uansett om du søker “Lær malaysisk” eller et “Malaysisk nettkurs”, er dette språkkurset verdt å vurdere. Med sin fleksibilitet og brukervennlighet, er det enestående for å hjelpe deg med å nå dine språklæringsmål. Er du klar til å begynne å lære malaysisk?

malaysisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et malaysisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

malaysisk online språkkurs

Lær malaysisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær malaysisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige malaysiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende malaysiskkurs til meg selv.

malaysisk språkkurs på sofaen

Lær malaysisk rett fra sofaen din

–>SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det malaysiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online malaysiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

malay language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær malaysisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk malaysiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette malaysiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

malaysisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære malaysisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen malaysisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

malay language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære malaysisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære malaysisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på malaysisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære malaysisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær malaysisk

Malaysiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

malay language course

Selv på de minste stedene kan du lære malaysisk med dette online kurset.

–>SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det malaysiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på malaysisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære malaysisk

Hva er den beste måten å lære malaysisk på nettet?

Den beste måten å lære malaysisk online er gjennom et strukturert nettkurs som kombinerer lyd, video, interaktive øvelser og muligheten for realtidspraksis. Velg et kurs som passer til din læringsstil, og som gir deg tilbakemeldinger og muligheten for samhandling med morsmålstalere.

Kan jeg lære malaysisk på 3 måneder?

Selv om det er utfordrende, er det mulig å oppnå en grunnleggende forståelse av malaysisk på 3 måneder, spesielt med daglig engasjement og riktig ressurs. Imidlertid vil flytende mestring kreve mer tid og praksis.

Hvor lett er det å lære malaysisk med bare 17 minutter om dagen?

Med 17 minutter om dagen kan du gradvis bygge et ordforråd og forståelse av grunnleggende grammatikk. Selv om det er en kort tid, kan konsistent daglig praksis over tid føre til betydelige fremskritt.

Hvorfor er det bra å lære malaysisk?

Å lære malaysisk gir deg tilgang til en rik kultur, utvider din verdensforståelse og kan åpne dører for jobbmuligheter og reiser. Det kan også styrke kognitive evner og bidra til personlig vekst og forståelse av andre kulturer.


Relaterte lenker om emnet “Lære malaysisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: