Lær deg ungarsk – Enkelt & Raskt | Ungarsk Språkkurs for Alle ✓

Lær ungarsk på 17 minutter per dag med vår unike langtidshukommelsesmetode. | Superlæring for rask, morsom, effektiv læring. – Les mer!

Laer deg ungarsk - enkelt og raskt - ungarsk sprakkurs for alle

Lær ungarsk på en enkel og fleksibel måte med dette nettbaserte språkkurset.

Enten du er interessert i å utvide horisontene dine, kommunisere bedre med venner og kolleger eller rett og slett ønsker å lære et nytt språk, vil dette kurset gi deg den perfekte introduksjonen til det ungarske språket og kulturen. Med en unik læringsmetode og fleksible muligheter for å tilpasse kurset til din livsstil og behov, vil du lære å kommunisere med flytende ungarsk på kort tid.

Bestill kurset nå og opplev gleden ved å lære et nytt språk!

“Lær ungrask mye raskere med vårt ungarske språkkurs enn du ville gjort med tradisjonelle språkkurs”

online sprakkurs for nordmenn
Hva gjør vårt ungarske språkkurs så spesielt?

 • Etter rundt tre måneder vil du ha lært kjernevokabulæret innen ungarsk. Du vil da være på nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser.
 • Du trenger bare å øve i ca. 15-20 minutter hver dag.
 • Den smarte læringsprogramvaren gir deg daglige oppgaver, hver dag. Du lærer derfor på den mest effektive måten.
 • Selv uten installasjon er læringsmetoden brukervennlig. Det ungarske språkkurset er lett å bruke for alle.
 • Læringsmetodene er skreddersydde til din læremåte. Det er derfor garantert at det blir morsomt å lære.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det ungarske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Vil du lære ungarsk og få et grunnvokabular på over 1,300 ord på kort tid? Da er dette språkkurset det du trenger! Med en unik læringsmetode for langtidshukommelse vil du lære språket på en komfortabel måte og kunne kommunisere flytende på bare noen få uker.

Hver dag vil du få varierte oppgaver og læringsmetoder som vil motivere deg til å lære mer. Du vil også bli en del av et læringssamfunn for språkelever som er tilgjengelig 24 timer i døgnet. Her vil du kunne møte personer i samme båt som deg selv, skape relasjoner og vennskap med andre språkelever.

Grunnvokabularet vil bli presentert i dialogtekster og mange uttrykk som gir ordene en tematisk kontekst, slik at du lærer dem på riktig måte med fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du vil lære det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes. I tillegg vil du lære ny grammatikk i hver øvelse, og få en fullstendig forståelse av språket.

Når du har fullført basiskurset, vil du ha en mengde fordeler. Du vil kunne utvide horisontene dine når du reiser, og forstå alle menneskene du møter og kommunisere flytende med de lokale innbyggerne. På jobb vil du kunne ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter, og takket være språkkunnskapene dine kan du jobbe i Latvia når som helst. Du vil også kunne se filmer og TV-programmer på ungarsk, lese bøker på ungarsk, møte nye mennesker, flørte på ungarsk og bli kjent med noen for resten av livet. Hvis du er i et tospråklig forhold, vil du kunne kommunisere bedre med partneren din med din perfekte ungarsk.

Men det er ikke alt – å lære et nytt språk vil også bidra til å opprettholde en sunn hjerne. Studier viser at det er mindre sannsynlighet for at språkelever får demens og Alzheimers senere i livet.

Så hva venter du på? Gjør deg klar til å lære ungarsk på en enkel og komfortabel måte med dette språkkurset, og åpne opp en hel verden av muligheter!

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det ungarske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Lær ungarsk hvor som helst og når som helst, dag eller natt.

Er du klar til å lære et av de mest fascinerende språkene i Europa? Lær ungarsk på en enkel og effektiv måte med dette nettbaserte språkkurset. Med en unik læringsmetode for langtidshukommelse vil du lære det grunnleggende ungarske språket på kort tid og kunne kommunisere med flytende ungarsk på bare noen få uker.

Dette språkkurset gir deg friheten til å lære når og hvor det passer deg best. Enten du foretrekker å lære hjemme, på jobb eller mens du er på reise, vil du kunne tilpasse kurset til din livsstil og behov. Du vil også bli en del av et fellesskap av språkelever som deler samme lidenskap for språk og kultur, og som vil motivere deg til å lære mer.

Grunnvokabularet vil bli presentert i dialogtekster og mange uttrykk som gir ordene en tematisk kontekst, slik at du lærer dem på riktig måte med fullstendige eksempelsetninger. Alle tekstene og vokabularene brukes av morsmåltalere, slik at du vil lære det autentiske språket og hvordan det faktisk brukes. I tillegg vil du lære ny grammatikk i hver øvelse, og få en fullstendig forståelse av språket.

Når du har fullført basiskurset, vil du ha en mengde fordeler. Du vil kunne utvide horisontene dine når du reiser til Ungarn eller andre ungarsktalende land, og kommunisere med lokalbefolkningen på en naturlig og effektiv måte. Du vil også kunne ha bedre karriere- og forfremmelsesmuligheter, og takket være språkkunnskapene dine kan du jobbe i Ungarn når som helst. Du vil også kunne oppleve den ungarske kulturen på en dypere og mer autentisk måte, og forstå mer av det som gjør dette landet og dets mennesker så unike.

Men det er ikke alt – å lære et nytt språk vil også bidra til å opprettholde en sunn hjerne. Studier viser at det er mindre sannsynlighet for at språkelever får demens og Alzheimers senere i livet. Å lære ungarsk vil derfor ikke bare gi deg en praktisk ferdighet, men også en livslang helsefordel.

Så hva venter du på? Bestill dette språkkurset nå og opplev gleden ved å lære et nytt språk. Du vil bli overrasket over hvor raskt du vil lære og hvor mye du vil ha glede av å bruke det nye språket i ulike situasjoner. Velg frihet og fleksibilitet, velg dette nettbaserte språkkurset og åpne opp en hel verden av muligheter!

ungarsk online språkkurs

Frokost i ro og fred mens man lærer et nytt språk

Så det siste spørsmålet er: Når det er mest sannsynlig at du vil ha tid til å lære?

 • Passer det best mens du spiser frokost om morgenen?
 • Passer det best under lunsjpausen på kontoret?
 • Passer det best på bussturen hjem fra universitetet?
 • Eller passer det best på kafeen, når du venter på en date?

Men hvorfor må jeg velge? Finnes det ikke et ungarsk språkkurs som du kan lære hvor som helst, når som helst? Uavhengig av hvor jeg befinner meg i verden?
Jo, det finnes et slikt språkkurs. Vi har funnet dette kurset og vil gjerne introdusere det til deg.

ungarsk online språkkurs

Lær ungarsk ute i frisk luft

Suksessen av ditt ”Oppdrag: Lær ungarsk” står eller faller på kurset du velger. På internett og i bokhandler kan du finne utallige ungarske språkkurs med ulike læringsmetoder, i alle prisklasser.

Men hvilket språkkurs er det rette for deg?

Jeg spurte meg selv om det samme spørsmålet for over et år siden, da jeg var på utkikk etter et passende ungarskkurs til meg selv.

ungarsk språkkurs på sofaen

Lær ungarsk rett fra sofaen din

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det ungarske språkkurset, eller få en gratis demo!*


Jeg bestemte meg for å velge et online kurs, som jeg kan introdusere og anbefale til deg med den beste samvittighet.

Du kan kjøpe det online ungarskkurset rett her og begynne med en gang. Det betyr ingenting om du ønsker å begynne på en ukedag, midt på natta eller i helgen.

Det finnes språkkurs for nybegynnere og for mer viderekommende, bedriftskurs og lynkurs.

norwegian language course

Lær rett før du skal legge deg eller rett etter at du har stopp opp.. Lær ungarsk rett fra senga

Det store spørsmålet når man skal velge riktig kurs er: ”Hvordan, når og hvor kan (og vil) jeg bruke dette?”

Et klassisk ungarskkurs som blir undervist lokalt på nærmeste universitet eller av en privatlærer er veldig lite fleksibelt, og ekskluderer muligheten for fleksibel læring. Med online kurset kan du lære fra hvilken som helst datamaskin i verden, så lenge den har internettilkobling. Kursdata og læringsfremgangen din lagres på nett. Dette ungarskkurset er tilgjengelig overalt, hele tiden.

ungarsk kurz

Bruk lunsjpausen på jobb til å lære ungarsk

Dette online kurset er ulikt andre språkkurs:

 • Etter bare tre måneder vil du allerede ha et stort grunnvokabular innen ungarsk (nivå A2 innenfor det europeiske fellesrammeverket for referanser).
 • Din daglige læretid er kun rundt 15 til 20 minutter.
 • Lær hjemme, på kontoret eller på reise med datamaskin, laptop, iPad eller Android nettbrett.
 • Alle øvelser i kurset vil bli forhåndsdefinert hver dag, for å oppnå best mulig effektivitet av læringen.
 • Online kurset er enkelt å bruke og forstå, for alle mennesker, og læringsmetodene er skreddersydd til hver enkel elev, som tilbyr mye moro.

