Lær deg vietnamesisk – Enkelt & Raskt | Vietnamesisk Språkkurs for Alle ✓

Lær vietnamesisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg vietnamesisk - enkelt og raskt - vietnamesisk sprakkurs for alle

Velkommen til din neste store språklige reise!

Lær vietnamesisk fra hvor som helst, når som helst, med dette spennende og fleksible nettkurset. Uansett om du er på toget, i hagen, eller kanskje til og med på et eksotisk eventyr, kan du ta språklæringen med deg. Klar til å åpne opp en verden av nye muligheter? Dykk inn i det fascinerende vietnamesiske språket i dag!

“Lær mye raskere med vårt vietnamesiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt vietnamesiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen vietnamesisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det vietnamesiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på vietnamesisk

Lær vietnamesisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære vietnamesisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære vietnamesisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Ønsker du å kaste deg ut i det eksotiske språket vietnamesisk? Du har kommet til rett sted! Lær vietnamesisk med dette omfattende nettkurset og åpne opp en verden av nye muligheter.

Læringsmetodene i dette språkkurset er vitenskapelig designet for å hjelpe deg å mestre vietnamesisk på kortest mulig tid. Kursets unike læringsmetode for langtidshukommelse lar deg lære på en komfortabel måte, og du kan derfor lett kommunisere flytende i løpet av bare noen få uker.

Lær vietnamesisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Dette språkkurset gir deg varierte daglige oppgaver og en omfattende rekke læringsmetoder, som holder deg motivert og engasjert hver eneste dag. Og det beste? Du blir en del av et dynamisk læringssamfunn som er tilgjengelig 24/7, der du kan knytte kontakter og bygge relasjoner med andre som lærer språket.

Når det gjelder innholdet i det vietnamesiske språkkurset, gir det deg et solid grunnvokabular med over 1,300 ord. Dialogtekstene og uttrykkene plasserer ordene i en relevant kontekst, noe som hjelper deg med å lære og bruke dem korrekt. Alle tekstene og vokabularene er innspilt av morsmåltalere, slik at du lærer det autentiske vietnamesiske språket og dets virkelige bruk. Med hver øvelse vil du dykke dypere inn i språket og gradvis mestre grammatikken.

Gjennomføring av dette basiskurset gir deg utallige fordeler. For det første, vil du kunne utvide horisontene dine mens du reiser i Vietnam, forstå menneskene du møter og kunne kommunisere flytende med lokalbefolkningen. På jobbfronten vil din flytende vietnamesisk kunne hjelpe deg med å skaffe deg bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter. Kanskje har du til og med muligheten til å jobbe i Vietnam?

Når det gjelder avslapning, vil du kunne se filmer og TV-programmer på vietnamesisk og lese bøker på det originale språket. Du vil også kunne flørte på vietnamesisk, møte nye mennesker, og kanskje til og med finne din sjelevenn! Hvis du er i et tospråklig forhold, kan du kommunisere enda bedre med partneren din takket være ditt perfekte vietnamesisk.

I tillegg er det vitenskapelig bevist at språklæring bidrar til å opprettholde en sunn hjerne. Din høyere utdanning vil øke livskvaliteten din og din forventede levetid. Ifølge studier, er det mindre sannsynlighet for at språkelever får demens og Alzheimers senere i livet.

Så, hvorfor vente? Start din reise med vietnamesisk nettkurs i dag, og oppdag den fascinerende verdenen av det vietnamesiske språket!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det vietnamesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær et fremmedspråk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Har du noen gang drømt om å lære vietnamesisk, men ikke er sikker på hvor eller hvordan du skal begynne? Uansett om du foretrekker å lære hjemme, på bussen, i hagen, eller mens du reiser, kan dette nettkurset i vietnamesisk være løsningen du har vært på utkikk etter.

Vi mennesker er utrolig varierte – ikke bare i personlighet, men også i hvordan vi lærer best. Det er derfor det er så viktig å finne et språkkurs som passer til din livsstil og læringspreferanser.

Kanskje du trives best med å lære i ro og mak på hjemmekontoret, omgitt av notater og språkbøker. Eller kanskje du lærer best på kjøkkenet, med en gryte som putrer på komfyren og vietnamesiske vokabularkort spredt rundt deg. Noen foretrekker å synke ned i et varmt, avslappende bad med språkopplæring som selskap. Eller kanskje du liker å kose deg i senga på kvelden, og øve på vietnamesiske setningsstrukturer før du drifter av i søvn.

Dette vietnamesiske nettkurset er designet for å være fleksibelt og tilpasse seg din læringsstil. Det gir deg friheten til å lære hvor du vil og når du vil – alt du trenger er en internettforbindelse.

Så om du ser for deg å mestre vietnamesisk mens du venter på bussen, sitter ute i solskinn i hagen, eller kanskje til og med mens du er på farten på en eksotisk reise, er dette språkkurset ideelt for deg.

Ikke la stedet eller tidspunktet hindre deg i å oppnå dine språklæringsmål. Dykk inn i det fascinerende vietnamesiske språket med dette nettkurset i dag, og oppdag en verden av nye muligheter!

vietnamesisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et vietnamesisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

vietnamesisk online språkkurs

Lær vietnamesisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær vietnamesisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige vietnamesiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende vietnamesiskkurs til meg selv.

vietnamesisk språkkurs på sofaen

Lær vietnamesisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det vietnamesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online vietnamesiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

vietnamese language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær vietnamesisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk vietnamesiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette vietnamesiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

vietnamesisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære vietnamesisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen vietnamesisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

vietnamese language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære vietnamesisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære vietnamesisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på vietnamesisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære vietnamesisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær vietnamesisk

Vietnamesiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

vietnamese language course

Selv på de minste stedene kan du lære vietnamesisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det vietnamesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på vietnamesisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære vietnamesisk

Hva er den beste måten å lære vietnamesisk på nettet?

Den beste måten å lære vietnamesisk på nettet er å velge et fleksibelt og omfattende nettkurs som passer til din læringsstil. Kurset bør ha varierte læringsmetoder, inkludere ekte dialoger og gi tilgang til et læringssamfunn for ytterligere støtte.

Kan jeg lære vietnamesisk på 3 måneder?

Selv om progresjonen varierer fra person til person, er det fullt mulig å oppnå betydelig framgang i vietnamesisk på 3 måneder med konsistent studie og engasjement. Husk at flytende språkbruk krever tid og praksis.

Hvor lett er det å lære vietnamesisk med bare 17 minutter om dagen?

Med 17 minutters dedikert studietid hver dag, vil du kunne gjøre jevnlig fremgang. Husk, jevnlig praksis er nøkkelen til suksess i språklæring. Dette nettkurset er designet for å optimalisere læringsprosessen med korte, engasjerende økter.

Hvorfor er det bra å lære vietnamesisk?

Å lære vietnamesisk kan åpne opp nye karrieremuligheter, forbedre reiseopplevelser og til og med fremme hjernefunksjonen. Det gir deg også en dypere forståelse av vietnamesisk kultur og historie.


Relaterte lenker om emnet “Lære vietnamesisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: