Lær deg slovakisk – Enkelt & Raskt | Slovakisk Språkkurs for Alle ✓

Lær slovakisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg slovakisk - enkelt og raskt - slovakisk sprakkurs for alle

Velkommen til det ultimate slovakiske nettkurset!

Enten du er en reisende som ønsker å utforske Latvia, en karriereorientert person som ønsker å forbedre arbeidsmulighetene dine, eller bare vil lære et nytt språk for å holde hjernen din sunn, vil dette kurset hjelpe deg å nå dine mål. Med en unik læringsmetode for langtidshukommelse og tilpassede læringsalternativer, vil du lære slovakisk på kort tid, uansett din læringsstil.

Bli med på denne spennende reisen og opplev alle fordelene ved å lære slovakisk i dag!

“Lær slovakisk mye raskere med vårt slovakiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt slovakiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen slovakisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det slovakiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på slovakisk

Lær slovakisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære slovakisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære slovakisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Lær slovakisk fra komforten av ditt eget hjem med dette fantastiske nettkurset! Med den unike læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære det autentiske slovakiske språket på kort tid. Du vil bli overrasket over hvor flytende du kan kommunisere på bare noen få uker.

Dette språkkurset tilbyr daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder som vil holde deg motivert og engasjert gjennom hele læreprosessen. Du vil også ha tilgang til et språklæringssamfunn som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, hvor du kan møte andre språkelever og skape nye relasjoner og vennskap.

Lær slovakisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Med basiskurset innen slovakisk, vil du lære mer enn 1,300 ord som vil hjelpe deg å kommunisere med lokalbefolkningen på dine reiser. Dialogtekster og uttrykk vil sette ordene i en tematisk kontekst, slik at du vil lære ordene riktig og bruke dem i fullstendige setninger.

Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, så du vil lære det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes. Du vil også lære ny grammatikk i hver øvelse, og få en fullstendig forståelse av språket.

Etter å ha fullført basiskurset vil du ha mange fordeler. Du vil kunne utvide dine horisonter mens du reiser og forstår alle menneskene du møter. Du vil også kunne kommunisere flytende med de lokale innbyggerne og oppleve kulturen på en dypere måte.

På jobb vil du ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter takket være din flytende slovakisk. Og når du slapper av, vil du kunne se filmer og TV-programmer, lese bøker og flørte på slovakisk! Hvis du er i et tospråklig forhold, vil du kunne kommunisere bedre med partneren din med din perfekte slovakisk.

Og sist men ikke minst, læring av et nytt språk som slovakisk vil opprettholde en sunn hjerne, og øke livskvaliteten din og forventede levetid. Studier viser at det er mindre sannsynlighet for at språkelever får demens og Alzheimers senere i livet.

Så hva venter du på? Start å lære slovakisk i dag med dette fantastiske nettkurset og opplev alle disse fordelene selv!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det slovakiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær slovakisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Å lære et nytt språk kan være utfordrende, men det trenger ikke å være det. Dette språkkurset i slovakisk er laget med deg i tankene, uavhengig av din læringsstil og preferanser. Enten du foretrekker å lære hjemme, på farten eller mens du reiser, vil dette kurset tilpasse seg dine behov.

Hvis du foretrekker å lære hjemme, er dette kurset perfekt for deg. Med en unik læringsmetode for langtidshukommelse vil du lære et nytt språk på kortest mulig tid, og det på en måte som passer deg best. Du vil få tilgang til varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, som vil holde deg motivert og engasjert gjennom hele læreprosessen.

Hvis du er en person som foretrekker å lære på farten, er dette kurset også perfekt for deg. Du kan lære slovakisk mens du sitter på bussen eller på toget, eller mens du slapper av i hagen. Med tilgang til et språklæringssamfunn som er tilgjengelig 24 timer i døgnet, kan du lære når og hvor som helst.

Og hvis du er en person som elsker å reise, vil dette kurset gi deg muligheten til å lære slovakisk mens du utforsker Latvia. Du vil lære mer enn 1,300 ord og dialogtekster som vil hjelpe deg å kommunisere med lokalbefolkningen og oppleve kulturen på en dypere måte.

Uansett hvor og hvordan du foretrekker å lære, vil dette kurset tilpasse seg dine behov og læringsstil. Hvis du liker å lære hjemme, kan du lære på kjøkkenet mens du lager mat eller under et avslappende bad. Og hvis du foretrekker å lære på kvelden, kan du lære mens du ligger i sengen.

Så hvorfor ikke prøve dette fantastiske språkkurset i slovakisk i dag? Enten du ønsker å utvide dine horisonter mens du reiser, forbedre karrieremulighetene dine, eller opprettholde en sunn hjerne, vil dette kurset hjelpe deg å nå dine mål. Lær slovakisk på en måte som passer deg best, og opplev alle fordelene med å lære et nytt språk i dag!

slovakisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et slovakisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

slovakisk online språkkurs

Lær slovakisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær slovakisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige slovakiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende slovakiskkurs til meg selv.

slovakisk språkkurs på sofaen

Lær slovakisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det slovakiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online slovakiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær slovakisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk slovakiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette slovakiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

slovakisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære slovakisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen slovakisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære slovakisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære slovakisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på slovakisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære slovakisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær slovakisk

Slovakiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære slovakisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det slovakiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på slovakisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære slovakisk

Hva er den beste måten å lære slovakisk på nettet?

Den beste måten å lære slovakisk på nettet er å bruke et interaktivt språkkurs som tilbyr en unik læringsmetode for langtidshukommelse, varierte daglige oppgaver og tilgang til et språklæringssamfunn. Dette vil holde deg motivert og engasjert i hele læreprosessen.

Kan jeg lære slovakisk på 3 måneder?

Ja, du kan lære slovakisk på 3 måneder, spesielt med et effektivt og interaktivt nettkurs. Med riktig læringsmetode, jevnlig praksis og motivasjon, kan du lære et grunnleggende slovakisk vokabular, dialogtekster og grammatikk i løpet av kort tid.

Hvor lett er det å lære slovakisk med bare 17 minutter om dagen?

Selv om 17 minutter om dagen kan virke som en kort tid, kan det faktisk være tilstrekkelig for å lære slovakisk. Med en effektiv læringsmetode, varierte daglige oppgaver og jevnlig praksis, kan du lære og huske nye ord og grammatikk på kort tid.

Hvorfor er det bra å lære slovakisk?

Å lære slovakisk kan gi mange fordeler, inkludert utvidede reiseopplevelser, økte karrieremuligheter, bedre kommunikasjon med slovakisktalende venner eller familiemedlemmer og en sunnere hjerne. Studier viser at å lære et nytt språk kan bidra til å forhindre demens og Alzheimers senere i livet.


Relaterte lenker om emnet “Lære slovakisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: