Lær deg tsjekkisk – Enkelt & Raskt | Tsjekkisk Språkkurs for Alle ✓

Lær tsjekkisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg tjekkisk - enkelt og raskt - tjekkisk sprakkurs for alle

Velkommen til vår landingsside for det beste nettbaserte tsjekkiske språkkurset!

Hvis du ønsker å lære tsjekkisk og oppleve en unik og tilpasset læringsopplevelse, er du kommet til rett sted. Vårt språkkurs tilbyr en omfattende og variert læringserfaring som vil hjelpe deg med å mestre tsjekkisk på kort tid.

Les videre for å oppdage hvordan dette kurset kan hjelpe deg med å oppnå dine språklige mål og åpne opp for en verden av nye muligheter.

“Lær tsjekkisk mye raskere med vårt tsjekkiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt tsjekkiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen tsjekkisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det tsjekkiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på tsjekkisk

Lær tsjekkisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære tsjekkisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære tsjekkisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Har du noen gang drømt om å lære et nytt språk på kort tid? Vil du lære tsjekkisk for å utvide horisonten din og få bedre karrieremuligheter? Da er dette språkkurset akkurat det du trenger!

Vår unike læringsmetode for langtidshukommelse lar deg lære tsjekkisk på en enkel og behagelig måte, og på kortest mulig tid. I løpet av bare noen få uker vil du kunne kommunisere flytende med lokalbefolkningen og oppleve Latvia på en helt ny måte.

Lær tsjekkisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Vi tilbyr varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, slik at du kan holde motivasjonen oppe og lære noe nytt hver eneste dag. Og hvis du trenger hjelp eller støtte, har vi et språkfellesskap tilgjengelig 24 timer i døgnet, hvor du kan møte andre språkelever og skape nye relasjoner.

Vårt tsjekkiske språkkurs inkluderer et omfattende basiskurs som gir deg et grunnvokabular på mer enn 1 300 ord. Du vil lære ordene i en tematisk kontekst takket være dialogtekster og uttrykk, og du vil få fullstendige eksempelsetninger slik at du kan lære ordene riktig.

Alt innholdet i kurset er brukt av morsmåltalere, slik at du lærer autentisk tsjekkisk og hvordan det faktisk brukes. Og i tillegg vil du lære ny grammatikk i hver øvelse, slik at du får en fullstendig forståelse av språket.

Når du har gått gjennom basiskurset, vil du ha mange fordeler. Du vil kunne utvide horisonten din mens du reiser og forstå lokalbefolkningen bedre. Du vil ha bedre karrieremuligheter og muligheten til å jobbe i Latvia når som helst. Du vil kunne se filmer og TV-programmer på tsjekkisk, lese bøker på tsjekkisk og til og med flørte på tsjekkisk. Og det beste av alt, du vil opprettholde en sunn hjerne og ha mindre sannsynlighet for å utvikle demens eller Alzheimers senere i livet.

Bli med på dette spennende eventyret og lær tsjekkisk i dag! Med vår unike læringsmetode og omfattende innhold, vil du være på vei til å mestre tsjekkisk på kort tid.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det tsjekkiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær tsjekkisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Ønsker du å lære tsjekkisk, men er usikker på hvilken læremetode som passer best for deg? Vel, da er du ikke alene! Vi vet at alle individer er forskjellige, og det samme gjelder for deres lærestiler og -preferanser.

Derfor har dette språkkurset tatt hensyn til ulike læringsbehov og tilbyr en unik læringserfaring som passer for alle. Enten du foretrekker å lære hjemme i komforten av din egen stue, på vei til jobb på toget eller ute i hagen din, så tilpasses kurset dine ønsker og behov.

Du kan til og med lære mens du reiser! Det spiller ingen rolle hvor du velger å lære, fordi dette språkkurset har deg dekket. Vårt omfattende kursmateriale og varierte læringsmetoder lar deg lære på den måten som passer deg best.

Så, hvor foretrekker du å lære? Kanskje du vil lære best på hjemmekontoret ditt, eller mens du lager mat på kjøkkenet ditt. Kanskje du vil lære mens du nyter et avslappende bad, eller til og med på sengekanten før du sovner. Uansett hva som passer deg best, vil dette kurset gi deg muligheten til å lære på den mest optimale måten for deg.

Ved å velge dette språkkurset vil du også få fordelen av vår unike læringsmetode for langtidshukommelse. Med vår metode vil du kunne lære tsjekkisk på kort tid og oppleve resultatene raskere enn noen gang før. Med et bredt spekter av læringsmetoder og daglige oppgaver, vil du aldri miste motivasjonen og vil alltid ha muligheten til å lære noe nytt hver dag.

Ikke bare vil dette kurset gi deg muligheten til å lære tsjekkisk på en optimal måte for deg, men det vil også åpne opp for en hel verden av muligheter. Enten du vil forbedre karrieremulighetene dine, utvide horisontene dine mens du reiser, eller møte nye mennesker, vil dette kurset gi deg muligheten til å gjøre nettopp det.

Bli med oss i dag og opplev den ultimate tsjekkiske læreopplevelsen!

tsjekkisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et tsjekkisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

tsjekkisk online språkkurs

Lær tsjekkisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær tsjekkisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige tsjekkiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende tsjekkiskkurs til meg selv.

tsjekkisk språkkurs på sofaen

Lær tsjekkisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det tsjekkiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online tsjekkiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær tsjekkisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk tsjekkiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette tsjekkiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

tsjekkisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære tsjekkisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen tsjekkisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære tsjekkisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære tsjekkisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på tsjekkisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære tsjekkisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær tsjekkisk

Tsjekkiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære tsjekkisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det tsjekkiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på tsjekkisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære tsjekkisk

Hva er den beste måten å lære tsjekkisk på nettet?

Den beste måten å lære tsjekkisk på nettet er å velge et språkkurs som tilbyr en omfattende læringsopplevelse med varierte læringsmetoder og kursinnhold. Det er også viktig å velge et kurs som er tilpasset dine personlige behov og læringsstiler, slik at du kan lære på den mest effektive måten for deg.

Kan jeg lære tsjekkisk på 3 måneder?

Ja, det er absolutt mulig å lære tsjekkisk på 3 måneder, spesielt hvis du velger et nettbasert språkkurs som tilbyr en effektiv og omfattende læringsopplevelse. Men det vil avhenge av hvor mye tid og innsats du legger ned i å lære språket og din tidligere erfaring med å lære språk.

Hvor lett er det å lære tsjekkisk med bare 17 minutter om dagen?

Med bare 17 minutter om dagen kan du absolutt lære tsjekkisk, spesielt hvis du velger et språkkurs med en effektiv og tilpasset læringsopplevelse. Men det vil avhenge av din innsats og engasjement i å lære språket, og det kan ta lengre tid å nå dine språklige mål med mindre innsats.

Hvorfor er det bra å lære tsjekkisk?

Det er mange grunner til å lære tsjekkisk, fra å forbedre karrieremuligheter og utvide horisonter til å åpne opp for nye reiseopplevelser og kulturelle opplevelser. Å lære tsjekkisk kan også hjelpe deg med å øke din kognitive evne og forsinke utviklingen av demens og Alzheimers senere i livet.


Relaterte lenker om emnet “Lære tsjekkisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: