Lær deg fransk – Enkelt & Raskt | Fransk Språkkurs for Alle ✓

Lær fransk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg fransk - enkelt og raskt - fransk sprakkurs for alle

Bli med på vår nettbaserte franskkursreise og lær å snakke flytende fransk på kortest mulig tid! Med vår unike læringsmetode for langtidshukommelse, vil du få tilgang til et bredt spekter av læringsmetoder og daglige oppgaver som vil motivere deg til å lære hver dag. Uansett hvor du er eller hva du gjør, kan du lære fransk på dine egne vilkår. Bli med i dag og opplev fleksibiliteten og friheten ved å lære fransk på nett!

“Lær fransk mye raskere med vårt språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

french language course
Hva gjør vårt franske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen fransk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det franske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

Gratis prøveversjon på fransk

Lær fransk helt gratis de neste to dagene.
Prøv kurset og se selv hvordan du kan lære fransk mye raskere enn du noen gang hadde forestilt deg.
Opplev selv hvordan det blir morsomt og enkelt å lære fransk, og hvordan dette kurset vil gi deg lyst til å fortsette hver eneste dag.
Du kommer til å bli overrasket over hvor mye du lærer på disse to dagene!

Button NORSK Start din gratis proveperiode na

Velkommen til vårt nettbaserte franskkurs – den perfekte måten å lære språket på en effektiv og engasjerende måte. Med vår unike læringsmetode for langtidshukommelse kan du lære fransk på kortest mulig tid, og på en komfortabel måte. Du vil kunne kommunisere flytende på bare noen få uker!

Lær fransk med språkkurset fra 17-Minute-Language – det er enkelt, uten abonnement og gir raske resultater!

Vi tilbyr daglige oppgaver og et bredt utvalg av læringsmetoder som vil motivere deg til å lære hver dag. Og det beste av alt? Du vil aldri føle deg alene i denne prosessen. Vår læringsplattform er åpen 24 timer i døgnet, og du vil kunne kommunisere med andre språkelever og skape relasjoner og vennskap.

Med vårt franske språkkurs vil du lære et grunnvokabular på mer enn 1,300 ord, og takket være dialogtekster og uttrykk vil ordene bli plassert i en tematisk kontekst slik at du lærer ordene riktig og med fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularene er brukt av morsmåltalere, så du vil lære det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes. Du vil også få en fullstendig forståelse av språket ved å lære ny grammatikk i hver øvelse.

Når du har fullført basiskurset, vil du ha mange fordeler. Mens du reiser, vil du kunne utvide dine horisonter og forstå alle menneskene du møter, samt kommunisere flytende med de lokale innbyggerne i Frankrike. På jobb vil du ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter med din flytende og bedriftsflytende fransk. Og når du slapper av, vil du kunne se filmer og TV-programmer på fransk, lese bøker på fransk, og til og med flørte på fransk!

Dine franskkunnskaper vil også bidra til å opprettholde en sunn hjerne og øke livskvaliteten din og forventet levetid. Studier viser at språkelever har mindre sannsynlighet for å utvikle demens og Alzheimers senere i livet.

Vi er sikre på at vårt franske språkkurs vil gi deg de ferdighetene du trenger for å lykkes både personlig og profesjonelt. Meld deg på nå, og oppdag hvor gøy og givende det kan være å lære fransk!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det franske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær fransk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Enten du foretrekker å lære hjemme, på kollektivtransport, i hagen eller mens du reiser, har vi laget kurset slik at du kan lære på den måten som fungerer best for deg. Med vår unike læringsmetode for langtidshukommelse kan du lære fransk på kortest mulig tid, og på en måte som passer for din livsstil.

Vårt nettbaserte franskurs gir deg muligheten til å lære fransk uansett hvor du er. Du kan lære på hjemmekontoret, på kjøkkenet mens du lager mat, under et avslappende bad eller mens du ligger i senga på kvelden. Vårt kurs tilpasser seg din tidsplan og dine læringspreferanser.

Gjennom våre varierte daglige oppgaver og et bredt spekter av læringsmetoder vil du bli motivert til å lære hver dag, og du vil ha tilgang til vårt læringsamfunn for språkelever 24 timer i døgnet. Her kan du kommunisere med andre språkelever, skape relasjoner og vennskap, og få støtte og inspirasjon i din læringsreise.

Med vårt franske språkkurs vil du lære et grunnvokabular på mer enn 1,300 ord, takket være dialogtekster og uttrykk som blir plassert i en tematisk kontekst. Du vil lære ordene riktig, og med fullstendige eksempelsetninger, slik at du kan snakke fransk flytende på kort tid. Alle tekstene og vokabularene blir brukt av morsmåltalere, slik at du vil lære det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes.

Når du fullfører vårt basiskurs i fransk, vil du ha mange fordeler. Du vil kunne utvide horisonten din mens du reiser gjennom Frankrike, forstå alle menneskene du møter, og kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. Du vil også ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter med din flytende og bedriftsflytende fransk.

Bli med på vårt nettbaserte franskurs i dag, og lær fransk på din måte. Vi er sikre på at vår unike læringsmetode vil gi deg de ferdighetene du trenger for å lykkes både personlig og profesjonelt.

fransk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et fransk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

fransk online språkkurs

Lær fransk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær fransk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige franske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende franskkurs til meg selv.

fransk språkkurs på sofaen

Lær fransk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det franske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online franskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

french language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær fransk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk franskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette franskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

fransk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære fransk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen fransk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

french language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære fransk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære fransk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på fransk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære fransk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær fransk

Franskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

french language course

Selv på de minste stedene kan du lære fransk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det franske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på fransk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære fransk

Hva er den beste måten å lære fransk på nettet?

Den beste måten å lære fransk på nettet er å finne en læringsplattform som tilbyr en unik læringsmetode for langtidshukommelse, varierte læringsmetoder og daglige oppgaver. Det er også viktig å finne en plattform som gir deg fleksibilitet til å lære på dine egne vilkår og tilpasser seg din tidsplan og læringspreferanser.

Kan jeg lære fransk på 3 måneder?

Ja, det er absolutt mulig å lære fransk på 3 måneder, spesielt hvis du har tilgang til en effektiv læringsplattform som tilbyr en unik læringsmetode og daglige oppgaver som vil motivere deg til å lære hver dag. Å lære fransk tar tid og krever engasjement, men med riktig verktøy og motivasjon kan du oppnå betydelige resultater på kort tid.

Hvor lett er det å lære fransk med bare 17 minutter om dagen?

Selv om det kan virke som en kort tid, kan læring i 17 minutter om dagen være svært effektivt når det kommer til å lære fransk på nettet. En læringsplattform som tilbyr en unik læringsmetode for langtidshukommelse, varierte læringsmetoder og daglige oppgaver, kan hjelpe deg å lære fransk på kort tid med bare noen få minutter om dagen.

Hvorfor er det bra å lære fransk?

Å lære fransk kan gi mange fordeler. Det kan hjelpe deg å utvide horisonten din mens du reiser, forbedre karriere- og forfremmelsesmuligheter, og bidra til å opprettholde en sunn hjerne. Å lære fransk kan også åpne døren til en ny kultur, og det kan være en givende opplevelse å kommunisere med fransktalende mennesker på deres eget språk.


Relaterte lenker om emnet “Lære fransk”:

Tips og Tricks for å lære et nytt språk:

Har du et annet morsmål? Nettbaserte språkkurs for andre morsmål: