Lær deg shanghainesisk – Enkelt & Raskt | Språkkurs for Alle ✓

Lær shanghainesisk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg shanghainesisk - enkelt og raskt - shanghainesisk sprakkurs for alle

Velkommen til din neste språkreise! Dykk ned i det fascinerende shanghainesiske språket med dette nettbaserte kurset, skreddersydd for å passe dine personlige læringspreferanser.

Uansett om du lærer best hjemme, på toget, i hagen eller på reise – med dette kurset kan du oppdage og mestre shanghainesiske på dine egne vilkår. La oss sette i gang!

“Lær shanghainesisk mye raskere med vårt shanghainesiske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

Hva gjør vårt shanghainesiske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen shanghainesisk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det shanghainesiske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på shanghainesisk

Lær shanghainesisk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære shanghainesisk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære shanghainesisk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Å lære et nytt språk kan være en utfordrende, men givende opplevelse. Hva med å dykke inn i det rike og fascinerende shanghainesiske språket? Med dette online språkkurset kan du oppdage og mestre shanghainesiske direkte fra komforten til ditt eget hjem.

Språkkurset bruker en unik læringsmetode designet for å maksimere langtidshukommelsen. Denne metoden sikrer at du kan lære shanghainesiske på en behagelig måte og på kortest mulig tid. Det er faktisk mulig å oppnå flytende kommunikasjon på bare noen få uker!

Lær shanghainesisk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Dette kurset gir deg varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder, noe som holder deg motivert og engasjert i læreprosessen hver dag. I tillegg får du tilgang til et læringsamfunn for språkstudenter som er åpent 24/7. Her kan du knytte bånd med andre som også lærer shanghainesiske, og bygge meningsfulle relasjoner og vennskap.

Shanghainesiske språkkurset gir deg et solid fundament i språket. Med basiskurset innen shanghainesiske får du et grunnvokabular på over 1,300 ord. Ordene settes i kontekst gjennom dialogtekster og uttrykk, slik at du lærer deres korrekte bruk og fullstendige eksempelsetninger. Alle tekster og vokabulær er autentiske og brukes av morsmåltalende, noe som betyr at du lærer språket slik det faktisk snakkes i dagliglivet. Og bekymre deg ikke for grammatikken – du vil lære ny grammatikk i hver øvelse, slik at du får en komplett forståelse av språket.

Å mestre shanghainesiske kan åpne for mange spennende muligheter. På reise kan det berike dine opplevelser ved å gi deg mulighet til å forstå og kommunisere flytende med lokale innbyggere. På jobben kan det forbedre dine karrieremuligheter og potensialet for fremme. I din fritid kan du glede deg over filmer, TV-show og bøker på shanghainesiske. Og i personlige forhold kan det hjelpe deg å møte nye mennesker, flørte på shanghainesiske og kanskje møte noen for livet. Er du i et tospråklig forhold? Kommuniser bedre med partneren din med perfekt shanghainesiske.

Ikke minst, å lære et nytt språk er bra for hjernen. Høyere utdanning kan forbedre livskvaliteten din og forventet levetid. Studier viser også at det er mindre sannsynlig at språkstudenter utvikler demens og Alzheimer senere i livet.

Har du lyst til å lære shanghainesiske? Kast deg ut i det med dette online språkkurset!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det shanghainesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær shanghainesisk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Å lære et nytt språk er en personlig reise, og hvert individ har unike preferanser og metoder for læring. Når det gjelder å velge det riktige språkkurset, er det viktig å finne det som passer best til dine læringsstiler og rutiner.

Når du vurderer dette shanghainesiske nettkurset, kan det være lurt å reflektere over hvor og når du foretrekker å lære.

Kanskje du foretrekker å lære hjemme, i ro og fred? Eller er du den typen som utnytter tiden på kollektivtransporten for å plukke opp nye ord og setninger på shanghainesiske? Kanskje du finner inspirasjon og ro i naturen og foretrekker å lære ute i hagen? Eller kanskje du trives best med å lære mens du er på farten og utforsker nye steder?

Men selv etter at du har bestemt deg for hvor du liker å lære, er det viktig å tenke på de spesifikke omstendighetene som fungerer best for deg. Er du mest produktiv på hjemmekontoret? Eller kanskje du liker å dobbeltjobbe og lære nye uttrykk på shanghainesiske mens du forbereder middag på kjøkkenet? Kanskje du finner roen og konsentrasjonen du trenger under et avslappende bad, eller foretrekker du å fordype deg i språkstudiene på kveldstid når du ligger i sengen?

Med dette nettbaserte språkkurset i shanghainesiske, har du fleksibiliteten til å tilpasse læringsopplevelsen til dine personlige preferanser og rutiner. Ta språkstudiene med deg hvor enn du foretrekker å lære, og oppdag gleden ved å mestre det shanghainesiske språket på dine egne vilkår.

shanghainesisk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et shanghainesisk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

shanghainesisk online språkkurs

Lær shanghainesisk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær shanghainesisk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige shanghainesiske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende shanghainesiskkurs til meg selv.

shanghainesisk språkkurs på sofaen

Lær shanghainesisk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det shanghainesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online shanghainesiskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær shanghainesisk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk shanghainesiskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette shanghainesiskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

shanghainesisk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære shanghainesisk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen shanghainesisk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære shanghainesisk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære shanghainesisk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på shanghainesisk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære shanghainesisk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær shanghainesisk

Shanghainesiskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære shanghainesisk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det shanghainesiske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på shanghainesisk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære shanghainesisk

Hva er den beste måten å lære shanghainesisk på nettet?

Den beste måten å lære shanghainesisk online er gjennom strukturerte språkkurs som tilbyr varierte læringsmetoder, interaktive oppgaver og autentiske lydopptak. Dette språkkurset tilbyr en unik læringsmetode designet for langtidshukommelse, noe som sikrer effektiv læring.

Kan jeg lære shanghainesisk på 3 måneder?

Hvor raskt du lærer shanghainesisk avhenger av flere faktorer, inkludert din dedikasjon, tid tilgjengelig for studier og tidligere språklæringsopplevelse. Dette nettkurset er designet for å hjelpe deg med å oppnå flytende kommunikasjon på kortest mulig tid, og med konsekvent innsats kan betydelig fremgang gjøres på 3 måneder.

Hvor lett er det å lære shanghainesisk med bare 17 minutter om dagen?

Å studere shanghainesiske i bare 17 minutter om dagen kan virke lite, men konsistent daglig praksis er nøkkelen til suksess når du lærer et nytt språk. Dette kurset er strukturert for å holde deg engasjert og motivert, og hjelper deg å gjøre jevnlig fremgang.

Hvorfor er det bra å lære shanghainesisk?

Å lære shanghainesiske kan gi deg dype kulturelle innsikter, åpne nye karrieremuligheter, og forbedre dine reiseopplevelser. Det er også en flott måte å holde hjernen skarp på, og studier har vist at språklæring kan bidra til å forsinke aldring av hjernen.


Relaterte lenker om emnet “Lære shanghainesisk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: