Lær deg nederlandsk – Enkelt & Raskt | Nederlandsk Språkkurs for Alle ✓

Lær nederlandsk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg nederlandsk - enkelt og raskt - nederlandsk sprakkurs for alle

Velkommen til det beste stedet for å lære nederlandsk på nettet!

Med vårt unike språkkurs kan du lære det nederlandske språket på en komfortabel måte, og på kortest mulig tid. Med tilgang til varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, vil du bli motivert til å lære hver dag.

Bestill kurset i dag og oppdag fordelene ved å beherske nederlandsk!

“Lær nederlandsk mye raskere med vårt nederlandske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

netherlands language course
Hva gjør vårt nederlandske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen nederlandsk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det nederlandske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på nederlandsk

Lær nederlandsk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære nederlandsk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære nederlandsk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Ønsker du å lære nederlandsk på kort tid og med en unik læringsmetode som lar deg huske språket lenge? Da bør du prøve dette språkkurset!

Gjennom daglige oppgaver og en rekke læringsmetoder vil du føle deg motivert til å lære hver dag. Med tilgang til et læringssamfunn for språkelever 24 timer i døgnet, vil du også kunne bygge relasjoner og vennskap med andre som deler din interesse for det nederlandske språket.

Lær nederlandsk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Basiskurset i nederlandsk vil gi deg et grunnleggende vokabular med over 1,300 ord og setninger, plassert i en tematisk kontekst. Du vil lære språket på en autentisk måte, ved hjelp av tekster og vokabular brukt av morsmåltalere. Grammatikken vil også være integrert i hver øvelse, slik at du får en fullstendig forståelse av språket.

Men hva er egentlig fordelene med å lære nederlandsk? Jo, når du har fullført basiskurset, vil du kunne utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Nederland og kommunisere flytende med lokale innbyggere. Du vil også øke dine karrieremuligheter og forfremmelsesmuligheter, og du kan til og med se filmer og TV-programmer på nederlandsk, eller lese bøker i det originale språket.

I tillegg kan du møte nye mennesker og flørte på nederlandsk. Dette kan føre til vennskap eller til og med et varig forhold. Hvis du allerede er i et tospråklig forhold, vil du kunne kommunisere enda bedre med partneren din ved å beherske det nederlandske språket.

Og hvis du ikke allerede er overbevist, så vil læring av et nytt språk også opprettholde en sunn hjerne. Studier viser at språkelever har mindre sjanse for å utvikle demens eller Alzheimer senere i livet, samtidig som det øker livskvaliteten din og forventede levetid.

Så hvorfor ikke prøve dette språkkurset og oppleve alle fordelene ved å lære nederlandsk? Med en unik læringsmetode, daglige oppgaver og tilgang til et språklig samfunn, vil du lære språket raskt og med varig effekt. Bestill kurset i dag og oppdag fordelene ved å beherske nederlandsk!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det nederlandske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær nederlandsk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Ønsker du å lære nederlandsk, men usikker på hvilken læremåte som passer best for deg? Da har du kommet til rett sted! Dette språkkurset tilbyr en unik læringsmetode som lar deg lære nederlandsk på en komfortabel måte, og på kortest mulig tid. Men ikke bare det, du kan også velge å lære hvor og når som helst!

Enten du foretrekker å lære hjemme, på bussen, i hagen eller mens du reiser, kan du tilpasse kurset etter dine behov og ønsker. Du vil få tilgang til varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, som motiverer deg til å fortsette å lære hver dag.

Men hvor lærer du best? På hjemmekontoret, mens du lager mat på kjøkkenet, under et avslappende bad eller kanskje mens du ligger i senga på kvelden? Med dette språkkurset kan du velge å lære hvor og når som helst som passer best for deg. Med tilgang til et læringssamfunn for språkelever 24 timer i døgnet, kan du også få kontakt med andre som deler din interesse for det nederlandske språket.

Basiskurset i nederlandsk vil gi deg et grunnleggende vokabular med over 1,300 ord og setninger, plassert i en tematisk kontekst. Du vil lære språket på en autentisk måte, ved hjelp av tekster og vokabular brukt av morsmåltalere. Grammatikken vil også være integrert i hver øvelse, slik at du får en fullstendig forståelse av språket.

Med dette språkkurset kan du utvide dine horisonter mens du reiser gjennom Nederland og kommunisere flytende med lokale innbyggere. Du vil også øke dine karrieremuligheter og forfremmelsesmuligheter, og du kan til og med se filmer og TV-programmer på nederlandsk, eller lese bøker i det originale språket.

Og hvis du ikke allerede er overbevist, så vil læring av et nytt språk også opprettholde en sunn hjerne. Studier viser at språkelever har mindre sjanse for å utvikle demens eller Alzheimer senere i livet, samtidig som det øker livskvaliteten din og forventede levetid.

Så hvorfor ikke prøve dette språkkurset og oppleve alle fordelene ved å lære nederlandsk? Med en unik læringsmetode, tilpassede læringsmuligheter og tilgang til et språklig samfunn, vil du lære språket raskt og med varig effekt. Bestill kurset i dag og oppdag fordelene ved å beherske nederlandsk!

nederlandsk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et nederlandsk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

nederlandsk online språkkurs

Lær nederlandsk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær nederlandsk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige nederlandske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende nederlandskkurs til meg selv.

nederlandsk språkkurs på sofaen

Lær nederlandsk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det nederlandske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online nederlandskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

dutch language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær nederlandsk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk nederlandskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette nederlandskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

nederlandsk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære nederlandsk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen nederlandsk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

dutch language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære nederlandsk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære nederlandsk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på nederlandsk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære nederlandsk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær nederlandsk

Nederlanskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

dutch language course

Selv på de minste stedene kan du lære nederlandsk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det nederlandske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på nederlandsk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære nederlandsk

Hva er den beste måten å lære nederlandsk på nettet?

Den beste måten å lære nederlandsk på nettet er gjennom et strukturert og effektivt språkkurs som tilbyr varierte læringsmetoder. Vår unike læringsmetode for langtidshukommelse lar deg lære et nytt språk på kortest mulig tid, samtidig som du kan tilpasse kurset etter dine behov og ønsker.

Kan jeg lære nederlandsk på 3 måneder?

Ja, det er absolutt mulig å lære nederlandsk på 3 måneder, spesielt med en strukturert og effektiv læringsmetode som tilbys av dette språkkurset. Ved å tilbringe 17 minutter om dagen med varierte læringsoppgaver og metodikk, kan du oppnå flytende kommunikasjonsevner på kort tid.

Hvor lett er det å lære nederlandsk med bare 17 minutter om dagen?

Vår unike læringsmetode gjør det enkelt å lære nederlandsk med bare 17 minutter om dagen. Med varierte og strukturerte læringsoppgaver som tar sikte på langtidshukommelse, vil du kunne lære språket raskt og effektivt. Regelmessig trening på denne måten vil hjelpe deg å oppnå flytende kommunikasjonsevner på kort tid.

Hvorfor er det bra å lære nederlandsk?

Det er flere grunner til å lære nederlandsk. For det første vil det utvide dine horisonter og gi deg muligheten til å kommunisere med lokalbefolkningen når du besøker Nederland. For det andre kan det forbedre karrieremulighetene dine og åpne opp for nye jobbmuligheter. I tillegg viser forskning at læring av et nytt språk også kan bidra til å opprettholde en sunn hjerne og redusere sjansene for å utvikle demens og Alzheimers senere i livet.


Relaterte lenker om emnet “Lære nederlandsk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: