Lær deg persisk – Enkelt & Raskt | Persisk Språkkurs for Alle ✓

Lær persisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg persisk - enkelt og raskt - persisk sprakkurs for alle

Velkommen til din gateway til det fortryllende persiske språket!

Enten du ønsker å berike din reiseopplevelse, utvide karrieremulighetene dine, eller åpne døren til en rik kulturhistorie, er dette persiske nettkurset din billett til en fascinerende verden. Med sin fleksible og tilpassede læreplan, tilbyr kurset en unik mulighet til å mestre persisk på dine egne vilkår.

Så hvorfor vente? La reisen mot språklig mestring begynne i dag!

“Lær persisk mye raskere med vårt persiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt persiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen persisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det persiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på persisk

Lær persisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære persisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære persisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na


Drømmer du om å mestre det persiske språket? Vil du kunne snakke flytende med lokalbefolkningen på dine reiser, utvide karrieremulighetene dine eller kanskje bare dykke inn i en verden med rike persiske bøker og filmer? Dette nettkurset i persisk vil åpne opp disse dørene for deg på en enkel og engasjerende måte.

Å lære et nytt språk kan virke utfordrende, men med det rette verktøyet blir veien til mestring både morsom og oppnåelig. Dette persiske nettkurset benytter seg av en unik læringsmetode designet for langtidshukommelsen. Med dette, vil du raskt og komfortabelt kunne kommunisere flytende på persisk i løpet av bare noen få uker.

Lær persisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Hvordan oppnås dette? Kurset tilbyr varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder som motiverer deg til å fortsette å lære hver dag. I tillegg vil du bli en del av et globalt læringssamfunn for språkelever som er tilgjengelig 24/7, en utmerket arena for å skape relasjoner og vennskap med andre språkentusiaster.

Hva inneholder dette persiske språkkurset? Med basiskurset får du et grunnvokabular som inneholder over 1300 ord. Ved hjelp av dialogtekster og uttrykk blir ordene plassert i en tematisk kontekst, noe som sikrer at du lærer dem korrekt og i fullstendige eksempelsetninger. Og det beste av alt? Alle tekstene og vokabularene er innspilt av morsmålstalere, slik at du lærer det autentiske språket og hvordan det faktisk blir brukt.

Når du har fullført basiskurset, er fordelene mange. Forestill deg å reise i Iran med evnen til å kommunisere flytende med de lokale innbyggerne, eller å utvide karrieremulighetene dine ved å bli flytende i persisk. Kanskje du ønsker å lese bøker, se filmer og TV-programmer på originalspråket, eller kanskje du har et tospråklig forhold hvor din nye språkkunnskap vil bringe deg nærmere partneren din? Og ikke glem de kognitive fordelene – ifølge forskning, kan å lære et nytt språk potensielt redusere risikoen for demens og Alzheimer senere i livet.

Bli med på denne språkreisen i dag, og oppdag en helt ny verden gjennom det persiske språket. Å lære persisk har aldri vært enklere eller mer engasjerende!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det persiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær persisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Lyst til å ta dykket inn i det fascinerende persiske språket? Enten du drømmer om å utforske Persias historiske rikdom, ta karrieren til nye høyder, eller bare utvide din kulturelle horisont, så er dette persiske nettkurset løsningen for deg.

En ting som gjør læring så spennende er at ingen av oss er like. Vi har forskjellige interesser, forskjellige styrker, og viktigst av alt – forskjellige måter å lære på. Det er derfor vi anbefaler dette fleksible persiske nettkurset, som gir deg muligheten til å lære på dine egne premisser.

Foretrekker du å lære hjemme i din egen komfort? Eller kanskje du liker å bruke tiden på bussen eller toget til å plukke opp et nytt språk? Noen elsker å slappe av i hagen med et nytt kapittel av persisk, mens andre foretrekker å utnytte reisetid på vei til eksotiske destinasjoner. Med dette kurset har du frihet til å velge hvor og når du ønsker å lære.

Men det stopper ikke der. Kanskje du lurer på, hvor i hjemmet lærer jeg best? Er du en av dem som absorberer ny kunnskap mens du lager mat på kjøkkenet, eller kanskje du er en av de heldige som kan lære et nytt språk under et avslappende bad? Noen finner roen for læring på sitt hjemmekontor, mens andre lærer best når de slapper av i sengen om kvelden. Dette persiske nettkurset er tilgjengelig for deg uansett hvor du føler deg mest komfortabel.

Uansett hvordan du lærer best, er dette persiske nettkurset designet for å passe deg og din læringsstil. Så hvorfor vente? Begynn reisen din mot å mestre persisk i dag, og lær på dine egne vilkår. Lær persisk når du vil, hvor du vil, og hvordan du vil – med dette fleksible og engasjerende persiske nettkurset.

persisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et persisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

persisk online språkkurs

Lær persisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær persisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige persiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende persiskkurs til meg selv.

persisk språkkurs på sofaen

Lær persisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det persiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online persiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

persian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær persisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk persiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette persiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

persisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære persisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen persisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

persian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære persisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære persisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på persisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære persisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær persisk

Persiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

persian language course

Selv på de minste stedene kan du lære persisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det persiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på persisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære persisk

Hva er den beste måten å lære persisk på nettet?

Den beste måten å lære persisk online er gjennom strukturerte, interaktive nettkurs. Dette persiske nettkurset vi anbefaler tilbyr omfattende læringsmateriell, et engasjerende læringssamfunn og fleksibilitet til å lære på dine egne premisser.

Kan jeg lære persisk på 3 måneder?

Med en konsekvent og dedikert innsats kan du oppnå grunnleggende flyt i persisk på 3 måneder. Det persiske nettkurset vi anbefaler har en strukturert læreplan som kan tilpasses din læringshastighet.

Hvor lett er det å lære persisk med bare 17 minutter om dagen?

Med bare 17 minutter om dagen, kan du effektivt lære persisk. Konsistensen er nøkkelen, og dette persiske nettkurset er designet for å gjøre læring lett å integrere i din daglige rutine.

Hvorfor er det bra å lære persisk?

Å lære persisk åpner dørene til en rik kulturhistorie, forbedrer dine karrieremuligheter og gir deg en dypere forståelse når du reiser. I tillegg kan det bidra til kognitive fordeler som forbedret hukommelse og problem-løsningsevner.