norwegian language course

Du kan også få tilgang til online kurset på bedriftsreiser og lære ungarsk med nettbrett-PCen din

De beviste læringsmetodene:

 • Takket være den unike læringsmetoden for langtidshukommelse vil du lære ungarsk på veldig kort tid og vil snart kunne kommunisere flytende på ungarsk.
 • De varierte daglige oppgavene og det brede utvalget av læringsmetoder vil motivere deg til å fortsette å lære hver dag.

“Hva er egentlig denne læringsmetoden for langtidshukommelse?”

Takket være læringsmetoden for langtidshukommelse, vil du lære ungarsk i henhold til de nyeste funnene fra læringsforskning. Vokabularet gjentas igjen og igjen, i henhold til en presis daglig rytme. Hvis du har kunnet et ord i flere dager på rad, finnes det i langtidshukommelsen din. Et ord som du ikke lenger kan går dermed tilbake til begynnelsen av loopen.

lær ungarsk

Ungarskkurset passer for alle aldre. Tren hjernen din og forhindre demens og Alzheimers.

Hva gjør dette kurset så fleksibelt sammenlignet med andre språkkurs?

Nytt vokabular blir lagt til hver dag. Vokabularet ditt vokser for hver dag som går. Det er du som bestemmer hvor mye du lærer om dagen.

Men det er ikke bare antallet vokabular du kan velge. Du kan også bestemme daglige læringsmetoder.
Har du veldig lite fritid? Da kan du velge at vokabularet vises som flervalgsoppgaver. Hvis du har mye fritid, kan du selv skrive inn vokabularet. Da får du også lært stavemåten.

norwegian language course

Selv på de minste stedene kan du lære ungarsk med dette online kurset.

–> SPAR OPPTIL 51% – Bare klikk her for å få tilgang til det ungarske språkkurset, eller få en gratis demo!*

Kjenner du allerede til våre gratis språktips? Finn ut hvordan du kan lære et språk på forskjellige måter, hvordan du kan lære ordforråd på en vellykket måte, hvordan du kan motivere deg selv når du lærer et språk, hvordan du kan trene opp språkforståelsen din, om det er mulig å lære et språk raskt og de forskjellige måtene folk lærer et språk på.

Ta også en titt på vår praktiske oversikt over de vanligste frasene på ungarsk.

FAQ – Ofte stilte spørsmål – De vanligste spørsmålene om å lære ungarsk

Hva er den beste måten å lære ungarsk på nettet?

Den beste måten å lære ungarsk på nettet avhenger av dine personlige behov og læringsstil. Det er flere nettbaserte språkkurs tilgjengelig, og det er viktig å velge en som er tilpasset ditt nivå og tempo. Velg et kurs som tilbyr varierte læringsmetoder, autentiske dialogtekster og en god støtte fra et fellesskap av språkelever.

Kan jeg lære ungarsk på 3 måneder?

Ja, du kan lære grunnleggende ungarsk på 3 måneder med dedikert innsats og et godt nettbasert språkkurs. Det er viktig å praktisere språket daglig, og bruke varierte læringsmetoder for å øke hastigheten på læringen. Selv om du kanskje ikke blir flytende på bare 3 måneder, vil du være i stand til å kommunisere med ungarsktalende mennesker og ha en solid base for videre læring.

Hvor lett er det å lære ungarsk med bare 17 minutter om dagen?

Selv om 17 minutter om dagen kanskje ikke virker mye, kan det fortsatt være en effektiv måte å lære ungarsk på. Det er viktig å være konsekvent og bruke tiden din effektivt ved å fokusere på de mest relevante områdene i språket. Velg et nettbasert språkkurs som gir deg varierte læringsmetoder som passer til din tidsplan og læringsstil.

Hvorfor er det bra å lære ungarsk?

Det er flere grunner til å lære ungarsk. Først og fremst vil du kunne kommunisere med ungarsktalende mennesker på en mer effektiv og autentisk måte, noe som kan være nyttig i både personlige og profesjonelle sammenhenger. Det å lære et nytt språk har også en positiv effekt på hjernen, og kan bidra til å øke kreativiteten, redusere stress og forbedre hukommelsen. Å lære om en annen kultur kan også øke forståelsen og respekten for andre mennesker og deres tradisjoner.