Lær deg tyrkisk – Enkelt & Raskt | Tyrkisk Språkkurs for Alle ✓

Lær tyrkisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg tyrksik - enkelt og raskt - tyrkisk sprakkurs for alle

Velkommen til din reise inn i den fascinerende verdenen av det tyrkiske språket!

Uansett hvor du er eller hvordan du lærer best, har vi funnet det perfekte nettbaserte tyrkiske språkkurset for deg. Med fleksibilitet og tilpassede læringsmetoder, er det på tide å åpne døren til en helt ny kulturell opplevelse.

La oss dykke inn i denne uforglemmelige læringsopplevelsen sammen!

“Lær tyrkisk mye raskere med vårt tyrkiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt tyrkiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen tyrkisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det tyrkiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på tyrkisk

Lær tyrkisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære tyrkisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære tyrkisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Oppdag gleden ved å lære tyrkisk online! Med dette tyrkiske nettkurset får du alt du trenger for å dykke ned i språkets rike og levende kultur. La oss guide deg gjennom høydepunktene ved denne utrolige læringsopplevelsen.

Læringsmetodene i dette kurset er designet for å støtte både rask og effektiv læring. Den unike metoden for langtidshukommelse sikrer at du lærer tyrkisk på en behagelig måte og i rekordfart. Forestill deg å kunne snakke flytende tyrkisk etter bare noen få uker! Med varierte daglige oppgaver og et mangfold av læringsmetoder vil du oppleve en konstant motivasjon som driver deg til å lære hver eneste dag.

Lær tyrkisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

I tillegg til dette, er læringssamfunnet for språkelever åpent 24/7, og det gir deg en fantastisk mulighet til å knytte bånd med likesinnede, og til å dyrke vennskap med andre språkelever.

Innholdet i det tyrkiske språkkurset er rikt og variert. Basiskurset i tyrkisk utstyrer deg med et solid grunnvokabular på mer enn 1,300 ord. Dialogtekster og uttrykk sørger for at ordene du lærer, plasseres i en tematisk kontekst. Dette gir deg mulighet til å forstå og bruke ordene på riktig måte. Autentisiteten i språket sikres ved at alle tekstene og vokabularet er innspilt av morsmåltalere. Dette gir deg et realistisk innblikk i språket slik det faktisk brukes.

Etter å ha fullført basiskurset, vil du oppleve mange fordeler både i hverdagen og på reise. Forestill deg å reise gjennom Tyrkia og forstå alle de menneskene du møter, samtidig som du kommuniserer flytende med de lokale innbyggerne. Eller kanskje du vil bruke dine nye språkkunnskaper til å forbedre karrieremulighetene dine, eller til å få en forfremmelse?

Når du slapper av, kan du nyte filmer og TV-serier på tyrkisk, og fordype deg i bøker på det originale språket. Kanskje vil du flørte på tyrkisk og møte noen for livet, eller bare forbedre kommunikasjonen i et tospråklig forhold? Det er så mange muligheter!

Det er ikke bare din personlige og profesjonelle utvikling som vil nyte godt av dette språkkurset. Faktisk, ifølge studier, vil det å lære et nytt språk kunne bidra til å holde hjernen sunn og redusere risikoen for demens og Alzheimers senere i livet.

Så hvorfor vente? Dykk inn i det tyrkiske språket og opplev selv de utallige fordelene med dette nettbaserte tyrkiske språkkurset!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det tyrkiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær tyrkisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Er du klar for å ta spranget og lære tyrkisk? Uansett hvor og hvordan du foretrekker å lære, finnes det et nettbasert tyrkisk språkkurs som passer perfekt for deg. La oss se på hvordan du kan skreddersy din læringsopplevelse til dine personlige behov og preferanser.

Vi mennesker er unike, og det gjelder også hvordan vi lærer best. Når du skal velge det riktige tyrkiske nettkurset, er det viktig å vurdere hvilken læringsstil og læringsmiljø som passer deg best.

Spør deg selv: • Er jeg mest komfortabel med å lære hjemme, i mitt eget miljø? • Eller kanskje jeg foretrekker å bruke pendletiden på bussen eller toget til å lære tyrkisk? • Kunne jeg tenke meg å lære i utendørsomgivelser, som for eksempel i hagen? • Eller kanskje jeg er typen som lærer best mens jeg er på reise?

Når du har bestemt deg for hvor du vil lære, kan du dykke enda dypere ned og vurdere spesifikke læringsmiljøer.

Reflekter over: • Vil jeg lære best fra mitt hjemmekontor, hvor jeg kan fokusere uten forstyrrelser? • Fungerer det best for meg å lære på kjøkkenet mens jeg lager mat, og benytte tiden effektivt? • Vil jeg kanskje finne roen og konsentrasjonen jeg trenger til å lære under et avslappende bad? • Eller er jeg av typen som lærer best om kvelden, når jeg ligger i senga og slapper av?

Gjennom å stille deg selv disse spørsmålene, kan du identifisere din ideelle læringsstil og -miljø. Dette tyrkiske språkkurset på nett tilbyr fleksibiliteten du trenger for å tilpasse læringen etter dine behov. Så uansett om du foretrekker å lære på kjøkkenet, i hagen, på bussen, eller i sengen, kan du stole på at dette tyrkiske nettkurset vil være din perfekte partner i språklæringsreisen din.

Nå er tiden inne for å starte eventyret med å lære tyrkisk. Grip muligheten i dag og utforsk de mange fordelene med dette fleksible og tilpassede tyrkiske nettkurset!

tyrkisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et tyrkisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

tyrkisk online språkkurs

Lær tyrkisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær tyrkisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige tyrkiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende tyrkiskkurs til meg selv.

tyrkisk språkkurs på sofaen

Lær tyrkisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det tyrkiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online tyrkiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær tyrkisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk tyrkiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette tyrkiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

tyrkisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære tyrkisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen tyrkisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære tyrkisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære tyrkisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på tyrkisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære tyrkisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær tyrkisk

Tyrkiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære tyrkisk med dette online kurset.

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på tyrkisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære tyrkisk

Hva er den beste måten å lære tyrkisk på nettet?

Den beste måten å lære tyrkisk på nettet er gjennom et godt strukturert nettkurs. Dette tyrkiske språkkurset er designet for å tilby varierte læringsmetoder, engasjerende innhold og en støttende læringsfellesskap. Kursets fleksibilitet lar deg lære hvor og når du vil.

Kan jeg lære tyrkisk på 3 måneder?

Læringstakten varierer fra person til person, men med engasjement og regelmessig praksis kan du gjøre betydelig fremgang i tyrkisk på bare 3 måneder. Dette tyrkiske nettkurset er designet for å hjelpe deg å lære effektivt, uavhengig av din tidslinje.

Hvor lett er det å lære tyrkisk med bare 17 minutter om dagen?

Selv med bare 17 minutter om dagen, kan du gjøre bemerkelsesverdig fremgang i å lære tyrkisk. Dette språkkurset er designet for å optimalisere hvert minutt av læringsopplevelsen din, slik at du effektivt kan bygge dine språkkunnskaper dag for dag.

Hvorfor er det bra å lære tyrkisk?

Å lære tyrkisk åpner døren til en rik kultur og historie, forbedrer dine reiseopplevelser og kan gi deg flere karrieremuligheter. I tillegg bidrar det til personlig vekst, bedre kognitive evner og hjelper deg med å bygge nye vennskap og forståelser.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det tyrkiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Relaterte lenker om emnet “Lære tyrkisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: