Lær deg kurdisk – Enkelt & Raskt | Kurdisk Språkkurs for Alle ✓

Lær kurdisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg kurdisk - enkelt og raskt - kurdisk sprakkurs for alle

Er du klar for en språklig reise?

Lær kurdisk på dine egne premisser, i ditt eget tempo, på ditt eget favorittsted. Vårt anbefalte online kurdiskkurs lar deg fordype deg i et fascinerende språk og kultur, uansett hvor du er.

Start eventyret ditt i dag, og oppdag gleden ved å lære kurdisk!

“Lær kurdisk mye raskere med vårt kurdiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

kurdish language course
Hva gjør vårt kurdiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen kurdisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det kurdiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på kurdisk

Lær kurdisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære kurdisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære kurdisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Drømmer du om å mestre kurdisk språk? Har du alltid hatt lyst til å dykke ned i en ny kulturell opplevelse gjennom språk? La oss hjelpe deg å oppnå dette målet med et kvalitets nettbasert språkkurs i kurdisk.

Læringsmetodene i dette kurdiske språkkurset er unike. De er utformet for å gi langtidshukommelse, noe som gjør at du kan lære et nytt språk på en behagelig og effektiv måte. Tenk deg å kunne flytende kommunisere på kurdisk etter bare noen få uker!

Lær kurdisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Dette kurset tilbyr også varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder. Disse elementene sørger for å holde motivasjonen din på topp, oppfordrer deg til å fortsette å lære hver dag. Og la oss ikke glemme læringssamfunnet! Tilgjengelig døgnet rundt, det er en ypperlig plattform for å knytte bånd og skape relasjoner med andre språkentusiaster, akkurat som deg.

Innholdet i det kurdiske språkkurset er like imponerende. Basiskurset gir deg et grunnvokabular med over 1300 ord, og hver eneste en av dem er plassert i en tematisk kontekst gjennom dialogtekster og uttrykk. Dette gjør at du ikke bare lærer ordene, men forstår også hvordan de brukes i fullstendige setninger.

Og selvfølgelig, alle tekstene og vokabularene er utarbeidet av morsmåltalende kurdere. Dette sikrer at du lærer det autentiske språket og blir kjent med dets egentlige bruk. Med hvert trinn vil du få en dypere forståelse av språket, takket være øvelsene som introduserer ny grammatikk.

Tenk på fordelene du kan få ved å ta dette kurset! Reise blir en ny opplevelse når du kan kommunisere flytende med lokalbefolkningen. På jobb kan din flytende kurdisk åpne dørene for bedre karrieremuligheter og til og med jobbmuligheter i kurdisk-talende områder. Under avslapning kan du glede deg over filmer, TV-programmer, og bøker på kurdisk. I sosiale forhold kan du flørte på kurdisk og kanskje til og med møte noen for livet!

Videre er det en velkjent sak at å lære et nytt språk ikke bare er spennende, men også gunstig for hjernen din. Studier har vist at språklæring kan bidra til å forebygge demens og Alzheimers senere i livet.

Dra nytte av dette nettbaserte kurdiskkurset og ta ditt første skritt mot å bli en dyktig kurdisk-taler i dag!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det kurdiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær kurdisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Å lære kurdisk har aldri vært enklere eller mer tilgjengelig takket være det flotte utvalget av nettbaserte kurs. Vi vet at alle har unike preferanser når det kommer til læring. Noen liker roen i hjemmet, mens andre finner inspirasjon i naturen eller under en busstur. Med et online språkkurs i kurdisk, har du friheten til å lære akkurat der det passer deg best.

Har du noen gang lurt på hvor du ville lære best? Kanskje det er hjemme, i komforten av din egen stue, eller kanskje du foretrekker å nyte det friske utendørs mens du utvider din språkforståelse. Eller, hva med å lære på vei til jobb, i kollektivtransport som buss eller tog? Eller til og med mens du er på reise, utforsker nye steder?

Og selv etter å ha bestemt hvor du vil lære, er det fortsatt viktig å tenke over hvordan du lærer best. Er det på hjemmekontoret ditt, i en stille, avslappet atmosfære? Kanskje du liker å lage mat, og finner ut at kjøkkenet er det perfekte stedet for å lære nye ting. For noen, kan et avslappende bad være det ultimate læringsstedet. Eller kanskje du lærer best om kvelden, når du kan synke ned i senga og fordype deg i det kurdiske språket.

Fordelen med dette nettkurset i kurdisk er at det gir deg muligheten til å lære i ditt eget tempo, på din foretrukne tid, og viktigst av alt, på ditt foretrukne sted. Uansett hvilket sted eller tidspunkt du foretrekker, vil dette kurdiskkurset være din pålitelige partner på reisen mot språkmestring. Start din reise med å lære kurdisk i dag og opplev friheten ved å lære akkurat slik du vil!

kurdisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et kurdisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

kurdisk online språkkurs

Lær kurdisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær kurdisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige kurdiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende kurdiskkurs til meg selv.

kurdisk språkkurs på sofaen

Lær kurdisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det kurdiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online kurdiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

kurdish language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær kurdisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk kurdiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette kurdiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

kurdisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære kurdisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen kurdisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

kurdish language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære kurdisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære kurdisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på kurdisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære kurdisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær kurdisk

Kurdiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

kurdish language course

Selv på de minste stedene kan du lære kurdisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det kurdiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på kurdisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære kurdisk

Hva er den beste måten å lære kurdisk på nettet?

Det beste nettbaserte kurdiskkurset er det som passer dine individuelle læringsbehov og preferanser. Dette kurset vi anbefaler tilbyr fleksibilitet, et bredt utvalg av læringsmetoder og støttes av et globalt fellesskap av språkelever.

Kan jeg lære kurdisk på 3 måneder?

Det er absolutt mulig, spesielt hvis du er engasjert og konsekvent. Ved å bruke et godt strukturert online kurs og legge inn en jevn innsats hver dag, kan du oppnå betydelig fremgang på kurdisk i løpet av bare tre måneder.

Hvor lett er det å lære kurdisk med bare 17 minutter om dagen?

Med bare 17 minutter om dagen kan du gjøre betydelig fremgang over tid. Dette online kurset er designet for å være effektivt og engasjerende, og gjør det mulig å lære kurdisk selv med en begrenset tidsplan.

Hvorfor er det bra å lære kurdisk?

Å lære kurdisk kan åpne dører til nye kulturelle erfaringer, jobbmuligheter og personlige forbindelser. Det kan også forbedre kognitiv funksjon og forebygge nevrologiske lidelser som demens og Alzheimer.


Relaterte lenker om emnet “Lære kurdisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: