Lær deg georgiansk – Enkelt & Raskt | Språkkurs for Alle ✓

Lær georgiansk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg georgiansk - enkelt og raskt - georgiansk sprakkurs for alle

Utforsk skjønnheten og dybden i det georgianske språket uten å forlate ditt komfortable hjem!

Med dette anbefalte nettkurset, kan du lære georgiansk på din egen måte, i ditt eget tempo, og i dine foretrukne omgivelser.

Ta språkreisen til neste nivå og dykk inn i en verden full av nye muligheter!

“Lær georgiansk mye raskere med vårt georgianske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt georgianske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen georgiansk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det georgianske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på georgiansk

Lær georgiansk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære georgiansk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære georgiansk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Utforsk den fascinerende verden av det georgianske språket! Enten du ønsker å dykke dypere inn i en rik kultur, utvide dine karrieremuligheter, eller bare er nysgjerrig, vil dette georgianske nettkurset gi deg verktøyene du trenger. Den sømløse blandingen av effektive læringsmetoder og et engasjerende samfunn gjør prosessen til en lek.

Lær georgiansk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Læringsmetodene i dette georgianske nettkurset er unike og effektive. Den optimale langtidshukommelsesmetoden lar deg lære det georgianske språket på en behagelig måte og på kortest mulig tid. I løpet av bare noen få uker, vil du være i stand til å kommunisere på georgiansk med flyt og selvtillit.

Ikke bare er læringsmetoden effektiv, men den er også spennende. Du vil oppleve varierte daglige oppgaver og et mangfold av læringsmetoder som holder motivasjonen din høy. I tillegg er du del av et globalt språklæringssamfunn som er tilgjengelig 24/7, hvor du kan knytte bånd og vennskap med likesinnede.

Når det kommer til innholdet i det georgianske språkkurset, kan du forvente en grundig og omfattende tilnærming. Basiskurset gir deg et solid grunnvokabular bestående av mer enn 1300 ord. Dialogtekster og nyttige uttrykk setter ordene i en meningsfull kontekst, slik at du lærer å bruke dem korrekt. Du lærer autentisk georgiansk slik det brukes av morsmålstalere, og hver øvelse bidrar til en dypere forståelse av grammatikken.

Fordelene du vil oppleve etter å ha fullført dette georgianske språkkurset er mange. På reise, vil du kunne utforske Georgia og kommunisere med lokalbefolkningen. I arbeidslivet kan ditt nivå av georgiansk gi deg et forsprang på karrierestigen og åpne dører til nye muligheter.

Når det gjelder fritid, kan du fordype deg i georgianske filmer og bøker, eller kanskje du finner kjærligheten på georgiansk? For dem i tospråklige forhold vil et høyere nivå av georgiansk forbedre kommunikasjonen.

Og sist, men ikke minst, ved å lære et nytt språk, holder du hjernen sunn og skarp. Studier har vist at språklæring kan bidra til å redusere risikoen for demens og Alzheimers i senere år.

Gjør reisen din med det georgianske språket til en opplevelse verdt å huske. Lær georgiansk, åpne dørene til en verden full av muligheter og begynn eventyret ditt i dag!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det georgianske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær georgiansk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Er du ivrig etter å begynne på reisen for å lære georgiansk, men usikker på hvilket læringsmiljø som passer best for deg? Som vi alle vet, er vi individer med unike preferanser og læringsstiler. Derfor er det viktig å velge et språkkurs som ikke bare passer din læringsstil, men også passer inn i din hverdag. Dette georgianske nettkurset gir deg fleksibiliteten du trenger for å lære på dine egne premisser.

For mange, gir hjemmets trygge rammer det ideelle læringsmiljøet. Kanskje du er en av dem som foretrekker å lære hjemme, hvor du kan ta på deg favorittkosebuksa, koke en kopp varm te og dykke ned i det georgianske språket uforstyrret.

Er du en av dem som pendler til jobb? Da kan du utnytte denne tiden effektivt ved å lære georgiansk på bussen eller toget. Ved hjelp av dette nettkurset kan du gjøre reisetiden om til verdifull læringstid.

Kanskje du er en friluftsentusiast som elsker å lære i det fri? Hvorfor ikke ta nettkurset med deg ut i hagen? Eller kanskje du planlegger en reise? Ved hjelp av dette språkkurset kan du forberede deg og lære georgiansk mens du reiser.

Men hvor i hjemmet ditt trives du best når du lærer? Foretrekker du det rolige hjemmekontoret, det kreative kjøkkenet, eller kanskje det avslappende badekaret? Kanskje du er en nattugle som foretrekker å lære på sen kveld, innhyllet i sengeteppene.

Uansett hvor eller når du liker å lære, gir dette georgianske nettkurset deg frihet til å tilpasse læringen etter dine behov og ønsker. Start din læringsreise i dag og oppdag den fascinerende verden av det georgianske språket på dine egne vilkår.

georgiansk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et georgiansk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

georgiansk online språkkurs

Lær georgiansk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær georgiansk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige georgianske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende georgianskkurs til meg selv.

georgiansk språkkurs på sofaen

Lær georgiansk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det georgianske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online georgianskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

georgian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær georgiansk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk georgianskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette georgianskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

georgiansk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære georgiansk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen georgiansk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

georgian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære georgiansk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære georgiansk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på georgiansk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære georgiansk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær georgiansk

Georgianskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

georgian language course

Selv på de minste stedene kan du lære georgiansk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det georgianske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på georgiansk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære georgiansk

Hva er den beste måten å lære georgiansk på nettet?

Den beste måten å lære georgiansk på nettet er gjennom en strukturert tilnærming som dette anbefalte språkkurset. Med sitt omfattende innhold, engasjerende læringsmetoder og støttende samfunn, gir det deg de verktøyene du trenger for effektiv læring.

Kan jeg lære georgiansk på 3 måneder?

Ja, med riktig dedikasjon og konsistent praksis, kan du oppnå betydelige fremskritt i georgiansk på bare 3 måneder. Dette språkkurset er designet for å maksimere din læringseffektivitet og hjelpe deg med å oppnå målene dine raskt.

Hvor lett er det å lære georgiansk med bare 17 minutter om dagen?

Med bare 17 minutter om dagen, kan du gradvis bygge opp ditt georgianske vokabular og forståelse. Dette språkkurset bruker effektive læringsstrategier som gjør det mulig for deg å utnytte selv korte læringsøkter optimalt.

Hvorfor er det bra å lære georgiansk?

Å lære georgiansk kan åpne dører til nye kulturelle opplevelser, karrieremuligheter og personlige relasjoner. Dessuten kan det bidra til mental velvære, da studier viser at språklæring kan forbedre hukommelsen og forsinke aldersrelaterte kognitive tilbakeganger.


Relaterte lenker om emnet “Lære georgiansk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: