Train tegelijkertijd uw spraakbegrip

Het is zo gemakkelijk om uw begrip van een taal tegelijkertijd te trainen

Leren tijdens het luisteren naar muziek

Wil je graag naar muziek luisteren?
Kies gewoon een nummer in de taal die u wilt leren. Op internet vindt u de teksten die u moet afdrukken. Luister naar het nummer en je probeert nu mee te zingen en de tekst te onthouden.
Dit helpt je om onbewust idiomen en grammatica te leren en de timing te onthouden. De spraakpatronen worden door de hersenen gedetecteerd en opgeslagen. Soortgelijke zinnen zullen later natuurlijker aanvoelen in je mond. Bovendien traint u uw uitspraak.

spraakbegrip Luister bij het ontbijt gewoon naar de ontbijtradio in een ander land – Internetradio maakt het mogelijk om uw spraakverstaan te trainen.

© Spectral-Design – Fotolia.com

Spaans taalcursus voor beginners en gevorderden

–> KRIJG 51% KORTING – Klik hier om naar de taalcursus te gaan of uw gratis proefversie aan te vragen!*

Leren met strips

Wil je graag strips lezen om je te ontspannen?
Op internet kunt u strips in vreemde talen bestellen. Deze zijn ‘s nachts te lezen in bed of ontspannen met op de bank. Voor taalleerlingen is dit bijzonder geschikt omdat strips meestal een vrij eenvoudige taal gebruiken en je hersenen nieuwe woorden samen met de foto’s kunnen onthouden.

Leren met boeken

Geavanceerde leerlingen kunnen een nieuwe taal leren die wordt ondersteund door boeken. In het begin worden kinderboeken in de vreemde taal aanbevolen. Als u een woord niet kent, raadpleeg dan het woordenboek. U kunt de vertaling aan de zijkant van het boek schrijven. Hoewel de eerste pagina’s dan volledig gevuld zijn, zult u merken dat u meer begrijpt bij elk hoofdstuk en minder woorden hoeft op te zoeken.

Lees nieuws uit het land dat de taal spreekt

Elk land heeft zijn eigen kranten. Zoek op internet naar dagbladen in het land waarvan u de taal wilt leren. U kunt het beste een eenvoudige krant of nieuwssite nemen. Kranten of tijdschriften over specifieke onderwerpen zijn erg moeilijk te begrijpen voor beginners. Markeer deze nieuwssite als de thuishaven van uw internetbrowser. Zo kunt u dagelijks één of twee artikelen lezen. Of u kunt het artikel afdrukken zodat u het onderweg kunt lezen.

spraakbegrip Op het internet zijn er vele portalen waar u kunt luisteren naar buitenlandse series in de oorspronkelijke taal … en zo kunt u gewoon trainen uw spraakverstaan

© goodluz – Fotolia.com

Bekijk buitenlandse films om uw spraakverstaan te trainen

Bekijk uw favoriete sitcom opnieuw in de originele taal in plaats van in de Engelse versie. Om de spraak beter te kunnen volgen, kunt u op dvd’s ondertitels krijgen die in de vreemde taal of in uw taal worden uitgevoerd.
U kunt dus niet alleen uw spraakverstaan trainen, maar ook contact opnemen met verschillende dialecten en slangen. Ook op Youtube zijn er veel grappige video’s in andere talen.

Buitenlandse radiozenders

Bijna iedereen luistert dagelijks naar de radio. Via internet heeft u toegang tot veel internetradiostations in het buitenland. U kunt radio-uitzendingen beluisteren met behulp van uw laptop uit andere landen en uw kennis van de taal trainen. Als alternatief zijn er internetradio’s die gemakkelijk kunnen worden geïntegreerd in het lokale draadloze netwerk. Zo kunt u altijd en overal zonder laptop naar buitenlandse radiostations luisteren.

Spaans taalcursus voor beginners en gevorderden

–> KRIJG 51% KORTING – Klik hier om naar de taalcursus te gaan of uw gratis proefversie aan te vragen!*

Hier krijgt u nog meer trucs en tips:

  1. De verschillende manieren om talen te leren
  2. Het leren van woordenschat met succes
  3. Gemotiveerd taalonderwijs
  4. Het is zo gemakkelijk om uw begrip van een taal tegelijkertijd te trainen
  5. Snel talen leren? – Is het mogelijk?
  6. De verschillende soorten lerenden bij het leren van talen

Read this article in other languages: