Lær deg ukrainsk – Enkelt & Raskt | Ukrainsk Språkkurs for Alle ✓

Lær ukrainsk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg ukrainsk - enkelt og raskt - ukrainsk sprakkurs for alle

Vil du lære et nytt språk, men mangler tid eller mulighet til å delta på tradisjonelle språkkurs?

Da har du kommet til rett sted! Vårt nettbaserte språkkurs i ukrainsk tilbyr en fleksibel og effektiv læringsmetode som passer for alle. Med daglige oppgaver og varierte læringsmetoder vil du lære ukrainsk på kort tid, og du kan til og med lære mens du reiser, lager mat eller slapper av.

Bli med i vårt språksamfunn og oppdag en ny verden av muligheter!

“Lær ukrainsk mye raskere med vårt ukrainske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt ukrainske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen ukrainsk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det ukrainske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på ukrainsk

Lær ukrainsk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære ukrainsk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære ukrainsk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Vil du lære ukrainsk på en enkel og effektiv måte? Da har du kommet til rett sted! Dette språkkurset har alt du trenger for å mestre ukrainsk på kort tid.

Med vår unike læringsmetode vil du lære ukrainsk på en behagelig måte, samtidig som du kan spare tid. Med daglige oppgaver og en rekke ulike læringsmetoder vil du motiveres til å lære mer hver eneste dag. Og med vårt språksamfunn tilgjengelig 24 timer i døgnet, kan du alltid finne andre språkelever å kommunisere med og skape relasjoner og vennskap.

Lær ukrainsk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Vårt kurs inkluderer et bredt spekter av innhold, med over 1 300 ord i grunnvokabularet, dialogtekster, uttrykk og grammatikkøvelser. Alt dette blir presentert av morsmåltalere, slik at du lærer autentisk ukrainsk og hvordan det faktisk brukes.

Når du har fullført basiskurset, vil du kunne reise gjennom Latvia og forstå alle menneskene du møter og kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. Du vil også ha bedre karrieremuligheter, og du vil kunne se på ukrainske filmer og TV-programmer, lese bøker på ukrainsk, og til og med flørte på ukrainsk!

Men det er ikke alt – studier viser at språkelever som deg har en sunnere hjerne og en høyere forventet levetid. Så ikke vent lenger! Registrer deg nå og bli en del av vårt språksamfunn og lær ukrainsk på en enkel og effektiv måte.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det ukrainske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær ukrainsk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Har du alltid hatt lyst til å lære ukrainsk, men usikker på hvordan du skal starte? Da trenger du ikke lete lenger! Dette språkkurset gir deg en unik læringsopplevelse som passer for alle. Uansett om du foretrekker å lære hjemme, på kollektivtransport, ute i hagen eller mens du reiser, vil dette kurset gi deg en læringsmetode som passer for deg.

Med dette kurset kan du lære ukrainsk i ditt eget tempo og på dine egne betingelser. Du kan lære i komforten av ditt eget hjem, eller mens du reiser rundt og utforsker nye steder. Og når du først har valgt din foretrukne læringsplass, kan du bestemme når du vil lære – enten det er på kjøkkenet mens du lager mat, under et avslappende bad, eller mens du ligger i senga om kvelden.

Vårt språkkurs er ikke bare fleksibelt og tilpasset dine individuelle behov, men det er også en svært effektiv måte å lære ukrainsk på. Gjennom varierte daglige oppgaver og en rekke ulike læringsmetoder vil du motiveres til å lære mer hver dag. Og med vårt språksamfunn tilgjengelig 24 timer i døgnet, kan du alltid finne andre språkelever å kommunisere med og skape relasjoner og vennskap.

Når du først har fullført vårt grunnkurs i ukrainsk, vil du kunne kommunisere flytende med lokalbefolkningen når du reiser rundt i Ukraina, eller i andre deler av verden. Du vil også ha bedre karrieremuligheter, og du vil kunne nyte kulturelle opplevelser som å se ukrainske filmer og TV-programmer, lese bøker på ukrainsk og til og med flørte på ukrainsk!

Så uansett hvor du er eller hva du gjør, kan du lære ukrainsk på en enkel og effektiv måte. Meld deg på nå og bli en del av vårt språksamfunn. Lær ukrainsk og oppdag en ny verden av muligheter!

ukrainsk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et ukrainsk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

ukrainsk online språkkurs

Lær ukrainsk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær ukrainsk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige ukrainske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende ukrainskkurs til meg selv.

ukrainsk språkkurs på sofaen

Lær ukrainsk rett fra sofaen din

Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online ukrainskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær ukrainsk rett fra senga

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det ukrainske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk ukrainskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette ukrainskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

ukrainsk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære ukrainsk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen ukrainsk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære ukrainsk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære ukrainsk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på ukrainsk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære ukrainsk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær ukrainsk

Ukrainskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære ukrainsk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det ukrainske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på ukrainsk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære ukrainsk

Hva er den beste måten å lære ukrainsk på nettet?

Den beste måten å lære ukrainsk på nettet er gjennom et godt strukturert og fleksibelt språkkurs. Velg et kurs som tilbyr varierte læringsmetoder, daglige oppgaver og autentisk materiale presentert av morsmåltalere. Du kan også dra nytte av et språksamfunn for å øve deg på å kommunisere med andre språkelever.

Kan jeg lære ukrainsk på 3 måneder?

Ja, du kan absolutt lære ukrainsk på 3 måneder. Det avhenger av din innsats og dedikasjon, men med daglig praksis og en effektiv læringsmetode vil du kunne lære grunnleggende ord og uttrykk, forståelse av enkel grammatikk og kunne kommunisere på enkle måter på ukrainsk.

Hvor lett er det å lære ukrainsk med bare 17 minutter om dagen?

Selv om 17 minutter om dagen ikke høres ut som mye tid, kan det likevel være en effektiv måte å lære ukrainsk på. Med riktig læringsmetode og daglige oppgaver vil du gradvis kunne lære og forbedre språkkunnskapene dine. Selv små steg vil føre deg mot større prestasjoner i å mestre det ukrainske språket.

Hvorfor er det bra å lære ukrainsk?

Det er mange fordeler med å lære ukrainsk. For det første åpner det opp en helt ny kultur og verden for deg. Det vil også gi deg en mulighet til å kommunisere med lokalbefolkningen og få en dypere forståelse av landet og dens historie. Å lære ukrainsk kan også forbedre karrieremulighetene dine og øke sjansene for personlig og faglig utvikling.


Relaterte lenker om emnet “Lære ukrainsk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: